Vayy... aramızda 19 kilo ve 10 cm var :))Kızlarrrrrr 66.9 ile selammmmnn yola devammmmm
Kiraz odem attırıyor aslında. Çok mu yedin. Geç ve çok yediysen baklava etkisi yapar zaten.Anka ben dün kayısı ve kiraz yedim. . Allahım bi vicdan yapıyorum sanki baklava yedim :)) bende sahurda sadece biberli omlet yedim
Sen bana bodur mu demek istiyon ne demek istiyon şimdiVayy... aramızda 19 kilo ve 10 cm var :))
Vay vaaaaaay kaptan tebrikler takılı kalma kısmını atlattınKızlarrrrrr 66.9 ile selammmmnn yola devammmmm
Resmen öle dedi. Bana da dedi . Hepimize dediSen bana bodur mu demek istiyon ne demek istiyon şimdi
Sağol canım evet atlattım sanırım inşallah geri almam daVay vaaaaaay kaptan tebrikler takılı kalma kısmını atlattın
Sen de öyle anladın dimiResmen öle dedi. Bana da dedi . Hepimize dedi
Ankaaaa okuyup okuyup cikiyorum yazamiyorum ama senin bunu görünce dayanamadimmmKızlarrrrrr 66.9 ile selammmmnn yola devammmmm
Aşkolsun öyle demek istemedim kaptan. . Kıyas yapıyorum. . 77.9 kilo olmam lazım senin gibi olmak için...Sen bana bodur mu demek istiyon ne demek istiyon şimdi
Öbür gruba da yaz cnm . Afiyet olsun :))Kahvalti
2diyet etimek(1 dilim ekmek yerine geciyormus)
10zeytin
1.5yumurra
2kk peynir
Boll dere otu
Dimates salatalik
Ogle
Yarim lase yogurt
1ceviz
5 6 findik sayisini hatirlayamadim
Aksam
Koca bir kase salata
2 kase yogurt corbasi
Oglen yiyemedigim icin aksam corbayi cok ictim kizlar baya acikmistim. Kaseler biraz buyuktu
Kız benim gibi bi Tosun size nasıl bodur desin ??Vay vaaaaaay kaptan tebrikler takılı kalma kısmını atlattın
Resmen öle dedi. Bana da dedi . Hepimize dedi
Olmaz canım.tartımla giderimBildirimler için sorun olmaz değil mi canım.
Ay inşallah.kalırım bncede.bol bol oğlanın peşinde koiarım yüzerim kaptancımSabit kalsan yeter sana yaa dönünce devam edersin.
İnşallah zümrecim.bol bol hareketle almam diye düşünüyorum bendeSen bencede almazsın canım boşuna tatilini kendine sıkıntı etme, tadını çıkar zümrem
HarikaaaaaKızlarrrrrr 66.9 ile selammmmnn yola devammmmm
Vaaaaay süpersin miuuuEki Görüntüle 2011727 Bisikletten bildiriyorum yanıyor bacaklar popoooo ter içinde bir miu bırakıyorum buraya
Yoğırt çorbası candır eylülcüm.afiyet olsun bence sıkıntı yokKahvalti
2diyet etimek(1 dilim ekmek yerine geciyormus)
10zeytin
1.5yumurra
2kk peynir
Boll dere otu
Dimates salatalik
Ogle
Yarim lase yogurt
1ceviz
5 6 findik sayisini hatirlayamadim
Aksam
Koca bir kase salata
2 kase yogurt corbasi
Oglen yiyemedigim icin aksam corbayi cok ictim kizlar baya acikmistim. Kaseler biraz buyuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?