- 3 Mart 2025
- 220
- 167
- 18
Baya gün vermiş sana yaİnşallah bana 5. Gün embrıyosu 12. Gün test yaptır dedı
İnterntenn falan burdan okuduklarım hep 5. Gün embrıyosum da 9. Gün test yaptrıyo benım doktor öyle yaptrmıyomus sordum da onaBaya gün vermiş sana ya
Benimde 2 gündür iştahım yok psikolojik mi bilmiyorum tatlıyı pastayı severim onu bile yiyemedim.Ağzımın tadı yok gibi öncekiler de olmamıştı hiçYani ufak ufak tabiki oluyor ama uzun süre devam etmiyor birde kendimi çok dinliyorum o sebeple mi öyle hissediyorum bilmiyorum
Benim de bel agrisi geldi yineYani ufak ufak tabiki oluyor ama uzun süre devam etmiyor birde kendimi çok dinliyorum o sebeple mi öyle hissediyorum bilmiyorum
Benimde 5.gün ama 9.güne verdiİnşallah bana 5. Gün embrıyosu 12. Gün test yaptır dedı
Tutunuyordur canım öyle düşün sürekli o şekilde motive et ben bazen konuşuyorum bile modumu yükseltmek amaçlıBenim de bel agrisi geldi yine
Olabilir canım valla garip her şey şua inşallah hepimizin pozitif olurBenimde dün öyleydi bugünde enerjim var ilaçların etkisi çok hamile etkisi gibi gerçekteo
Olabilir canım valla garip her şey şua inşallah hepimizin pozitif olur
Benimde 9. Güne söylendi.Benimde 5.gün ama 9.güne verdi
Aynenn tutuyor inşallahTutunuyordur canım öyle düşün sürekli o şekilde motive et ben bazen konuşuyorum bile modumu yükseltmek amaçlı
Ay bende dayanamayıp yapsam mı 9. Gün bıde doktor bana kan sulandırıcı ıgne vermedı sıze vermedımıBenimde 9. Güne söylendi.
Bence yaptır 12. Gün yine baktırırsın. Kann sulandırıcı bnde pıhtılaşma yatkınlığı çıktığı için ve düşük boş ve dış gebelik yaşadığım için verildiAy bende dayanamayıp yapsam mı 9. Gün bıde doktor bana kan sulandırıcı ıgne vermedı sıze vermedımı
Ben pazartesi günü donmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum transfer esnasında doktoruma sordum bizzat tutunma ne zaman olur ortalama diye bugün içinde tutunur tutunacaksa dedi.Şimdi okudum. Evet 3-6 gün diyorlar ama iöyle bana da not kağıdı verdiler orda da yazıyor. Kahve, pembe lekeler normal. Yoğun olursa öyle haber verin diye.
Bir de yaptır deme sebebim 12. Gün yükselmeye bakarsınAy bende dayanamayıp yapsam mı 9. Gün bıde doktor bana kan sulandırıcı ıgne vermedı sıze vermedımı
Hadi yaa ilk gün oluyor muymuş. Yapay zekada hep 6. Güne işaret ediyordaBen pazartesi günü donmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum transfer esnasında doktoruma sordum bizzat tutunma ne zaman olur ortalama diye bugün içinde tutunur tutunacaksa dedi.
Ben oğluma hamile kaldığımda da bu doktorla ilerlemiştim kan değerim 900 küsürlerde çıkmıştı oda yine donmuş 5. Gün embriyosu idi doktorum ilk gün tutunmuş demişti.Hadi yaa ilk gün oluyor muymuş. Yapay zekada hep 6. Güne işaret ediyorda
Belirti aramayın oluşan çoğu belirti ilaçlardan zaten belirti şart değilKızlar bende 25.de transfer oldum ama hiçbir belirti yok
Ben oğluma hamile kaldığımda da bu doktorla ilerlemiştim kan değerim 900 küsürlerde çıkmıştı oda yine donmuş 5. Gün embriyosu idi doktorum ilk gün tutunmuş demişti.
Ben pazartesi günü donmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum transfer esnasında doktoruma sordum bizzat tutunma ne zaman olur ortalama diye bugün içinde tutunur tutunacaksa dedi.
Ben pazartesi günü donmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum transfer esnasında doktoruma sordum bizzat tutunma ne zaman olur ortalama diye bugün içinde tutunur tutunacaksa dedi.
Bence yaptır 12. Gün yine baktırırsın. Kann sulandırıcı bnde pıhtılaşma yatkınlığı çıktığı için ve düşük boş ve dış gebelik yaşadığım için verildi
Benımde aklımda bu hep soru işaretidir bilirmisinz çünkü dıyorum madem 3. Ve 6. Günler arası tutuyorsa ozamn neden 1.ve 2. Günler dıkkat edın dıyolarBen pazartesi günü donmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum transfer esnasında doktoruma sordum bizzat tutunma ne zaman olur ortalama diye bugün içinde tutunur tutunacaksa dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?