Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun kızlar
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
bugunki menume gore beni elitirmeyin lutfen:)))

sbh;su:)
oglen ; 2 kase dovga:)))) bi cesit corbadi
akwam; arkadawlarla dersden kacdik :))) 3 lahmacun:) 1 ayran afiyetle mideye gitdi:)
ben beğenmedim canım
bugün lahmacun günüydü sanırım afiyet olsun
afiyet olsun canım.geçen bi programda şeftali nektarın ve bi meyvenin dana insülin direncini kırdığını izledim.gerçi zeynepte izledi o hatırlar.belki oyüzden acıkmıyorsundur.birde aç karnına spor önermiyorlar bilgin olsun
nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuu
ben geldim ama kimse yok

Menüm :

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle:
Peynir domates salatalık
dukan krep

Akşam :
2 kaşık yoğurt
2 kaşık fasülye

Spor :
yarım saat koşma/yürüme
100 twister

afiyet olsun

kızlar sizinkinin yanında benim sporum hiç kalır ama

200 twist
200 yan bel hareketi
150 oklava ile hareket(ismini bilemedim,oklavayı omzuma koyup yaptım,sağa sola dönme)
adım ölçerim 7227'di.ama son bir saati çıkarmıştım.254 kcal yakmışım.5.094 km diyor

Son düzenleme:
Menum 1054 kcl... Haftalik kilo verme hedefimi yukselttigim icin gunluk kcl 926 di ... -127 ciktim gunun sonnda
canım kalorik olarak takip ettigin bir site varsa link paylaşabilir misin ?

Menüm :

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle:
Peynir domates salatalık
dukan krep

Akşam :
2 kaşık yoğurt
2 kaşık fasülye

Spor :
yarım saat koşma/yürüme
100 twister
çok az yemişsin :) 2 kaşık ben asla duramazdım sanırım kübracım, ama yarımsaat süper koşmuşsun

canım o hareketler çok çok faydalı bende yapıyorum ve vücudu hareket geççiriyor resmen e,bu arada adım ölçer marka olarak ne kullanıyorsun bende almak istiyorum ,adım sayısına göre yakılan kaloriyi gösteriyor sanırım. çok merak ediyorum cünkü gün içinde ne kadar adım atıorum diye

ben tokken yürünüldügünde vücut akıllı sistem oldugu için ilk midedeki yemekleri yakmaya başlarmış ,eger aç isen direk depodaki yağları yakarmış diye sabah aç karnına yürümeyi tercih ediyorum ,mutlaka araştıracagım yanlış birşey yapmak istemem ,ekşi elma yiyen oldum kızlar aranızda o nasıl acıktırıyor mu tok mu tutuyor.

Menüm

sabah

1 yumurta ,domates,salatalık,peynir,ekmek

ara

2 kepekli grisini

öğle

1 kase kelle paça çorbası

Akşam

tavuk salatası ayran
ohh benim içinde iç o kelle paçayı bilgen.bayılırım bende.sporunda çok güzel.devamı gelir inşalaah.adım ölçerden özendim

afiyet olsun.ben yemeklerden 1.5-2 saat sonra spor yapıyorum ama tamamen açken yapapmam.tansiyonum düşer.

oh afiyet olsun banu,gözümüz yok

akwam; arkadawlarla dersden kacdik :))) 3 lahmacun:) 1 ayran afiyetle mideye gitdi:)
aynur eleştireceğim bacım.kahvaltısız olmaz,su kahvaltıdan hiç sayılmaz.

ben cumartesi pazar izinliyim:))) evde olmuyacam dayimgile gidiyorum, dayim turkiyeden yeni geldi ordan kiyafetler getirmiw bir sure wey getirmiw cabuk kendimi yetireyim dedim:)
iyi günlerde giy kıyafetlerini.

afiyet olsun.

afiyet olsun ferhan.hep sorcam unutuyorum brocin ne?sporda güzel.

Menüm :

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle:
Peynir domates salatalık
dukan krep

Akşam :
2 kaşık yoğurt
2 kaşık fasülye

Spor :
yarım saat koşma/yürüme
100 twister

afiyet olsunda az olmuş gene kübra.

