18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Teşekkürler canım senin ne zaman
Ben daha yumurta büyütme aşamasındayım. Sürecim uzun biraz. Yarın ilk kontrol var sonra opu yapılacak sonra bir adet beklenip histeroskopi yapılıp rahimdeki perde alınacak rahim dinlendirme süreci olacak yani sonra da tahmini Ekim sonuna doğru transfer yapılır diye düşünüyorum canım.

Olsun başlamak yolu yarılamaktır inşllah güzel sonuçlar alırsınız

Oldum canım şi di eve geçiyorum senin nasıldı? Bu 2gün hiç bir iş yapma dedi hemşire
Aynen canım yatıyorum bende hiç bir problem yok zaten ilk 4-5 gün belirti olmuyor olursa 5. Gün den sonra kasık ağrıları oluyor genelde ilk tüp bebeğimden biliyorum test günün 30 u mu seninde

Bu gün benimde transferim gerçekleşti. İki adet 3ncü taze transfer. Rabbim tutunmalarını nasip etsin inşallah bekleyen herkesi dualarıma dahil ediyorum
Holgeldin aramıza bugün transfer olan 3 kişiyiz şuana kadar sizde herhangi bir kasık ağrısı falan oldu mu bende hiçbirşey yokta

yok valla sıfır doktorum ile de konuştum, belirti arama dedi zaten.. henüz kafam çok rahat, ilerleyen süreçte nasıl olacak bilemiyorum ama
Benimde özellikle embriyolar sağlıklı çözüldükten sonra inanılmaz rahatladım sonrası zaten çorap söküğü gibi önümüzde koca bir 12 gün var sağlıkla tutunsunlar da bekleriz artık

Sabrıda öğretiyor bu işler, bir adım atmışsın devamıda hep güzel gelsin

Maşallah canım, bana 1eylül dedi 3.gün embriyosu ondan mı bilemedim.
Aslında 3. Gün embriyolarına 12 gün 5. Gün embriyolarına 10 gün sonra test istiyorlar ama benim ki de 5. Gün olmasına rağmen 12. Gün ka. Testi istedi belkide hafta sonuna geliyor diye direk 1 eylüle verdi senin. Ama ben kendime hedef belirlediö bir cesaret haftaya Salı erken gebelik testi yapacağım

Ben yapamayabilirim o cesaret yok şuan

Cesaret bende çok halen 4. Gün yapma isteği aklımdan çıkmıyor ama bu defa kendime koşul koydum varsa 8. Gün çıkar diye düşünüyorum

Herkes için hayırlısı olsun bugün opudan sonra 3. Günüm arayacaklardı aslında ama aramadılar yaşım 41 gecen yıl tüp bebek tutmadı Ekim ayında doğal gebelik oldu gelişmedi kürtaj oldum genetik testler bi şey çıkmadı eşimle yaptırdık. Kasımda beri bi umut devam ediyorduk olmayınca haziran ayında Şişli memorialde tedaviye başladın meğerse yapısıklık olmuş önce sağlıklı embriyo bulalım dedi doktor 5 yumurta toplandı 5 i de döllendi 5. Gün 2 embriyo pgt için yeterli seviyeye gelmedi gelişimleri durdu çok moralim bozuldu ama beklemek istemedim hemen. Histeroskopi oldum yapsıklık açıldı rahime çizikler attı doktor tutunmayı arttırıyormuş 21 gün hormon tedavisinden sonra tekrar başladım bugün opunun 3. Günü aranmadım umarım bu sefer sağlıklı embriyo olur genetik için yeterli olmazsa bu sefer transfer olacak ne olur bana da dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…