İnşallah olmaz inşallaaaaahaynen yaa valla bakalım hayırlısıyla atlatırım inşallah. Bu hafta kilo,bildirimi olmayacak gibiydi ama,kesinleşmedi. Bu hafta bildirim olmasaydı bi,dahaki haftaya kadar aldığımı veririm demiştim evdeki hesap çarşıya uymayacak sanırım.,
Alerji önemlidir. Bayramdan sonraya bırakma. Kasirken koparttigin yerlerin iltihaplanması bile büyük bir probleme sebep olabilir. Sen boya ile iliskilendiroyorsun belki de sadece denk geldi. Karaciğer enzimlerine baktılar mı senin?Cildiyeye gittim canım
tebrikler sourappleMerhaba hanimlar
Grubunuzun sessiz takipcisiyim, sizleri her gun okumaya calisiyorum.Sizlerden ipuclari aliyorum.Hepinize tesekkur ederimbenim motive kaynaklarimdan birisiniz.Burayi okudugum zaman yediklerime dikkat ediyorum ,spor yapmaya calisiyorum.
Ben de 3 aydir diyetteyim yaklasik 10 kilo verdim.Son 2-3 kiloyuda verip korumaya gececegim.
Hepinize bol kilo vermeli gunler dilerim.kolay gelsin.
SelaaaamMerhaba hanimlar
Grubunuzun sessiz takipcisiyim, sizleri her gun okumaya calisiyorum.Sizlerden ipuclari aliyorum.Hepinize tesekkur ederimbenim motive kaynaklarimdan birisiniz.Burayi okudugum zaman yediklerime dikkat ediyorum ,spor yapmaya calisiyorum.
Ben de 3 aydir diyetteyim yaklasik 10 kilo verdim.Son 2-3 kiloyuda verip korumaya gececegim.
Baktılar canım onda sorun yok. Evet doktor da öyle dedi. Kimyasal,etken olabilir ama geçmezse başka sebep vardır test yaptırman lazım dedi.. Aslında bu mavi terleme kaşıntı sivilce falan netten araştırınca hep karaciğere çıkıyor. Ama temiz dediler.Alerji önemlidir. Bayramdan sonraya bırakma. Kasirken koparttigin yerlerin iltihaplanması bile büyük bir probleme sebep olabilir. Sen boya ile iliskilendiroyorsun belki de sadece denk geldi. Karaciğer enzimlerine baktılar mı senin?
Canim yurtdisinda yasiyorum,Saat farki cok fazla sizlere yetisemezdim . Tesekkur ederim .tebrikler sourapple..keşke aramıza katılsaydın canım
Hoşgeldin canım. İstediğin zaman yazabilirsin. Listeye girmek gerekmez. İstersen 1. sayfadaki tabloya da eklerim. Daha çok motivasyonun artarMerhaba hanimlar
Boya sebep olmamis ama tetiklemiş olabilir. Mavi terleme konusunda bir şey diyemem. Böbrek fonksiyonlarına bakıldı mı? Üre yüksekliği de kaşıntı yapar. Alerjik olsa kaşıntı öncesi döküntülerin okur. Nasıl oldu bilmiyorum ama altından ciddi bir şey de çıkabilir. Bayramı bekleme. Ara randevusu al. Durumun varsa ünv hastanelerinde doçentler özel muayene yapıp ilaç tedavi sgkya yazabiliyorlar.Baktılar canım onda sorun yok. Evet doktor da öyle dedi. Kimyasal,etken olabilir ama geçmezse başka sebep vardır test yaptırman lazım dedi.. Aslında bu mavi terleme kaşıntı sivilce falan netten araştırınca hep karaciğere çıkıyor. Ama temiz dediler.
Tesekkur ederim canim .son kilolar inatci oluyorlar biraz zorladi beni . Senin spor yapmana hayranim ,dun senin sayende 30 days challenge cizelgesi yaptim .Bugun baslayacagim tesekkur ederimSelaaaam
Çok güzel kilo vermişsin maşallah. 2-3 kilo nedir ki hedefine gelmişsin bile sen. Arada yaz okuyup okuyup gitme
ok .canım arada gel o haldeCanim yurtdisinda yasiyorum,Saat farki cok fazla sizlere yetisemezdim . Tesekkur ederim .
Tesekkur ederim canim ,bende arada yazarimHoşgeldin canım. İstediğin zaman yazabilirsin. Listeye girmek gerekmez. İstersen 1. sayfadaki tabloya da eklerim. Daha çok motivasyonun artar
Süpersin canım ya :)Pazartesi kontrol tartısı
Anka_misali(67,7
eylul7158eylul(59.3/58.5/800gr gitti
tevafuk55 ( 62,8/
MiuLego (55.3
Sily (
Korhilalp (56,9/
hippotalamus (86.6/
5816bursa (70.1/
florence_N (78.5/
inciakis (69.5/
umut-16 (68,5/)
ICIR(83,1/
Kilonuzu ve fark yazsanız yeterli. Yüzde hesaplamaya gerek yok.
Oruç olanlar iftardan önce ekleyebilir.
Benim çok.dusuk 4 tuKizlar d vitamini eksik olanlar sakin ihmal etmeyin kg vermeyi engelliyormus
Günaydın eylullllllKizzz askisiii sen ne ara pro uye oldunnn istedigine kavusmussun hayirli ola
Canım daha 4 gün var bence regl sökülünce gider şişkinlik canını sıkma zümrem:)Kızlar bu arada sahur yapıp 3te uyudum.5te uyandım oğluştan ötürü.wc gittim ki ne göreyim çoook sevgili misafirim bana gelmiş
Karnım davul gibi.geçen hafta da onu şişkinliği vardı sanırım.bu hafta kesin artıdayım benkuaförden eve geçiyim tartılcam.karnım içine bile çekilmiyo şu am hamiş gibi dolanıyorumm
Geçmiş olsun kuzum inşallah bu sefer ilaç ise yarar..Olmaz mı,derin derin,yaralar oldu kaşımaktan... Sağol,canım
@MiuLego bir spor yapma canavarıTesekkur ederim canim .son kilolar inatci oluyorlar biraz zorladi beni . Senin spor yapmana hayranim ,dun senin sayende 30 days challenge cizelgesi yaptim .Bugun baslayacagim tesekkur ederim
Boya sebep olmamis ama tetiklemiş olabilir. Mavi terleme konusunda bir şey diyemem. Böbrek fonksiyonlarına bakıldı mı? Üre yüksekliği de kaşıntı yapar. Alerjik olsa kaşıntı öncesi döküntülerin okur. Nasıl oldu bilmiyorum ama altından ciddi bir şey de çıkabilir. Bayramı bekleme. Ara randevusu al. Durumun varsa ünv hastanelerinde doçentler özel muayene yapıp ilaç tedavi sgkya yazabiliyorlar.
ne allerjiymiş karrrddeeşim..Olmaz mı,derin derin,yaralar oldu kaşımaktan... Sağol,canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?