Günaydın fistuklarrrr

hemen menümü paylayaşım

sabah
1 ad tost ekmeğine beyz peynir domates tost

öğlen
mercimek çorbası + salata (domates salatalık biber bol limonlu)

ara
1 ad soda
1 ad nektari

akşam
bir tabak barbunya
biraz kavun (iki üç dilim)

2,5 lt su
200 sopa hareketi (oklavayla )
yarım saat jllien kaç mildi bilmiyorum ama sıkıcıydı
yarım saatte samba çok hareketliydi indirdim pc ye (yasemincim merak ettiğin kadar varmış baya kıvırıyosun benim önce bu odunluğumdan kurtulmam lazım bide hocası erkek nası kıvırıyo yaaa hhaahahaha)

afiyet olsun tatlım.

günaydınlar.ben 04:30'da yatıp 7 de kaktım şimdi çocukları uyuttum neskafe içiyorum

bence kullanmaya devam et çünkü yeni bi yatak alsan bile satıcılar ilk bi kaç gün rahatsızlık çekersiniz sonra vücut alışıyo rahat ediyosunuz diyorlar bence doğru. teşekkürederim.

daha önce hiç duymamıştım bu diyeti, gerçekmiymiş bu yazılanlar ilginç. yanlız şunu biliyorum suyu yüksek alkalili içmek çok faydalı ama zayıflatacağı konusunda şüpeliyim

alkali ne ki ortim ? bakim netten

iş yerinde para topluyolar pasta almak için yaaaaaa. bıktım ben bunların pis boğazlığından versem bi dert vermesem bi dert

off onları hiç sorma ya dün komşu firmanın çalışanının çocuğu olmuş bi kutu baklava baklava getirdiler arkadaşlarda sağolsun böle açıp burnuma dayıyorlar alsana yemicem diyorum aaa baklava yenmezmi yaaa diyorlar gülim mi alim mi bilemiyorum hala yarım kutu duruyor allahtan şekerli tatlılarla aram yok ama pasta olsaydı yada sütlü tatlı offf o zaman işim zordu işte.kanma bunlara ortim zaten diyetin pardon sağlıklı beslenebilmenin en önemli koşulu bu tür durumlarda hayır diyebilmekten geçiyor.

çok başarılı

Bende kübra ..
Hepimiz çok sıcak kanlıyızdır :) ve aşırı gevezeyizdir :)

sıcak kanlıyımdır ama geveze değilimdi kendi adın konuş ağzım var dilim yok benim vur ensesine al lokmasını sessiz sedasız kendi halinde mazbut bi insanım ben

günaydınlar.ben 04:30'da yatıp 7 de kaktım şimdi çocukları uyuttum neskafe içiyorum
Canim yaaa kiyamam. En zor gunlerin..ins ileride bugunleri tebessumle anicaksin...unutma bugunler gelip gecici...hersey yakinda duzene girecek ins canim...kolayliklar diliyorum sana.

. Afiyet olsun canmcimm
Sambadan nefret ederim

Ya bi ekmek cesidi turkiyede brocin diye geciyo diye bilyorum:) onunda siyah beyaz yuzlerce cesidi var..yani kisaca ekmekcanim

Ben bir ara yesil eksi elma cok yiyordum aciktiriyo sanki...ben boyle vucudumun tepkilerini tespit edemiyorum:26:

tamam canim sozunu dinleyip bu aksam kullanicam dun gecede baska yatik kullandim ama oda rahat degil sus olarak Lmistim bu buyuk karle yastiklardan normal yastigimn altina kyuyorfum 2 gundur onu kullaniyorum..bu aksam deniyim ama abartmyorum kaskati kesilmisti boynum ins yeniden lmaz...tsklerrrr

Hicteeeeeoe suppper olmusssss...delvami gelsin lutfeennnnn

Menüm :

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle:
Peynir domates salatalık
dukan krep

Akşam :
2 kaşık yoğurt
2 kaşık fasülye

Spor :
yarım saat koşma/yürüme
100 twister

Afiyet olsun canimmm

1000 kaloride sen ona:) ya yukarisina cikinca olmuyor canim yeyeyeeee hesap eiyorum hep az bak senin menuyu saysak en fazla 800 fln cikar belki

afiyet olsun.sporu sağlam yapanları özellikle tebrik ediyorum tebrikler :)
. Tskler

