19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Yerleşme olabilir, ya da ftil tahriş ediyor olabilir yaa bence endişe etmeyin. Kaçıncı gündesiniz? Benim daha yeni 3. Gündeyim

Gözün aydın hayırlı olsun Allahım tamamını erdirsin bize de çok dua et çok sevindim senin adına maşallah azmin sonu zafer olmuş canım
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin çoool sevindim inşallahh darısı başımıza tüm bekleyenlereeeee Amin

Bugün t+2. Gün daha transferden sonra hala gelıyo tutunma 3. Günle 6. Gün arası olmuyomuydu bu benım ılk transfer pek bılgımde yok ama
Şimdi okudum. Evet 3-6 gün diyorlar ama iöyle bana da not kağıdı verdiler orda da yazıyor. Kahve, pembe lekeler normal. Yoğun olursa öyle haber verin diye.

Siz de mi çevrenizden sakladıniz tedavi gördüğünüzü
Biz de söylemedik habire birileri bir yerlere çağırıyor bir bahane bulmak zorunda kalıyorum
Bende sadece eşim biliyor hiç birinde kimseye demedim o daha stresli sorarlar vs diye olumsuz olan denemelerde üzüntümü kısa sürede atlatmama sebep kimsenin bilmemesi oldu.İşyerine de yıllık izin planladım herkes gezdim falan sanıyor. inşallah bu sefer pozitif olur da herkese rahatça ilan ederim

Şimdi okudum. Evet 3-6 gün diyorlar ama iöyle bana da not kağıdı verdiler orda da yazıyor. Kahve, pembe lekeler normal. Yoğun olursa öyle haber verin diye.
Yok şükür yoğun degıl bizim sizinle aramızda birgün var rabbım inşallah hepımıze Hayrlı sonuçlar göstersin

Aynen öyle, hayırlısıyla pozitif olsun o zaman herkese her şeyi anlatırız ayıp günah değil. Psikolojimizi korumak için saklıyoruz

Kızlar. Bugün t+7 yarın sabah kan vercem ama şimdi kendimi idrar yapmamak için zor tutuyorum akşam yapıcam gibi çıkar varsa ya

Kızlar. Bugün t+7 yarın sabah kan vercem ama şimdi kendimi idrar yapmamak için zor tutuyorum akşam yapıcam gibi çıkar varsa ya
Bence yapacaksan da sabah ilk idrar ile yap gör teste git şimdi akşam vakti strese girme

Harikasın hala hiç belirti yok mu bu arada
Benim bel ağrısı hafifledi ama karnımda ağrı var hafif. Adet sancisina benzemiyor
Yani ufak ufak tabiki oluyor ama uzun süre devam etmiyor birde kendimi çok dinliyorum o sebeple mi öyle hissediyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…