Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar nasılsınızz
Tartıya sonn 1 günnn
Yumurta salatası yapanlar afiyet şifa olsunn bol eksilerr
Biz emzirenlere ve yapamayanlara daa kaçamaksız bi gün olsun daha çoook dikkat ettiğimiz

Selam kızlar nasılsınızz
Tartıya sonn 1 günnn
Biz emzirenlere ve yapamayanlara daa kaçamaksız bi gün olsun daha çoook dikkat ettiğimiz

Günaydın canım inşallaaaah yarın için çok heyecanlıyım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız :)

Gunaydin herkeseee kahvaltimi yaptimmm cook lezzetliydi bana yumurta peynir olsun

Simdi ogle yemegi hazırlığına basliyacam.. esim hergun ogle yemegine geliyor kizida alip krese götürüyor... ben kacanze gelip gecmis yapacam bide öpemmm siziii

Selam kızlar nasılsınızz
Tartıya sonn 1 günnn
Aslinda icinde bol yesillik var yesillikte sut yapar protein de var
Ara ogunlerde kefir ceviz yiyerek ac kalmadan sizde deneyebilirsiniz bence
Bengi__ nin de fikri onemli tabi

Kolay geldin canim
Bende begendim yesil yesil iyi gitti :))

Kız bengi görmesin kahvaltıda ki o nesfitti

Görmüş bile :)))

Abooooo hemen o nesfiti evden dışarı çıkar. Geçen gün şeker ile ilgili yazıyı okudun degil mi 7-8 küp şeker var onun içinde.. evine asla sokma.
Git yulaf ezmesi al. Yoksa eve gelip ben atarım onu...

Ya hep bu kocamsu nun işleri o alıyor valla. Sabahta aceleyle çıkıyoruz gel iki kaşık al aç gitme dedi öyle yedim valla yoksa yemem haklısın

Aslinda icinde bol yesillik var yesillikte sut yapar protein de var
Ara ogunlerde kefir ceviz yiyerek ac kalmadan sizde deneyebilirsiniz bence
Bengi__ nin de fikri onemli tabi
düşük kalori içeriyor. o yüzden yapmasalar daha iyi. sağlıklı beslensinler yeterli. emzirirken zaten çok kalori harcıyorlar..

Görmüş bile :)))

Ya hep bu kocamsu nun işleri o alıyor valla. Sabahta aceleyle çıkıyoruz gel iki kaşık al aç gitme dedi öyle yedim valla yoksa yemem haklısın
söyle o kocana eve sağlıklı şeyler almasın.. yulaf ezmesi alsın...
1 bardak süt içip 2 ceviz yesen daha sağlıklı bir kahvaltı olurdu.

Evet kızlar yoldayız geçmişe bakamicam arabada tele bakamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor hemen yazıp kapatıyorum. Daha iki gün önce 56.5 olan kilom bu sabah 56.8 çıktı hep bu kabızlıktan biliyorum.

Neyse ben hazırım bugüne hemen foto yüklüyorum

Yok canım süt içindeki proteinlere alerjisi var yoğurt direk yese kusar midesindeki son lokmaya kadar kusuyor yoğurt daha tolereedilebilir olmasına rağmen . sütten geçincede sabaha kadar kaşınıyor yüzü gözü. Çialı hurmalı yoğurtlu bir puding yapayım en güzeli oruç ödülü 2,3 dilim muzla süper olur :)

Kullanıcı Adı : mrskulkedisi
Mesleginiz: atanamamis ogretmen
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: konya
Boyunuz : 173
Kilonuz: 76.8
Hedef kilonuz : 64
Kilo alma hikayeniz : 6 aylik evliyim evlenmeden once kilomu korumak icin diyet ve spor yapiyordum. gelinlikte iyi gorunmek icin. evlendikten sonra kendimi ödüllendirdim ve sonuç 11 kilo aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? saglikli yasamak istiyorum saglikli beslendigimde gun icinde daha dinc enerjik oluyorum ertesi gun erken kalkabiliyorum ve kendimi cok iyi hissediyorum. guzel gorunmek de cabasi.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? kk yeni uye oldum diyet konularina bakarken burayi kesfettim. burasi ilk grubum.

Bengi__

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…