Bende 24 kasımda oldum transfer sağlıkla pozitifleri görelim inşallahBenim de 24 kasımbildiğim kadarıyla 5AA
Ben 45 Dk sonra gitmiştimBir saat önce transfer olduminşallah güzel haberler alırız
Lavaboya ne kadar süre sonra gittiniz
Yok yok yapmicam dayancam. Test yapip negatif görüp test gününe kadar umut aramak bana daha zor gelir. Şuan en azından dua ediyorum hala ümidim var. Nasipse olur inşallahYapma yapma ben bi öncekinde yapıp çok ağlamıştım gerek yok en güzeli kan testi
Çıktı mı sonucun hayırla sonuçlansin inşallahBen bugün test yaptırdım sonucu bekliyorum
pratık uzerıne oldugu ıcın yoksa burdan cokkkk yardımcı olmak ısterımAy burdan bişeyler önerin de yapalım sevabına hayırlı olsun bu arada
Ben 45 Dk sonra gitmiştim
Görünüyor çizgi hayırlı olsun kanı ne zaman vereceksinizArkadaşlar ben dayanamadım transferimin 9. Günümde test yaptımm ne diyorsunuuzz?Eki Görüntüle 3679432
Evet çıktı 308.24 elim ayağım tutmuyor işe gidicem vardiyaya bideÇıktı mı sonucun hayırla sonuçlansin inşallah
Ooo süperrr harikaaaEvet çıktı 308.24 elim ayağım tutmuyor işe gidicem vardiyaya bide
Maşallah kozlar çok sevındım bende maşallahEvet çıktı 308.24 elim ayağım tutmuyor işe gidicem vardiyaya bide
Ay maşallah belirtiniz oldu mu hiçEvet çıktı 308.24 elim ayağım tutmuyor işe gidicem vardiyaya bide
Teşekkür ederiimm pazartesi test günüm, bekleyeceğimGörünüyor çizgi hayırlı olsun kanı ne zaman vereceksiniz
Test tarihimiz aynı günmüş pozitifi görürüZ inşaAllah4 aralık ama insan tedirgin oluyor(((
Yaa maşallahhhh hayırlı olsunnnnEvet çıktı 308.24 elim ayağım tutmuyor işe gidicem vardiyaya bide
inşalllahhTest tarihimiz aynı günmüş pozitifi görürüZ inşaAllah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınEvet çıktı 308.24 elim ayağım tutmuyor işe gidicem vardiyaya bide
Daha önce yazmıştım ağzımın tadı bi garipti iştahım yoktu kaşık ağrısı zaten oluyorAy maşallah belirtiniz oldu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?