Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şu an çocukları,bırakamam canım. Eşimle gitmem lazım çok uzak,hastane. Bi de bakmadım daha ama üniversitede prof doçent de kalmadı çoğu ihraç edildi. Bazı bölümlere gelmedi hala..
Allah korusun sana acil bir şey olsa çocukları bırakacak kimse yok mu? Anane, babanez hala, teyze... En ufagi mecbur alacaksınız da...

.
Sağol canım. Krem verdi bu gün doktor bakalım bi kullanayım. Çok oldu bu çok doktora gittim çoğu duymamış,bile. Bayramdan sonra tıpa giderim artık. Şu an mümkün değil maalesef.
Çaktırmadan Google'a sorsalarmis be ya. Ben totomu kıpırdatmadan buldum işte. O yazıda bahsedilen krem mi acaba. Alerjik durumun daha önemli. Mavi ter sonraki iş.

Allah korusun sana acil bir şey olsa çocukları bırakacak kimse yok mu? Anane, babanez hala, teyze... En ufagi mecbur alacaksınız da...
Babaanne var ama uzak. Onun dışında 1-2 saatliğine komşularda gelir kalır. Ama üniversiteye gitmek baya uzun iş. Sabah gitsem,öğleden sonra anca gelirim. Ramazan olunca KV gelemez. O yüzden bayramdan sonra ancak. Ama,özel muayene var mı bi bakayım,varsa daha kolay olur.

inciakis benimle ilgilenkarnım ağrıyo benim hem de regl oldum çok ilgiye muhtacım ben
kıyamam sana kuzum ilgi mi istermişcanım regl için bantlar var çamaşır üstüne yapıştırılıyor onlardan dene yada bi ağrı kesici iç benim ağrı eşiğim çok düşük hemen ilaç içerim hiç dayanamam ağrıya geçmiş olsun canım benim

Benim de çok yüksek ya. Çok dayanıklıyımdır.
Benim ayak parmağım kırılmış. Ben öyle basit sandım 3 gun gitmedim. Mosmor kocaman oldu eşim zorla,götürdü doktora. Ben dedim ki parmağım morardı. Eşim de
Doktora diyor ki parmağı kırık galiba.
Doktor da sanmam,kırık çok acır ama bakalım dedi. Bir açtım korkudan rengi attı kangren oluyor bu nasıl,dayanırsın bu acıya nasıl beklersin bi yandan kızıyor bi yandan söyleniyor : hem kırılmış hem kaymış :
Hemen yatışa,aldı alçıya aldı falan Allah korumuş geç,kalsam kesilebilirmiş.

Sezaryenden 5 gün sonra da temizliğe başlamıştım.,cam aspirator,falan silmiştim

Bizim,yeni arkadaşımız nerde bu gün gelmedi sanki @leda_
nerde ki azcık geliyor zaten

evet minnoş bedenim ilgi istiyor ben de karın ağrısınıa asla dayanamıyorum hemen aldım sabah zaten azcık ağrıma hissi gelince. Yoksa ayakta duramam ayyyyyyy. ama bu bantları ilk kez duyuyorum o neymiş gıııız

Kizzz bu neee misss baklavaaa bayilittiimmm yaaa keske baklava diye bir sey ilmasaydi dunya uzerundenasil lezzetli bir seysin sen baklosss

Tatli sevmeyenler cok sansli
Yaaa sorma gerçekten masıl şanslılar nasıl canım istiyor nasıııl :)

ben kabul etmiştim zati.. iftardan önce yazarım

olamazzzz.... en sevdiğim tatlı bu ya..
Benimdeeee fıstık sarmaaa bayılırımm neyse rüyalarda kavuşuruz anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…