Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Spor sonrası süt içmeyi öneriyorlar . Ben farkında olmadan bazen içiyordum.

evet evet sivi proteinli biseyler yemek/icmek lazim diyolar. Spor yapanlar protein tozunu spordan sonra aliyolar.

Hatta spordan yarim saat once de karbonhidratli bisey yemek lazim derler, sporda enerji olsun diye:dondurma:

hippotalamus hippotalamus cnm valla bu azimle incecik olursun Masallah sana menun harika
Bende yazayım
Kahvaltı bıraz lavas peynir zeytin domates cay
Ara bıraz ciğ kabak cekırdeği
Akşam ızgara da cupra yarısını yedım salata bol bol
Spor yok maalesef yarın sabahtan itibaren yuruyus baslıycam İnş
2 lt su bır bardak fanta :)

Ablam buyuk ablam a gelmiş bıraz konuştuk esı cocukları alıp koye gitmiş gezmeye birazda gözdağı vermek için sanırım :( babam gelince konuşuruz dedı pekı dedım artık normal hayatıma gerı donmek istiyorum kaç gundur esım kızım da perisan oldu yarın ınş guzel gecırelım bıraz uzaklasalım diyorum ay sonu 3 olucak kızım ona dogum gunu yapıcam İnş

Üzülme bursacım ablan kararlı olmadıktan sonra ne yapsanız faydası yok. Önce o karar verecek dik duracak sonra siz arkasında durcaksınız.. dur bakalım Allah büyük

İnşallah ederim korhicim amiiiin. Senin rakip @asya_01 o da karataycı canım :)

Üzülme kız o kadar kaçamaktan bişey olmaz gayet güzel afiyet olsun

Sopa :sinirli:yarınki menüde kaçamak olsun bak kaç tane sopa gelecek sana bekle ve gör

Amin:dua:

Ay nasıl dayandım ama hahahahaha sabah nasıl mutluydum :rolleyes:

Kuzum ha ri kaaaaaaa çok beğendim oh mis

Umut gün harika geçmiş bu menüyle tabi acıkmazsın çünkü sağlıklı ve doyurucu saçma sapan tek bir şey yok menünde. Spor da yapcakmışsın daha ne olsun:KK36:

Su çok az kahvaltıda simit karpuz :KK20: vazgeç artık şu simitten karpuzcum aaaaaaa:KK62:
Aynen canım tam da dedıgın gibi once o karar versin bakalım gerisi Allah buyuk ınş feraha cıkar cıkarız

Menüm geçe kaldı kusura bakmayın, sallamadan uyutmaya başladım ufaklığı, uzun sürüyor haliyle
Sabah 8.30
2 yumurta ve lorla menemen
2 dilim kepek ekmeği
Yarım çay bardağı az şekerli çay
Öğlen 1
Sabahtan artan az menemen
Haşlanmış tavuk but
Domates
Akşam
Cacık
Mercimek yemeği
Domates soğan salatası 3 lt su
Spor maalesef yok.

****12 temmuz spor listesi
1. kelekkarpuz: 30 dak yuzme / 50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit

2.hippotalamus
1 saat yüzme
1 mil leslie
50 ip atlama
50 mekik
130 sn wall sit
1 dk plank

Herkes listeye adını ve sporunu eklesin...

evet evet sivi proteinli biseyler yemek/icmek lazim diyolar. Spor yapanlar protein tozunu spordan sonra aliyolar.

Hatta spordan yarim saat once de karbonhidratli bisey yemek lazim derler, sporda enerji olsun diye:dondurma:
Spor öncesi türk kahvesi içiyorum bu aralar. Ama sade!

hippotalamus hippotalamus cnm valla bu azimle incecik olursun Masallah sana menun harika
Bende yazayım
Kahvaltı bıraz lavas peynir zeytin domates cay
Ara bıraz ciğ kabak cekırdeği
Akşam ızgara da cupra yarısını yedım salata bol bol
Spor yok maalesef yarın sabahtan itibaren yuruyus baslıycam İnş
2 lt su bır bardak fanta :)
Sen zaten incesiksin ortak.. fantaya kdr süper dicektim ama fanta bozdu. . Bari bi mil leslie Yap yada bölgesel çalış cnm yarın perşembe.. hippbursa olarak hepsini yenmeliyiz...

****12 temmuz spor listesi
1. kelekkarpuz: 30 dak yuzme / 50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit

2.hippotalamus
1 saat yüzme
1 mil leslie
50 ip atlama
50 mekik
130 sn wall sit
1 dk plank

3. anka_misali: 80 dağ tırmanışı, 50 squat, 3 fast miles(45 dk), mutfak dolabı silip duzenlemece. :)

Herkes listeye adını ve sporunu eklesin...

Menüm geçe kaldı kusura bakmayın, sallamadan uyutmaya başladım ufaklığı, uzun sürüyor haliyle
Sabah 8.30
2 yumurta ve lorla menemen
2 dilim kepek ekmeği
Yarım çay bardağı az şekerli çay
Öğlen 1
Sabahtan artan az menemen
Haşlanmış tavuk but
Domates
Akşam
Cacık
Mercimek yemeği
Domates soğan salatası 3 lt su
Spor maalesef yok.
Afiyet olsun filo. Çocuklar uyuduysa azcık da olsun spor yap istersen . Ben de şimdi ikinci faslı yapsam mı diyorum . 1 mil yapabilirim belki

marselinda marselinda
Sabah 8:00
Kk peynir
Omlet (2 yum ile )
4 zeytin
Domates salatalık
1 fincan çay

Öğle 12:30
Koca kase ton balıklı salata
1 fincan yeşil çay

Akşam 18:30
Kabak yemeği
1 kase yoğurt

Türk kahvesi
Su: 3 litre
Spor şimdi yapıcam büyük ihtimal 30 dk interval şeklinde yürüyüş bir de squat denicem

çok güzel bi menü tebrikler
benim ki sabah
simit
öğlen
ayran
fasulye
arada şekersiz kahwe

akşam
türlü
2 poğaça :( dayanamadım ama küçüktü
2,5 2lt su
1 saat yürüyüş