Valla okuldan müdürüm biliyor mecbur illaki bir haftadır yokum direk soran olmsdu ama tshmin ediyorlardır. Aynen birileri çağırıyor ediyor çok zora kalırsam söylüyorum artık. Süreçten bahsetmemiştik ailelere ama transfer olunca söyledik biz şuan bekleme olduğundan çok bir soran yok. Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi amaSiz de mi çevrenizden sakladıniz tedavi gördüğünüzü
Biz de söylemedik habire birileri bir yerlere çağırıyor bir bahane bulmak zorunda kalıyorum
Sürwç çok uzun her şeyi anlatmanın imkanı yok sıkıcı sonucu söylemek kafi olacakSadece annem babam kız kardeşim bılıyo benım annem hanıma geldı eşim çalışıyor dıye vaktım gecsın dıye ıyı oldu ama dgerlerı bılse gereksız arıyorlar nasılsın yok bölmem ne dıye
Kızlar ben günde üç kere Progestan fıtıl kullanıyorum fıtılden sınra lavaboya gdıyorum hafıf pembe kahve leke gelıyo neden Olabılır acaba sızın dedgınız gbı su gbı akıntı gelmıyo amaSürwç çok uzun her şeyi anlatmanın imkanı yok sıkıcı sonucu söylemek kafi olacak
Benim de sadece annem babam biliyor başka kimseye demedik. Onlara da dua etsinler diye söyledimSadece annem babam kız kardeşim bılıyo benım annem hanıma geldı eşim çalışıyor dıye vaktım gecsın dıye ıyı oldu ama dgerlerı bılse gereksız arıyorlar nasılsın yok bölmem ne dıye
En doğrusuValla okuldan müdürüm biliyor mecbur illaki bir haftadır yokum direk soran olmsdu ama tshmin ediyorlardır. Aynen birileri çağırıyor ediyor çok zora kalırsam söylüyorum artık. Süreçten bahsetmemiştik ailelere ama transfer olunca söyledik biz şuan bekleme olduğundan çok bir soran yok. Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi ama
Ne zamandır geliyor kahverengi leke kaçıncı gündesinizKızlar ben günde üç kere Progestan fıtıl kullanıyorum fıtılden sınra lavaboya gdıyorum hafıf pembe kahve leke gelıyo neden Olabılır acaba sızın dedgınız gbı su gbı akıntı gelmıyo ama
Bugün t+2. Gün daha transferden sonra hala gelıyo tutunma 3. Günle 6. Gün arası olmuyomuydu bu benım ılk transfer pek bılgımde yok amaNe zamandır geliyor kahverengi leke kaçıncı gündesiniz
İnşallah tutunma kanamasıdır
Benim hiç olmadı
Benim de bilgim yok ilk transferim bilen arkadaşlarimiz yardımcı olurlar umarımBugün t+2. Gün daha transferden sonra hala gelıyo tutunma 3. Günle 6. Gün arası olmuyomuydu bu benım ılk transfer pek bılgımde yok ama
Benim t+1 de gelmişti chatgpt olabilir transfer sonrası ve fitilden kaynaklı dediBugün t+2. Gün daha transferden sonra hala gelıyo tutunma 3. Günle 6. Gün arası olmuyomuydu bu benım ılk transfer pek bılgımde yok ama
Benim t+1 de gelmişti chatgpt olabilir transfer sonrası ve fitilden
Benım 7 yumurta toplandı 5 tanesi 3. Güne geldı sonra 3 tanesı 5. Güne geldı bırı 3aa transfer yapıldı sonrakı gun aradılar benı dger kalan 2 tanesı ılerlemedı dedıler donduramadılar ona üzüldüm ben bayaBenim de bilgim yok ilk transferim bilen arkadaşlarimiz yardımcı olurlar umarım
Sadece şunu biliyorum transfer olup odaya gectikten sonra hemşire yanıma gelip ilk iki gün kasık ağrısı kramp ve hafif lekelenme normal demişti
Bende hiç olmadı tabi bunlar
Tek bir şikayetim var o da bel ağrısı
Ya nasibimizde varsa bir tane yeter öyle düşünüm lütfenBenım 7 yumurta toplandı 5 tanesi 3. Güne geldı sonra 3 tanesı 5. Güne geldı bırı 3aa transfer yapıldı sonrakı gun aradılar benı dger kalan 2 tanesı ılerlemedı dedıler donduramadılar ona üzüldüm ben baya
Uzulmenin faydası yok. Kavusana kadar çabalamaya devam edeceğizBenım 7 yumurta toplandı 5 tanesi 3. Güne geldı sonra 3 tanesı 5. Güne geldı bırı 3aa transfer yapıldı sonrakı gun aradılar benı dger kalan 2 tanesı ılerlemedı dedıler donduramadılar ona üzüldüm ben baya
HarikasınYa nasibimizde varsa bir tane yeter öyle düşünüm lütfenaz önce kalktım evde müzik açtım oynadım valla biraz neşelenmek için çok bunaldım
Orası öyle ama en azından bır donmus olur dıyodum bıdaha denerım yumurta toplamadan dıyodum ama hersey nasıp uzulmenın faydası yokYa nasibimizde varsa bir tane yeter öyle düşünüm lütfenaz önce kalktım evde müzik açtım oynadım valla biraz neşelenmek için çok bunaldım
Biz harıka ınsanlarız hersey güzel olsun hepımız için inşallahHarikasınhala hiç belirti yok mu bu arada
Benim bel ağrısı hafifledi ama karnımda ağrı var hafif. Adet sancisina benzemiyor
Maşallah sıze kaç gün kaldı tahlıl yapmanızaYa nasibimizde varsa bir tane yeter öyle düşünüm lütfenaz önce kalktım evde müzik açtım oynadım valla biraz neşelenmek için çok bunaldım
Amiiinn, moralinizi yüksek tutun. Stresin hiç faydası yokBiz harıka ınsanlarız hersey güzel olsun hepımız için inşallah
Sizin sonuc öğrenme günü ne zamandı ya çok fazla yazışma olunca aklımda tutamıyorum ksuura bakmayınBen de ormanda yürüdüm biraz iyi geldi temiz hava
Ya kızlar biraz önce oğlumun oyıncaklarına takıldım az kalsın düşüyordum son anda toparladım birşey olmaz değilmi?
Yumurta toplama işleminden önce vurulmuştum ama 25gün önce fark ediyor mu pekiOvitrelle olmadıysan transfer sonrası var bence silik belli
24 kasımda oldum canımÇok varmış yeni mi transfer oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?