Canım o arka arkaya 2 gun yapılıp bırakılacaktı. Her şeyin suyunu çıkarmasan olmaz dimiÇooook güzel doydum yaşasıııınnnn
Yarın yine detoks çorbası günü
arka arkaya 2 gün yapamadım ki ben. Aslında bugün de yapıyor olacaktım ama açlıktan ölcektim sanırım. bu Miu detoksu modifikasyonluCanım o arka arkaya 2 gun yapılıp bırakılacaktı. Her şeyin suyunu çıkarmasan olmaz dimi
Sen sabah tost mu yedinarka arkaya 2 gün yapamadım ki ben. Aslında bugün de yapıyor olacaktım ama açlıktan ölcektim sanırım. bu Miu detoksu modifikasyonlu
Çarşamba perşembe mi yapsak ramazandan sonra? ?Canım o arka arkaya 2 gun yapılıp bırakılacaktı. Her şeyin suyunu çıkarmasan olmaz dimi
eveeeet işyerinde ama. Çünjkü sabah uyuyakaldım ben servisi bile kaçırdım evde yapamadım kahvaltı. planım haşl. yumurta 2 ceviz ve peynir idi ama mecbur tost yaptım işe gelinceSen sabah tost mu yedin
Bayramdan sonra çok lazım olabilir bu cidden yapılabilir..Çarşamba perşembe mi yapsak ramazandan sonra? ?
Ne etap birleşmesi??
Bildirim yok diye ipin ucunu kaçırmayın diye
Olabilir artı çıkacak gibi olanlar uygulayabilir.Çarşamba perşembe mi yapsak ramazandan sonra? ?
mesela beeeenOlabilir artı çıkacak gibi olanlar uygulayabilir.
hmm anladımBildirim yok diye ipin ucunu kaçırmayın diye
Şaka bir yana haftaya yüzdelerimiz ikiye bölünecek ya sevmiyorum ben ikiye bölünmesini. Emeklerimiz zayii olmasın diye.
Bu hafta bildirim olmasın diye oylama yapılıyor da takımlar arasında. Ben kabul etmedim onu diyor.Ne etap birleşmesi??
Tatile gidip bildirim yapamayacak olan da yok bizde. Gerek yok o yüzden.hmm anladım
Canım ağustosta karsa döneceğim. 14 temmuza kadar tatildeyim ordan memlekete geçeceğim ağustosa kadarSağlık olsun cumaya gider inşallah napalım. Tatilden ne zaman döneceksiniz canım..
Canımmm sağol güzel düşüncelerin için zümrecim..Zümrem regl kaynaklı hiç canını sıkma görüntün 56 zaten 57 olunca direkt vücuda yansimaz. Masallahın var enişte bey fit hatununu kıskanacak bu yazsaçlar da yapıldı Korhilalp
Başarırsın kuzum nolcak ya bir tatil mi bozcak senin düzeninCanımmm sağol güzel düşüncelerin için zümrecim..
Kıskanıyor zaten bakışı değişti kocişimin
ama bir sorunum var ki tatilde leptin fln kalmaz kesin bende.sürekli bişeyler oluyo ya otelde.ama abartmadan yicem.eşim bence 1-2 kilo alırsın tatilde diyo ama ben hiç almamak için karbonhidrattan uzak durmalıyımmm
Bildirimler için sorun olmaz değil mi canım.Canım ağustosta karsa döneceğim. 14 temmuza kadar tatildeyim ordan memlekete geçeceğim ağustosa kadar
canım yüzünce eritirsin zatenCanımmm sağol güzel düşüncelerin için zümrecim..
ama bir sorunum var ki tatilde leptin fln kalmaz kesin bende.sürekli bişeyler oluyo ya otelde.ama abartmadan yicem.eşim bence 1-2 kilo alırsın tatilde diyo ama ben hiç almamak için karbonhidrattan uzak durmalıyımmm
Sabit kalsan yeter sana yaa dönünce devam edersin.Canımmm sağol güzel düşüncelerin için zümrecim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?