18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Asla pes etme dualarım seninle ararlar hiç merak etme inşllah bir sürü embriyon olur

İyi düşünelim iyi olsun bende dua edeceğim

selam kızlar bende 14 Ağustos transfer oldum 5.gün 4bb kalite iki embriyo transfer edildi. İlk transferim daha önce 9 hf kalp atışı durmuştu sonra doğal yolla olmadı düşük amh benim ama çok ümitsizim inşallah hepimizin sonucları çok olumlu olur

Benim hiç göğüs hassasiyeti akıntı artışı kasık ağrısı vs olmadı. Daha önce gebe kaldığımda reglme 10 gün kala bu belirtileri çok net yaşamıştım şimdi 5. gün embiryosu ve yaşamayınca çok tedirginim açıkcası

Öncelikle hayırlı olsun ümitsizliğe kapılma güzel sonuçlar alacağız ben inanıyorum rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşllah

Transfer olan arkadaşlarım herkeste aynı olmaz elbet. Belki benim ki 5. Gün diye mi bilmiyorum bu sabah çok soluk çok çok açık hatta sarıya dönül kahve şükür peçeteye geldi biraz ilk tüp bebeğimde de transfer günüm gecesi olmuştu bundada bu sabah oldu ilkini sağlıkla kucağıma aldım ama ile 12 hafta hep lekelendim inişllah bu defa daha sağlıklı bir gebelik yaşarım sizce bu kadar erken yerleşmiş olabilir mi yoksa rahim işlem gördüğü için mi

neden olduğunu bilemiyorum fakat kahverengi kan eski kan olduğunu gösterir, endişe etmeyin bebeğiniz sımsıkı tutunsun inşallah

Merhaba benimde transfer gününü saymazsak bu gun 3 günüm 2 gunun de ve birinci günümde adet sancısı gibi sancim oldu bunlar belirti mi yoksa iğneleri yan etkisimi bilmiyorum 5 .gun embriosu taze transfer oldu Rabbım hepimizin gönlüne göre versin bu beklemek en zorlu süreç bu benim 3.cu transferim Rabbım yardımcımız olsun

Amin canım inşallah güzel sonuçlar alacağız bu sefer

Hayırlı olsun öncelikle benimde transfer gününü saymazsak 1. Günüm ve şiddetli değil ama bel ve kasık ağrımalarım var ilk transferimde de olmuştu özellikle 5. Günün gecesi adet olacağım sanmıştım çok sancılıydı Oyğzden normal diye biliyorum bunlar bebeklerimizin bize sıkı sıkı tutunmaları inşllah
şimdi harekette çok etmiyoruz ondanda geçmiyor. Günlük işlerimizi yapmaya başlayınca daha hızlı geçer diye düşünüyorum
Aynen öyle ya ben evde yürüyorum ara ara kan dolaşımı olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…