Selam kızlar nasılsınızz
Tartıya sonn 1 günnn
Yumurta salatası yapanlar afiyet şifa olsunn bol eksilerr
Biz emzirenlere ve yapamayanlara daa kaçamaksız bi gün olsun daha çoook dikkat ettiğimiz
sabah tartıldın mı?Günaydın canım inşallaaaah yarın için çok heyecanlıyım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız :)
Aslinda icinde bol yesillik var yesillikte sut yapar protein de varSelam kızlar nasılsınızz
Tartıya sonn 1 günnn
Yumurta salatası yapanlar afiyet şifa olsunn bol eksilerr
Biz emzirenlere ve yapamayanlara daa kaçamaksız bi gün olsun daha çoook dikkat ettiğimiz
Kolay geldin canimGunaydin herkeseee kahvaltimi yaptimmm cook lezzetliydi bana yumurta peynir olsun
Simdi ogle yemegi hazırlığına basliyacam.. esim hergun ogle yemegine geliyor kizida alip krese götürüyor... ben kacanze gelip gecmis yapacam bide öpemmm siziii
Kız bengi görmesin kahvaltıda ki o nesfitti
Abooooo hemen o nesfiti evden dışarı çıkar. Geçen gün şeker ile ilgili yazıyı okudun degil mi 7-8 küp şeker var onun içinde.. evine asla sokma.
Git yulaf ezmesi al. Yoksa eve gelip ben atarım onu...
düşük kalori içeriyor. o yüzden yapmasalar daha iyi. sağlıklı beslensinler yeterli. emzirirken zaten çok kalori harcıyorlar..Aslinda icinde bol yesillik var yesillikte sut yapar protein de var
Ara ogunlerde kefir ceviz yiyerek ac kalmadan sizde deneyebilirsiniz bence
Bengi__ nin de fikri onemli tabi
söyle o kocana eve sağlıklı şeyler almasın.. yulaf ezmesi alsın...Görmüş bile :)))
Ya hep bu kocamsu nun işleri o alıyor valla. Sabahta aceleyle çıkıyoruz gel iki kaşık al aç gitme dedi öyle yedim valla yoksa yemem haklısın
Evet dogru emzirmek zaten kalori harcattiriyor.düşük kalori içeriyor. o yüzden yapmasalar daha iyi. sağlıklı beslensinler yeterli. emzirirken zaten çok kalori harcıyorlar..
Evet tartıldım 104.7 çıktımsabah tartıldın mı?
söyle o kocana eve sağlıklı şeyler almasın.. yulaf ezmesi alsın...
1 bardak süt içip 2 ceviz yesen daha sağlıklı bir kahvaltı olurdu.
dur söylemeseydin heyecan yapardıkEvet tartıldım 104.7 çıktım
söyle o kocana eve sağlıklı şeyler almasın.. yulaf ezmesi alsın...
1 bardak süt içip 2 ceviz yesen daha sağlıklı bir kahvaltı olurdu.
Yok canım süt içindeki proteinlere alerjisi var yoğurt direk yese kusar midesindeki son lokmaya kadar kusuyor yoğurt daha tolereedilebilir olmasına rağmen . sütten geçincede sabaha kadar kaşınıyor yüzü gözü. Çialı hurmalı yoğurtlu bir puding yapayım en güzeli oruç ödülü 2,3 dilim muzla süper olur :)yulaf lapasını denemelisinç. sevmediğin yulafın nasıl lezzetli bir şey olabileceğine inanamazsın. laktoz alerjisi mi var?
laktosuz sütle yap.
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır. en az yarım saat beklet.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır
Tamam canım. Bir dahakine böyle bir durumla karşılaşırsam dikkat ederim :)sütün yanına ceviz veya kuryemiş al. böylece öğlende kadar tutar seni..
Yolladim canım ben
07.02.2018 menüBengi__
Kahvaltı 09.30
2 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 minik kasar
1 dilim tam bugday ekmegi
Cay
Öğle 13.20
1 dilim kepek ekmeğı
1 tatlı kasigı ev yapimı acika
Cay
Akşam
Salata
Yesil mercimek
2 lt su @philosophergirl
Spor yok bugün 10 saat dersim vardi 2 kez bebisi emzirmeye geldim eve tekrar gittim programda dinlenme gunümdü zaten @keryneia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?