Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Krema içeren kahveleri acilen bırakıyoruz... çok sağlıksız..
Önmeli olan en kadar lavaş yedigin.
Yiyebilirsin ama 1 dilim ekmek kadar. O güzelim proteinlerin yanında salata yok mu?
evet haklısınız ama yıllardır ictigim için sanırım bikereden birakamiycam. zaten ben 1 paketin yarısını koyuyorum sekerle pek aram olmadığından. umarım hafifletici sebeptir. .

salata yemedim ama köz soğan ve köz biber var 2 ser tane...

lavasa gelince sanırım yarım tane kadar yemisimdir.

Bugün iftara bende birini yapayım. Yulaf sevmiyorum süt yerinede yoğurt yiyorum bebişin alerjiainden dolayı :\

Bugün iftara bende birini yapayım. Yulaf sevmiyorum süt yerinede yoğurt yiyorum bebişin alerjiainden dolayı :\
yulaf lapasını denemelisinç. sevmediğin yulafın nasıl lezzetli bir şey olabileceğine inanamazsın. laktoz alerjisi mi var?
laktosuz sütle yap.
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır. en az yarım saat beklet.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır

7 şubat Çarşamba
Sabah 07:00

1 ,5 tam 1 beyaz haslanmis yumurta
30 gr lor
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Oglen 12.30
3 adet fırında tavuk incik
Yeşil salata

Ara 15:00
3 ceviz
5 badem
5 fındık
50 gr dil peyniri

Akşam 18:00 spordan önce
30 gr lor

Akşam 21:00 spordan sonra
200 ml süt
10 gr protein tozu
2 ceviz

1141 kalori 60 gr yağ 41 gr karbonhidrat
112 gr protein

2 Litre su @phılosophergirl

keryneia
10 dk ısınma amaçlı dik bisiklet
45 dk bacak antremani ve karin çalısması
20 dk yürüyüş bantı..

bence bırakırsın nescafenin gold olanını al veya jacobs kahvesini az at yanında 1 günkurusu ye 2 güne alışırsın. ama benim asıl tavsiyem granül kahveyi bırakman granül kahve yani nescafe sağlıklı değil. kahve su da çözülmez. çözülmesi için bir sürü işlemden geçir. filitre kahveyi tavsiye derim. bir frencpress makinası alsan yeterli. 15-20 liraya bile var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…