Sabit kalsan yeter sana yaa dönünce devam edersin.
kıyamam yemeğin var mıydı hazırda?kızlar bu akşama da misafir çıktı
O nasıl oluyor ya. Bu saatte misafir mi belli olurmuş. Kolay gelsin canım. Ben olsam sinirlenirdim.kızlar bu akşama da misafir çıktı
Aynen ya. Hiç iş de yapmadım yemek de yapmadım. Yine yumurta yiyeceğim galiba.o kadar sıkıcı bir gün ki kafamı toprağa gömesim var
Yumurta yeşillik mis gibi olur ankacım.Aynen ya. Hiç iş de yapmadım yemek de yapmadım. Yine yumurta yiyeceğim galiba.
hadi bakalım:)Pazara gittik yagmur basladı koştur koştur eve zor yetiştik cok bısey alamadım ya biraz yesıl lık aldım kabak mucverı yapıcam sanırım İnş guzel olur ilk defa deniycem
Sen bencede almazsın canım boşuna tatilini kendine sıkıntı etme, tadını çıkar zümremCanımmm sağol güzel düşüncelerin için zümrecim..
Kıskanıyor zaten bakışı değişti kocişimin
ama bir sorunum var ki tatilde leptin fln kalmaz kesin bende.sürekli bişeyler oluyo ya otelde.ama abartmadan yicem.eşim bence 1-2 kilo alırsın tatilde diyo ama ben hiç almamak için karbonhidrattan uzak durmalıyımmm
Esin olmayacak mı canım yemekteAynen ya. Hiç iş de yapmadım yemek de yapmadım. Yine yumurta yiyeceğim galiba.
Ben tatile gidicemmmmTatile gidip bildirim yapamayacak olan da yok bizde. Gerek yok o yüzden.
Ayyyy her misafire menüyü nasıl hazırlıyosuun nasıl dayanıyor bünyen bu koşturmacaya inciiiikızlar bu akşama da misafir çıktı
Anka bu aralar pek menü paylaşmıyorsun sankiAynen ya. Hiç iş de yapmadım yemek de yapmadım. Yine yumurta yiyeceğim galiba.
Her gün yazıyorum ama. Sahur yapmıyorum iftarda da tek çeşit yiyorum. Çok sağlıksız besleniyorum. Kimse de yorum yapmıyorAnka bu aralar pek menü paylaşmıyorsun sanki
Belli değil canım. Oğlana bayramlık almaya gittiler. Belki dışarda yerler belki gelirler. Gelirlerse çay demledim kahvaltı gibi yeriz gelmezlerse ben sadece tavaya yumurta kırar yerim. Bulaşık çıksın istemiyorumEsin olmayacak mı canım yemekte
Tatli, kabak mucver, sarma ,kiymali borek hazir guvec yesil fasulye pilav ve corba yapicam sadecekıyamam yemeğin var mıydı hazırda?
Oglum bugun yaz okulundan dondu spor hocasi ve esi geliyor sevmedigim biri olsa sinirlenirdim de ben davet ettim gibi oldu yani sohbet oyle gelistiO nasıl oluyor ya. Bu saatte misafir mi belli olurmuş. Kolay gelsin canım. Ben olsam sinirlenirdim.
Ben tatile gidicemmmm
Tatli, kabak mucver, sarma ,kiymali borek hazir guvec yesil fasulye pilav ve corba yapicam sadece
Oglum bugun yaz okulundan dondu spor hocasi ve esi geliyor sevmedigim biri olsa sinirlenirdim de ben davet ettim gibi oldu yani sohbet oyle gelisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?