- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Allah korusun sana acil bir şey olsa çocukları bırakacak kimse yok mu? Anane, babanez hala, teyze... En ufagi mecbur alacaksınız da...Şu an çocukları,bırakamam canım. Eşimle gitmem lazım çok uzak,hastane. Bi de bakmadım daha ama üniversitede prof doçent de kalmadı çoğu ihraç edildi. Bazı bölümlere gelmedi hala..
Sağol canım. Krem verdi bu gün doktor bakalım bi kullanayım. Çok oldu bu çok doktora gittim çoğu duymamış,bile. Bayramdan sonra tıpa giderim artık. Şu an mümkün değil maalesef.
Çaktırmadan Google'a sorsalarmis be ya. Ben totomu kıpırdatmadan buldum işte. O yazıda bahsedilen krem mi acaba. Alerjik durumun daha önemli. Mavi ter sonraki iş.Sağol canım. Krem verdi bu gün doktor bakalım bi kullanayım. Çok oldu bu çok doktora gittim çoğu duymamış,bile. Bayramdan sonra tıpa giderim artık. Şu an mümkün değil maalesef.
Tesekkur ederim canim .son kilolar inatci oluyorlar biraz zorladi beni . Senin spor yapmana hayranim ,dun senin sayende 30 days challenge cizelgesi yaptim .Bugun baslayacagim tesekkur ederim
Azcık vaktin olsa sen de yaparsın kuzum
Babaanne var ama uzak. Onun dışında 1-2 saatliğine komşularda gelir kalır. Ama üniversiteye gitmek baya uzun iş. Sabah gitsem,öğleden sonra anca gelirim. Ramazan olunca KV gelemez. O yüzden bayramdan sonra ancak. Ama,özel muayene var mı bi bakayım,varsa daha kolay olur.Allah korusun sana acil bir şey olsa çocukları bırakacak kimse yok mu? Anane, babanez hala, teyze... En ufagi mecbur alacaksınız da...
Ayy canımsın benim ya
kıyamam sana kuzum ilgi mi istermiş
Benim de çok yüksek ya. Çok dayanıklıyımdır.kıyamam sana kuzum ilgi mi istermişcanım regl için bantlar var çamaşır üstüne yapıştırılıyor onlardan dene yada bi ağrı kesici iç benim ağrı eşiğim çok düşük hemen ilaç içerim hiç dayanamam ağrıya geçmiş olsun canım benim
nerde ki azcık geliyor zatenBizim,yeni arkadaşımız nerde bu gün gelmedi sanki @leda_
evet minnoş bedenim ilgi istiyorkıyamam sana kuzum ilgi mi istermişcanım regl için bantlar var çamaşır üstüne yapıştırılıyor onlardan dene yada bi ağrı kesici iç benim ağrı eşiğim çok düşük hemen ilaç içerim hiç dayanamam ağrıya geçmiş olsun canım benim
Benim de çok yüksek ya. Çok dayanıklıyımdır.
Benim ayak parmağım kırılmış. Ben öyle basit sandım 3 gun gitmedim. Mosmor kocaman oldu eşim zorla,götürdü doktora. Ben dedim ki parmağım morardı. Eşim de
Doktora diyor ki parmağı kırık galiba.
Doktor da sanmam,kırık çok acır ama bakalım dedi. Bir açtım korkudan rengi attı kangren oluyor bu nasıl,dayanırsın bu acıya nasıl beklersin bi yandan kızıyor bi yandan söyleniyor :hem kırılmış hem kaymış :
Hemen yatışa,aldı alçıya aldı falan Allah korumuş geç,kalsam kesilebilirmiş.
Sezaryenden 5 gün sonra da temizliğe başlamıştım.,cam aspirator,falan silmiştim
nerde ki azcık geliyor zaten
evet minnoş bedenim ilgi istiyorben de karın ağrısınıa asla dayanamıyorum hemen aldım sabah zaten azcık ağrıma hissi gelince. Yoksa ayakta duramam ayyyyyyy. ama bu bantları ilk kez duyuyorum o neymiş gıııız
Bende de,var o ilacın adını duyar duymaz iştahım,açıldıçok açım yaaaaaaklımdan geçenleri bilseniz beni Türkiyeden sınır dışı edersiniz
Galiba benimki de senin ilaçtan bahsedilince açıldı. Alacağım kiloların sorumlusu sensin ankaBende de,var o ilacın adını duyar duymaz iştahım,açıldı
Allah Allah hemen de sıyrılıyor. Ben düşünüyorum yeniyorum sen de yemeGaliba benimki de senin ilaçtan bahsedilince açıldı. Alacağım kiloların sorumlusu sensin anka
Yaaa sorma gerçekten masıl şanslılar nasıl canım istiyor nasıııl :)Kizzz bu neee misss baklavaaa bayilittiimmm yaaa keske baklava diye bir sey ilmasaydi dunya uzerundenasil lezzetli bir seysin sen baklosss
Tatli sevmeyenler cok sansli
Benimdeeee fıstık sarmaaa bayılırımm neyse rüyalarda kavuşuruz ancaben kabul etmiştim zati.. iftardan önce yazarım
olamazzzz.... en sevdiğim tatlı bu ya..
Beraber sınırdışı olalimmm burda ac kaldim yaaaçok açım yaaaaaaklımdan geçenleri bilseniz beni Türkiyeden sınır dışı edersiniz
Ben çok şerbetli tatlı aramam. İkram edilirse yerim de gidip almam canım çekmez. Benim sorunum nutella ve sütlü tatlılarYaaa sorma gerçekten masıl şanslılar nasıl canım istiyor nasıııl :)
Benimdeeee fıstık sarmaaa bayılırımm neyse rüyalarda kavuşuruz anca
Neden ki yemekler uymuyorsa kendin yapsanaBeraber sınırdışı olalimmm burda ac kaldim yaaakac gündür resmen sadece suyla duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?