- 18 Ocak 2019
- 2.705
- 2.361
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Asla pes etme dualarım seninle ararlar hiç merak etme inşllah bir sürü embriyon olurHerkes için hayırlısı olsunbugün opudan sonra 3. Günüm arayacaklardı aslında ama aramadılar yaşım 41 gecen yıl tüp bebek tutmadı Ekim ayında doğal gebelik oldu gelişmedi kürtaj oldum genetik testler bi şey çıkmadı eşimle yaptırdık. Kasımda beri bi umut devam ediyorduk olmayınca haziran ayında Şişli memorialde tedaviye başladın meğerse yapısıklık olmuş önce sağlıklı embriyo bulalım dedi doktor 5 yumurta toplandı 5 i de döllendi 5. Gün 2 embriyo pgt için yeterli seviyeye gelmedi gelişimleri durdu çok moralim bozuldu ama beklemek istemedim hemen. Histeroskopi oldum yapsıklık açıldı rahime çizikler attı doktor tutunmayı arttırıyormuş 21 gün hormon tedavisinden sonra tekrar başladım bugün opunun 3. Günü aranmadım umarım bu sefer sağlıklı embriyo olur genetik için yeterli olmazsa bu sefer transfer olacak ne olur bana da dua edin
İyi düşünelim iyi olsunHerkes için hayırlısı olsunbugün opudan sonra 3. Günüm arayacaklardı aslında ama aramadılar yaşım 41 gecen yıl tüp bebek tutmadı Ekim ayında doğal gebelik oldu gelişmedi kürtaj oldum genetik testler bi şey çıkmadı eşimle yaptırdık. Kasımda beri bi umut devam ediyorduk olmayınca haziran ayında Şişli memorialde tedaviye başladın meğerse yapısıklık olmuş önce sağlıklı embriyo bulalım dedi doktor 5 yumurta toplandı 5 i de döllendi 5. Gün 2 embriyo pgt için yeterli seviyeye gelmedi gelişimleri durdu çok moralim bozuldu ama beklemek istemedim hemen. Histeroskopi oldum yapsıklık açıldı rahime çizikler attı doktor tutunmayı arttırıyormuş 21 gün hormon tedavisinden sonra tekrar başladım bugün opunun 3. Günü aranmadım umarım bu sefer sağlıklı embriyo olur genetik için yeterli olmazsa bu sefer transfer olacak ne olur bana da dua edin
Benimde var kasık ağrım birazKızlar bende hafif kasık ağrıları başladı tuvalete kalkıp yatınca daha çok
Normal gibi sanki canım yaKızlar bende hafif kasık ağrıları başladı tuvalete kalkıp yatınca daha çok
selam kızlar bende 14 Ağustos transfer oldum 5.gün 4bb kalite iki embriyo transfer edildi. İlk transferim daha önce 9 hf kalp atışı durmuştu sonra doğal yolla olmadı düşük amh benim ama çok ümitsizim inşallah hepimizin sonucları çok olumlu olurMerhaba kızlar ağustos ayı için açılan topikler vardı çoğu transferini oldu ve pozitifleri dahi görmeye başladı bende yeni bir topik açıp ben ve benim gibiler için yeni transfer olacaklar için birlikte beklemeli bir konu olsun istedim
Kısaca kendi hikayemi anlatayım
33 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var 2021 yılında tüp bebek tedavisi oldum 5 embriyo 4aa blast olarak gelişti 1 taze transfer yapıldı tutmadı kalan 4 embriyo çift şekilde donduruldu. 3 ay sonra donmuş emrio transferi ile oğlumu kucağıma aldım şimdi aradan 3 yıl sonra kalan son çift dondurulmuş embriyo transferi için buradayım.
