Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Pazara gittik yagmur basladı koştur koştur eve zor yetiştik cok bısey alamadım ya biraz yesıl lık aldım kabak mucverı yapıcam sanırım İnş guzel olur ilk defa deniycem

Sen bencede almazsın canım boşuna tatilini kendine sıkıntı etme, tadını çıkar zümrem

kıyamam yemeğin var mıydı hazırda?
Tatli, kabak mucver, sarma ,kiymali borek hazir guvec yesil fasulye pilav ve corba yapicam sadece
O nasıl oluyor ya. Bu saatte misafir mi belli olurmuş. Kolay gelsin canım. Ben olsam sinirlenirdim.
Oglum bugun yaz okulundan dondu spor hocasi ve esi geliyor sevmedigim biri olsa sinirlenirdim de ben davet ettim gibi oldu yani sohbet oyle gelisti

Tatli, kabak mucver, sarma ,kiymali borek hazir guvec yesil fasulye pilav ve corba yapicam sadece

Oglum bugun yaz okulundan dondu spor hocasi ve esi geliyor sevmedigim biri olsa sinirlenirdim de ben davet ettim gibi oldu yani sohbet oyle gelisti
şu ifadeyi koyunca gönülsüz gibi geldin ondan dedim. İyi baya yemek de yapmışsın maşallah. Benim de acil misafir için buzluğum hep hazırdı. Hepsini tukettik birisi gelse baya panik olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…