Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu akşam sahurluk bişeyler yapacam inşallah kaptanım çünkü bugün açlık fena vurdu midemin ağrısı sırtıma vurdu resmen ..... bi tabak salatada olsa bişeyler yiyecem yatmadan 1 saat önce ...
kaptanım , benim bünyem şöyle çookkk ama çokkk yavaş kilo veririm ama hemen almam böyle bünyem.... mesala 76,8 ile başladım serüvenime çook bozdum çok bıraktım diyetiiii herşeyden deli gibi yedim ama 71lere kadar geldim bazı insan bırakır hoooppp hemen eski kiloya döner.... ama çook yavaşveriyorum gram gram resmen..... sporda yapsam yapamsamda pek değişmiyor gram gram ilerliyorum..... spor yapınca daha ince duruyorum o yüzden spor yapıyorum...

Ay valla yemeğin adi konsa cabuk olucakta düşüne düşüne kendimi aciktiriyom baskada bise yok

Tebrikler kaptanım. Liste için de emeğine sağlık çok güzel olmuş.
Teşekkür ederim canım

çoook güzel olmuş eline sağlık kaptanımmmm ) bunu ilk sayfayada koyacakmısın ?
Aynen canım ilk sayfamıza ekleyeceğim.

Canım benim okul şükür Anadolu değil. Atatürk Üniversitesinden lisans tamamlıyorum ben. O yüzden bütümüz var çok şükür. Bütte geçerim kesin. Aslında kalmazdım bu dersten de grupta çok zor çok zor anlamıyoruz diye ağladı millet. Ben de dedim madem zor vakit kaybetmeye gerek yok sonra geçerim diye düşündüm. Öyle kolay sormuşlar ki bir defa okusam geçecek durumdaydım. Kısmet değilmiş demek ki. Vardır bunda da bir hayır.

Eşine ayrı kendine ayrı yapmakla çok iyi yapıyorsun.

evet bugün resmen midemin ağrısı sırtıma vurdu bu akşam sahurluk bişeyler yiyecem ....
Nihayettttt
Kiz 1 dilim.yaaaaaa
Olsun bir dilim bir dilim diye diye böyle oluyoruz.

Daha önce de demiştim sana yatmadan 1 saat önce yersen hiç bir şey olmaz midene. Senin bünyeyi ben anlamıyorum zaten. Mutlaka bir dönüm noktası vardır ama nasıl buluruz onu bilmiyorum.

Aç karnına tartıldım...
Uzın zamandır 77 üstünü görmemiştim şok oldum tabii...
Evet bugün dikkatliyim su içiyorum bol bol ve şimdiye kadar kaçamak yapmadım....

Niye güldün çok merak ettim

Sen de kutla şekerim mezun oldun da sana kutlamamı dedik. Senin maşallahın var mezun olmadan da kutlarsın gerçi
kaptanım senin taktikler şeytanınkilerle aynı ondan güldüm.zahmet edip attığım videoyu izleseydin anlayacaktın neden güldüm

listeyi çok beğendim. aferim kız. azmedince oluyor

Patlıcan yemeği olur patlıcanları közle veya halka halka patlıcanları tuzlu suda beklettikten sonra az bir yağ ile fırına at... (1 yk yağ)
Ayrı bir yerde kıymayı veya çinttiğin eti su ile pişir (250 gr kıymaya 1 çay bardağı su), ayrı bir yerde küp küp doğradığın soğan ve biberleri de su içinde pişir.. Soğanlar suyunu çekince ete ilave et, çok az bir yağ ekle 1 tatlı kaşığı kadar sonra domates i ekle pişir (domatesleri de ayrı bir yerde menemen kıvamında pişirirken daha lezzetli olur)
Bu sosu fırında 20 dakika pişirdiğin patlıcanları üstüne dök. Patlıcanlar yumuşayıncaya kadar pişir biraz da maydanoz....
Patlıcanları közlersende bu sosu direkt döküp pişirmeden yersin...
Afiyet olsun

Bunu muhakkak deneyecegim ellerine saglik cok lezzetli görünüyor

Çok güzel olmuş acaba ne zaman 65 olcam hedefimi hatırladım

Off kızlar çok acıktım
Nefsim yine körüklüyor nohutlu pilav yap diyor çok severim kendisini
Ama cuma ya kadar vermem lazım zaten sağlıklı tatlı yesem bile veremiyorum şimid birde pirinç olmaz yani..
Eşim et sote istedi onu yapayım bari ekmeksz bol salata eşliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…