Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: migotek süper süper karşınızda :KK73:
Birazdan dörtlük yazcam migotekle ilgili :rolleyes:
Bak bende bunu dicektim.. cuma günleri böyle grup sıralaması olsun.. herkes ortiliğine bi isim bulsun. .
Bizimki hippobursa olsun mu @5816bursa .. yüzdeleri toplar ikiye böleriz.. sonuncu olan gruba ceza olsun birinciye kaçamak hakkı :))
Bence de çok mantıklı bunu ben de düşündüm:rapci:
@MiuLego zorti ne kız allah seni netmesin:KK70:
Insan daha normal olur dakkada belli etmez rengimzii :deli: ne bilim ortak, kanka, pampa ,kanks , orti gibi gibi...
O yüzden bu şarkı benden sana :rapci:

Hahahhaha şarkı harika bilgisayarımı açınca dinleyim:KK53:

Farkımız tarzımız zortim hahahahhahaha
Günaydın kızlar.. bugün ben pek yokum. .. şimdi hazırlanıp çıkıcaz evden... Hepiniz dua edin yola çıkıyoruz inş..
İYİ yolculuklar canım.. yolda yiceğini içceğini en sağlıklısından hazırladın mı? Yine de wc de falan gir sen kk ya

Hahaha hahahaha sabah sabah da devamına güldüm ay çok sinir bozucu durum ya :KK53:

Burdayız rahat ooooollllll:rolleyes:

Ben de ben deeeee eriyip gidelim hadi. Öğleden sonra planlarımı paylaşcam senle:KK71:

Günaydın incimmmm:KK200:

Günaydın zortimmmmm:KK60:
günaydın canım benden hemen vazgeçme ama :cry:

Günaydın kızlar.. bugün ben pek yokum. .. şimdi hazırlanıp çıkıcaz evden... Hepiniz dua edin yola çıkıyoruz inş..

bana da bana da. ben de yazliga gidiyom birazdan cikicam. benim ortak ortalarda yok simdilik. durteriz biz birbirimizi merak etmeyin.:KK50:

Miu ve tevafuk55 tevafuk55 zortiliğine isim buldum:skandal:

:dondurma:MİGOTEK :KK54:

Migotek tüm ortakları gömeceeeek hepinizden çok oranda kilo verecek daha ilk raundda havlu attıracak :rapci::rapci::rapci:

Akıllı olunsun migotek sahalarda yerini aldı:oha:En Büyük KK
İkinizin kalan kilosunu toplasak sadece benim kiloma yetişemiyor :D verseniz ne vereceksiniz :D

Back
X