- 18 Temmuz 2023
- 5
- 2
- 16
- 26
Bilmiyorum benim ilk transferim okuyorum herkes yazmış bel ağrısı miğde bulantısı bende hiçbirşey yokBelirti aramayın oluşan çoğu belirti ilaçlardan zaten belirti şart değil
Bencede öyle bana doktorum hatta bugün dikkat et ama yatöana gerek yok yarından itibarende normal hayatına dön sadece 10 kilodan fazla ağır taşıma dedi.Benımde aklımda bu hep soru işaretidir bilirmisinz çünkü dıyorum madem 3. Ve 6. Günler arası tutuyorsa ozamn neden 1.ve 2. Günler dıkkat edın dıyolar
Ben 19unda oldum hiç bir belirti yok senin daha çok yeniKızlar bende 25.de transfer oldum ama hiçbir belirti yok
Gebelik belirtileri 6. Haftadan sonra yani daha doğrusu bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra başlıyor ben oğlumun kalp atışını 6+1 de duydum ve o gün başlamıştı mide bulantısı vs başlamıştıBilmiyorum benim ilk transferim okuyorum herkes yazmış bel ağrısı miğde bulantısı bende hiçbirşey yok
İnsan istemsiz arıyor olmaması negatif mi diye düşündürüyor çok tuhaf bir his yaBelirti aramayın oluşan çoğu belirti ilaçlardan zaten belirti şart değil
Biliyorum zor ama düşünmemeye çalışın lütfen kafanızı başka şeylerle meşgul edin alacak nefesi varsa tutunacak olmayacaksa yapacak birşey yok bol bol dua edip bekleyeceğiz☺İnsan istemsiz arıyor olmaması negatif mi diye düşündürüyor çok tuhaf bir his ya
Siz benimle aynı gün yaptrmıssınız bende de bi belirtı yok sadece fıtılden sonra lekelenmem oluyo yarın oda kesılır belkiKızlar bende 25.de transfer oldum ama hiçbir belirti yok
Ben burdaki yazışmayı çözmeye çalışıyorum bana mı sordunuz acaba ben ıstanbuldayım Floranse Nightingale hastanesinde oldum tedavımıHangi şehirlerdesiniz merak ettim
Benim fitil yokSiz benimle aynı gün yaptrmıssınız bende de bi belirtı yok sadece fıtılden sonra lekelenmem oluyo yarın oda kesılır belki
BahçeçiBen burdaki yazışmayı çözmeye çalışıyorum bana mı sordunuz acaba ben ıstanbuldayım Floranse Nightingale hastanesinde oldum tedavımı
Benim belim ağrıyor alt karında hafif bir ağrı var ben de acaba olmadi mi diye düşünüyorum. Yani belirti olsa dert olmasa dert. Hangisi daha iyi bilemiyorumİnsan istemsiz arıyor olmaması negatif mi diye düşündürüyor çok tuhaf bir his ya
Hakkımızda hayrlısı olsun inşallah bekleyıp gorucez rabbımın kapısında çok isteyenlere elini boş cevırmıycek ben ınanıyorumBahçeçi
Herkese sormuştumBen burdaki yazışmayı çözmeye çalışıyorum bana mı sordunuz acaba ben ıstanbuldayım Floranse Nightingale hastanesinde oldum tedavımı
İnşallah canım valla çok dikkat ediyorum ama tabi ki Herşeyi rabbim biliyorHakkımızda hayrlısı olsun inşallah bekleyıp gorucez rabbımın kapısında çok isteyenlere elini boş cevırmıycek ben ınanıyorum
Merakımız hiç bitmez şimdi sırayla değerler gelir bu sefer sayı düşük mü 2 gün sonra yükselecek mi diye konuşuruzBende 20 kasımda transfer oldum ayın 1 test istedi ama meraktan ölecemmm
Öyle vallaMerakımız hiç bitmez şimdi sırayla değerler gelir bu sefer sayı düşük mü 2 gün sonra yükselecek mi diye konuşuruz
Benim de öylee. Yarın kana gidicemmBende 20 kasımda transfer oldum ayın 1 test istedi ama meraktan ölecemmm
Bende 24 oldum hiç belirti yokBen 19unda oldum hiç bir belirti yok senin daha çok yeni
ben doğal yolla belki olır diye düşündüğümüz zaman klomen tedavisi görmüştüm sonra kimyasal gebeliğimdeki gibi bütün belirtileri yaşamıştım çok heyecanlanmıştım şimdi gelen ağrışar falan hepsi ilaçtan biliyorum o da yorucu oluyor işteBenim belim ağrıyor alt karında hafif bir ağrı var ben de acaba olmadi mi diye düşünüyorum. Yani belirti olsa dert olmasa dert. Hangisi daha iyi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?