Trasnfer tarihim 18 Ağustos
Kullandığım ilaçlar estrofem günde 3 aspirin gün de 1 progestandex iki flakonu tek iğne ile günde bir şeklinde yapılıyor yarın ise promester kalçadan yapılacak pazartesi ise 9.30 ta transferim var Allah nasip ederse dualarınızı eksik etmeyin benimle birlikte trasnfer olacak tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar alması dileği ile
Benim hiç göğüs hassasiyeti akıntı artışı kasık ağrısı vs olmadı. Daha önce gebe kaldığımda reglme 10 gün kala bu belirtileri çok net yaşamıştım şimdi 5. gün embiryosu ve yaşamayınca çok tedirginim açıkcasıselam kızlar bende 14 Ağustos transfer oldum 5.gün 4bb kalite iki embriyo transfer edildi. İlk transferim daha önce 9 hf kalp atışı durmuştu sonra doğal yolla olmadı düşük amh benim ama çok ümitsizim inşallah hepimizin sonucları çok olumlu olur
Öncelikle hayırlı olsun ümitsizliğe kapılma güzel sonuçlar alacağız ben inanıyorum rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşllahselam kızlar bende 14 Ağustos transfer oldum 5.gün 4bb kalite iki embriyo transfer edildi. İlk transferim daha önce 9 hf kalp atışı durmuştu sonra doğal yolla olmadı düşük amh benim ama çok ümitsizim inşallah hepimizin sonucları çok olumlu olur
Transfer olan arkadaşlarım herkeste aynı olmaz elbet. Belki benim ki 5. Gün diye mi bilmiyorum bu sabah çok soluk çok çok açık hatta sarıya dönül kahve şükür peçeteye geldi biraz ilk tüp bebeğimde de transfer günüm gecesi olmuştu bundada bu sabah oldu ilkini sağlıkla kucağıma aldım ama ile 12 hafta hep lekelendim inişllah bu defa daha sağlıklı bir gebelik yaşarım sizce bu kadar erken yerleşmiş olabilir mi yoksa rahim işlem gördüğü için mi
İnşllah canımneden olduğunu bilemiyorum fakat kahverengi kan eski kan olduğunu gösterir, endişe etmeyin bebeğiniz sımsıkı tutunsun inşallah
Bende öyle düşünüyorum, canını sıkma, herşey güzel olacakİnşllah canımbüyük ihtimalle işlem sırasında oldu
Zamanda hiç geçmiyor yaAyağa kalktığım zaman benimde kasıklarım ağrıyor. Lekelenme olabilir işlemden dolayı demişti ama bende hiç olmadı.
Amin canım inşallah güzel sonuçlar alacağız bu seferMerhaba benimde transfer gününü saymazsak bu gun 3 günüm 2 gunun de ve birinci günümde adet sancısı gibi sancim oldu bunlar belirti mi yoksa iğneleri yan etkisimi bilmiyorum 5 .gun embriosu taze transfer oldu Rabbım hepimizin gönlüne göre versin bu beklemek en zorlu süreç bu benim 3.cu transferim Rabbım yardımcımız olsun
şimdi harekette çok etmiyoruz ondanda geçmiyor. Günlük işlerimizi yapmaya başlayınca daha hızlı geçer diye düşünüyorumZamanda hiç geçmiyor ya
Hayırlı olsun öncelikle benimde transfer gününü saymazsak 1. Günüm ve şiddetli değil ama bel ve kasık ağrımalarım var ilk transferimde de olmuştu özellikle 5. Günün gecesi adet olacağım sanmıştım çok sancılıydı Oyğzden normal diye biliyorum bunlar bebeklerimizin bize sıkı sıkı tutunmaları inşllahMerhaba benimde transfer gününü saymazsak bu gun 3 günüm 2 gunun de ve birinci günümde adet sancısı gibi sancim oldu bunlar belirti mi yoksa iğneleri yan etkisimi bilmiyorum 5 .gun embriosu taze transfer oldu Rabbım hepimizin gönlüne göre versin bu beklemek en zorlu süreç bu benim 3.cu transferim Rabbım yardımcımız olsun
Aynen öyle ya ben evde yürüyorum ara ara kan dolaşımı olsun diyeşimdi harekette çok etmiyoruz ondanda geçmiyor. Günlük işlerimizi yapmaya başlayınca daha hızlı geçer diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?