Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İnşallah olmaz inşallaaaaah

Merhaba hanimlar
Grubunuzun sessiz takipcisiyim, sizleri her gun okumaya calisiyorum.Sizlerden ipuclari aliyorum.Hepinize tesekkur ederim benim motive kaynaklarimdan birisiniz.Burayi okudugum zaman yediklerime dikkat ediyorum ,spor yapmaya calisiyorum.
Ben de 3 aydir diyetteyim yaklasik 10 kilo verdim.Son 2-3 kiloyuda verip korumaya gececegim.
Hepinize bol kilo vermeli gunler dilerim.kolay gelsin.

tebrikler sourapple ..keşke aramıza katılsaydın canım

Selaaaam
Çok güzel kilo vermişsin maşallah. 2-3 kilo nedir ki hedefine gelmişsin bile sen. Arada yaz okuyup okuyup gitme

Baktılar canım onda sorun yok. Evet doktor da öyle dedi. Kimyasal,etken olabilir ama geçmezse başka sebep vardır test yaptırman lazım dedi.. Aslında bu mavi terleme kaşıntı sivilce falan netten araştırınca hep karaciğere çıkıyor. Ama temiz dediler.

Hoşgeldin canım. İstediğin zaman yazabilirsin. Listeye girmek gerekmez. İstersen 1. sayfadaki tabloya da eklerim. Daha çok motivasyonun artar

Boya sebep olmamis ama tetiklemiş olabilir. Mavi terleme konusunda bir şey diyemem. Böbrek fonksiyonlarına bakıldı mı? Üre yüksekliği de kaşıntı yapar. Alerjik olsa kaşıntı öncesi döküntülerin okur. Nasıl oldu bilmiyorum ama altından ciddi bir şey de çıkabilir. Bayramı bekleme. Ara randevusu al. Durumun varsa ünv hastanelerinde doçentler özel muayene yapıp ilaç tedavi sgkya yazabiliyorlar.

Selaaaam
Çok güzel kilo vermişsin maşallah. 2-3 kilo nedir ki hedefine gelmişsin bile sen. Arada yaz okuyup okuyup gitme
Tesekkur ederim canim .son kilolar inatci oluyorlar biraz zorladi beni . Senin spor yapmana hayranim ,dun senin sayende 30 days challenge cizelgesi yaptim .Bugun baslayacagim tesekkur ederim

Süpersin canım ya :)
Kizlar d vitamini eksik olanlar sakin ihmal etmeyin kg vermeyi engelliyormus
Benim çok.dusuk 4 tu

Kizzz askisiii sen ne ara pro uye oldunnn istedigine kavusmussun hayirli ola
Günaydın eylullllll
Canım daha 4 gün var bence regl sökülünce gider şişkinlik canını sıkma zümrem:)
Olmaz mı,derin derin,yaralar oldu kaşımaktan... Sağol,canım
Geçmiş olsun kuzum inşallah bu sefer ilaç ise yarar..

Şu an çocukları,bırakamam canım. Eşimle gitmem lazım çok uzak,hastane. Bi de bakmadım daha ama üniversitede prof doçent de kalmadı çoğu ihraç edildi. Bazı bölümlere gelmedi hala..

Olmaz mı,derin derin,yaralar oldu kaşımaktan... Sağol,canım
ne allerjiymiş karrrddeeşim..
geçmiş olsun canım
seni irite eden başka şeyler vardır..mesela çamaşır detarjanı veya yakın çevrende ağaç,çiçek
yada yediğiin herhangi bi besin maddesi. mesala bi süre kahve içme ..ben allerji olduğumda kahve çay beni daha fena yapıyordu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…