Canim ben shapeup diyeo bi app ndirdim...belki sayfasida vardir...bana cok pratik geldi

Ama ben once ortalikta kokarca gibi dolasan buram buram sicak sicak taze taze hehe cok daha fazla igrenclesebilirimmmmm susayim ben once koarcami temizleyip yatirayim sabah uykusuna

Sonra nurgul bizi gezmeye goturecek

Menüm

sabah

1 yumurta ,domates,salatalık,peynir,ekmek

ara

2 kepekli grisini

öğle

1 kase kelle paça çorbası

Akşam

tavuk salatası ayran

afiyet olsun ben işkembe çorbasını daha çok seviyorum hele kokoreç ımmmmmııhhh

afiyet olsun. tavuklu pilav

afiyet olsun güzel olmuş ama günlük menünü gün bitince paylaşırsan netlik kazanır daha sağlıklı olur.

afiyet olsun o kadar yürümüşsün bide dünya kadarspormu yaptın tebrik ederim ama yinede hafta da 2 kg vermeyi bekleme. sonuçta aynı hızla almadın vücududan bunu beklemek haksızlık olur.

oki eleştiri yok o zaman afiyet olsun sen ne zaman hazır olursan biz o zaman eleştiririz

afiyet olsun çok güzel olmuş. ayran niye yarım bardak çok merak ettim.

çok farklı geldi afiyet olsun.

MISIRRRRRR bende istiyorum banane bananneeee afiyet olsun güzel olmuş sağlıklı

Menüm :

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle:
Peynir domates salatalık
dukan krep

Akşam :
2 kaşık yoğurt
2 kaşık fasülye

Spor :
yarım saat koşma/yürüme
100 twister

afiyet olsun güzel ama akşam az olmuş

vauuvv çok iddialı bende istiyorum bendeeee

hiç uyumasaydın bari uydum demezdin hem cocuklar hem iş hem ev helal olsun sana

GÜNAAYYDDIINNN

Canim yaaa kiyamam. En zor gunlerin..ins ileride bugunleri tebessumle anicaksin...unutma bugunler gelip gecici...hersey yakinda duzene girecek ins canim...kolayliklar diliyorum sana.

. Afiyet olsun canmcimm
Sambadan nefret ederim

sambamıydı tam emin deilim ama çok hareketliydi eğlendim ve ter attım. yastığımın resmini buldum eklicem şimdi.

Nurgul biziiiiii diskoya go tuuuurrr

Nurgul bi ziiiii diskoya gooottttuuuuuurrrrr

hhaaahahahaa allahmı söletti ben şimdi çalışıyorum 12-1 gibi çıkıcam 1 de dersanenin yeni açıköğretim sistemiyle ilgili sunumu var sistem değiştide. 3 te bitiyo ordan kardeşimi alıp bağdat caddesine gidicez akşamda caddebostanda döktürücez gel kız sende çok eğleniriz

Ama ben once ortalikta kokarca gibi dolasan buram buram sicak sicak taze taze hehe cok daha fazla igrenclesebilirimmmmm susayim ben once koarcami temizleyip yatirayim sabah uykusuna

Sonra nurgul bizi gezmeye goturecek

hihihihiii o zaman sen hazırlanmaya başla

işte bu istikbalin visko yastığı ilk başlarda banada aynı etkiyi yaptı resmen boyun tutulması yaşadım ceyranda kalmış gibi sabah başımı çeviremiyordum sağa sola sonra alıştım bazen yastığımı değiştirince aynısını yaşıyorum o yüzden hep bununlayım artık bide yıkanabiliyo istersen sadece yüzünü istersen komple makinaya atabiliyosun. fermuarlı bi kılıfı var

Menüm :

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle:
Peynir domates salatalık
dukan krep

Akşam :
2 kaşık yoğurt
2 kaşık fasülye

Spor :
yarım saat koşma/yürüme
100 twister

o öğlende sanki peynir de vardı neden yazılmadı aceppp afiet olsnnn

afiyet olsunn canımmm spor da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…