- 7 Ağustos 2016
- 3.506
- 7.436
- 158
evet haklısınız ama yıllardır ictigim için sanırım bikereden birakamiycam. zaten ben 1 paketin yarısını koyuyorum sekerle pek aram olmadığından. umarım hafifletici sebeptir. .Krema içeren kahveleri acilen bırakıyoruz... çok sağlıksız..
Önmeli olan en kadar lavaş yedigin.
Yiyebilirsin ama 1 dilim ekmek kadar. O güzelim proteinlerin yanında salata yok mu?
Haklisin canimsunun için ısrarla soruyorum. iki gün sonra zayıflaymazsan acaba ben haftalık menümde kaç kere hata yapmışım diye değerlendirebileceksin..
Bugün iftara bende birini yapayım. Yulaf sevmiyorum süt yerinede yoğurt yiyorum bebişin alerjiainden dolayı :\bastırmıyorsunuz.
sağlıklı tatlı şeyler yiyorsunuz,
günkurusu arası ceviz
tarçınlı elmanın yanında ceviz
şekersiz fırında bal kabağı üzerine ceviz
yulaf lapası tarifini dün yazdım tatlıdan farkı yok @ada81 sana gönderir istersen.
yoğurt içine tarçın ve günkurusu
1 hurma yanında 1 bardak tarçınlı süt. veya blendırda beraber milkshake gibi yapabilirsin.
süt chia tohumu gün kurusu (puding)
donmuş muz, donmuş bir meyve ile blendırda çırp dondurma gibi ye..
yaaa seçenekler dağlar kadar. yeter ki sağlıklı beslenmek isteyin..
Tamam canim bi daha deniyimresim büyüktür. resmin ekran görüntüsünü al öyle yükle..
uuuuu harika bu kahvaltı galiba.
beğendin mi?
yulaf lapasını denemelisinç. sevmediğin yulafın nasıl lezzetli bir şey olabileceğine inanamazsın. laktoz alerjisi mi var?Bugün iftara bende birini yapayım. Yulaf sevmiyorum süt yerinede yoğurt yiyorum bebişin alerjiainden dolayı :\
protein var tabi tok tutacak..Vallahi ben çok beğendim, zaten yumurtasız yapamayanlardanım.. Bastım yeşilliği, bence tok ta tutuyor.
Lor var degil içinde. Ben yumurtaları küçük küçük doğradım.Eki Görüntüle 2108090 Eki Görüntüle 2108091
1.5 litrelik saklama kabina hazirladim
3 / 1 i az once afiyetle yendi
Lor koymadim canim icine lor da yeniliyormuyduLor var degil içinde. Ben yumurtaları küçük küçük doğradım.
çok geçmiş olsun. yağmur mu var? yollar kaygan oluyor o zaman..Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı günler diliyorum
Sabah sabah işe giderken arkamdan biri çarptı
Çok şükür bende pek birşey yok
Ama yine de can sıkıyor tabi
aaaaaaaaa loru nasıl atladın.Lor koymadim canim icine lor da yeniliyormuydu
Simdilik doydum oglen doyurmazsa lor koyarim o zaman
Ben de varim canim yarin tartidan sonra eslesmeleri yaparizCuma gunu rakiplerimizi secelim basliyalim simdi grupları bi olusturalim katilmak isteyenlerle...
Tamam o zaman ogle ve aksama ilave edeyim canimaaaaaaaaa loru nasıl atladın.
toplamda 100 gr lor koyuyoruz. koy koy..
bence bırakırsın nescafenin gold olanını al veya jacobs kahvesini az at yanında 1 günkurusu ye 2 güne alışırsın. ama benim asıl tavsiyem granül kahveyi bırakman granül kahve yani nescafe sağlıklı değil. kahve su da çözülmez. çözülmesi için bir sürü işlemden geçir. filitre kahveyi tavsiye derim. bir frencpress makinası alsan yeterli. 15-20 liraya bile var..evet haklısınız ama yıllardır ictigim için sanırım bikereden birakamiycam. zaten ben 1 paketin yarısını koyuyorum sekerle pek aram olmadığından. umarım hafifletici sebeptir. .
salata yemedim ama köz soğan ve köz biber var 2 ser tane...
lavasa gelince sanırım yarım tane kadar yemisimdir.
Eki Görüntüle 2108090 Eki Görüntüle 2108091
1.5 litrelik saklama kabina hazirladim
3 / 1 i az once afiyetle yendi
Cok gecmis olsun balim.Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı günler diliyorum
Sabah sabah işe giderken arkamdan biri çarptı
Çok şükür bende pek birşey yok
Ama yine de can sıkıyor tabi
Sagolasin canim sanada afiyet olsunAfiyet olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?