- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan dörtlük yazcam migotekle ilgilimigotek süper süper karşınızda
![]()
Bence de çok mantıklı bunu ben de düşündümBak bende bunu dicektim.. cuma günleri böyle grup sıralaması olsun.. herkes ortiliğine bi isim bulsun. .
Bizimki hippobursa olsun mu @5816bursa .. yüzdeleri toplar ikiye böleriz.. sonuncu olan gruba ceza olsun birinciye kaçamak hakkı :))
@MiuLego zorti ne kız allah seni netmesin
Insan daha normal olur dakkada belli etmez rengimziine bilim ortak, kanka, pampa ,kanks , orti gibi gibi...
O yüzden bu şarkı benden sana
İYİ yolculuklar canım.. yolda yiceğini içceğini en sağlıklısından hazırladın mı? Yine de wc de falan gir sen kk yaGünaydın kızlar.. bugün ben pek yokum. .. şimdi hazırlanıp çıkıcaz evden... Hepiniz dua edin yola çıkıyoruz inş..
ben etikete boğarımGünaydın canım. Sen artık bol bol etiket yaparak eylulu buraya bağlamaya çalışacaksın. Eylul de son zamanlarda pek girmeyenlerdendi
günaydın canım benden hemen vazgeçme amaHahaha hahahaha sabah sabah da devamına güldüm ay çok sinir bozucu durum ya
Burdayız rahat ooooollllll
Ben de ben deeeee eriyip gidelim hadi. Öğleden sonra planlarımı paylaşcam senle
Günaydın incimmmm
Günaydın zortimmmmm![]()
Sende bendengünaydın canım benden hemen vazgeçme ama![]()
Günaydın kızlar.. bugün ben pek yokum. .. şimdi hazırlanıp çıkıcaz evden... Hepiniz dua edin yola çıkıyoruz inş..
İkinizin kalan kilosunu toplasak sadece benim kiloma yetişemiyorMiu vetevafuk55 zortiliğine isim buldum
MİGOTEK
Migotek tüm ortakları gömeceeeek hepinizden çok oranda kilo verecek daha ilk raundda havlu attıracak
Akıllı olunsun migotek sahalarda yerini aldı![]()
@MiuLego zorti ne kız allah seni netmesin
Insan daha normal olur dakkada belli etmez rengimziine bilim ortak, kanka, pampa ,kanks , orti gibi gibi...
O yüzden bu şarkı benden sana
Hayırlı yolculuklar canımGünaydın kızlar.. bugün ben pek yokum. .. şimdi hazırlanıp çıkıcaz evden... Hepiniz dua edin yola çıkıyoruz inş..
evet canım..psikolojimi de kilomu da etkiliyorHormon ilacı mı alıyorsun?
Gűnaydinn balimm
Umut sen PC kullanıyor musun? Bir de ilaçların isimlerini özelden atar mısın canım.evet canım..psikolojimi de kilomu da etkiliyor
Amamnn ortagimm bemi aldatiyoogünaydın canım benden hemen vazgeçme ama![]()