ben doğal yolla belki olır diye düşündüğümüz zaman klomen tedavisi görmüştüm sonra kimyasal gebeliğimdeki gibi bütün belirtileri yaşamıştım çok heyecanlanmıştım şimdi gelen ağrışar falan hepsi ilaçtan biliyorum o da yorucu oluyor işte
Biz çok zor bir hastaydık zar zor bir tane embriyo oluşuyordu. Elde dondurulmuş embriyo olmadığı için histeroskopi yapamadı daha önce. Histeroskopiyi transferden hemen önceki ay yapması gerekiyor
Biz çok zor bir hastaydık zar zor bir tane embriyo oluşuyordu. Elde dondurulmuş embriyo olmadığı için histeroskopi yapamadı daha önce. Histeroskopiyi transferden hemen önceki ay yapması gerekiyor
Bende doktoruma rahme cızık atma olayı varmış yapıcakmısınız sızde dedım transfer günü oda o ıslem bı ara çok yapıldı ama ıse yaramadığı anlaşıldı şuan yapmıyoruz dedı kapattı konuyu aslında bence çok işe yarayan mantıklı bısey Olabılır
Merhabalar çok teşekkür ederim 5. Gün 5aa embriyo kalitem amh düşüklüğüm.var sadece 1 embriyo. Toplantı ve pgt de yapıldı hepsi temiz normal geldi transfer doğal siklusda yapıldı
Merhabalar çok teşekkür ederim 5. Gün 5aa embriyo kalitem amh düşüklüğüm.var sadece 1 embriyo. Toplantı ve pgt de yapıldı hepsi temiz normal geldi transfer doğal siklusda yapıldı
Çok mutlu oldum adınıza peşpeşe pozitifi görürüz inşaAllah bende pazartesi günü dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift transfer oldum 5 yıl sonra aynı yoldan geçmek çok heycanlı zaman geçmiyor resmen☺