Kan ver hemennnArkadaşlar ben dayanamadım transferimin 9. Günümde test yaptımm ne diyorsunuuzz?Eki Görüntüle 3679432
İlk defa mı pozitifi gördünüzHepinize çoook teşekkürler bende şaşkınım son şansımdı aynı Merkezdeki 3. Denemedi başka emriyo kalmamıştı
Darısı bizim başımıza inşallah. Biz de yaşayalım bu mutluluğu hep beraberDoktor aradı şimdi tüm ilaçlar devam ptesi test yeniden ayrıca oksapar 0,4 vurucam
Merhaba hayırlı olsun adet dönemi e2 değeriniz kaçtı sizin acabaBu da t+7 de bugün yaptığım testim kan tahlili 30 unda vermem gerekiyor ikiz olabilir mi acaba? Bide kızlar kese ne zaman görünür hiç bilmiyorum onun için de çok bekliyor muyuz ?
Merhaba çook teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun adet dönemi e2 değeriniz kaçtı sizin acaba
İlk denemede 59 çıktı sonra bi yükseldi düştü olmadı ikinci negatifti bu sefer pozitif oldu şükürler olsun doktor değerin iyi dediİlk defa mı pozitifi gördünüz
Benim de 4 Aralık ama ben 5 Aralık sabahı gidicem, eger olumsuz birsey olmazsa daha rahat giderim diye düsündümTest tarihimiz aynı günmüş pozitifi görürüZ inşaAllah
Ya benim 56 çıktı da çok kararsızım transferde doktorum devam dedi ama bi kere 55 te nagatif sonuç alınca işte kararsızım ne yapsam diyeeMerhaba çook teşekkür ederimadetin 2. günü 24 çıkmış canım
Merhaba hayırlı olsun sizin adet günü e2 değeriniz kaçtı acabaİlk denemede 59 çıktı sonra bi yükseldi düştü olmadı ikinci negatifti bu sefer pozitif oldu şükürler olsun doktor değerin iyi dedi
E2 adet zamanı bakılmadı bittikten sonra başladılarMerhaba hayırlı olsun sizin adet günü e2 değeriniz kaçtı acaba
Yaa hiç bilgim yok ki o konuda negatiflik belki başka bir şeyden kaynaklıdır doktor bile bile devam eder mi yoksaYa benim 56 çıktı da çok kararsızım transferde doktorum devam dedi ama bi kere 55 te nagatif sonuç alınca işte kararsızım ne yapsam diyee
Maşallah çok güzel sonucunuz her şey güzel ilerlesinİlk denemede 59 çıktı sonra bi yükseldi düştü olmadı ikinci negatifti bu sefer pozitif oldu şükürler olsun doktor değerin iyi dedi
En iyisi başka bir doktora danışmak sanırımYaa hiç bilgim yok ki o konuda negatiflik belki başka bir şeyden kaynaklıdır doktor bile bile devam eder mi yoksa
Merhaba hayırlı olsun bir de size sorayımHastane sonuçum pozitif Allahım Analı babalı büyütsün inşallah Allahım isteyen savaşan tüm kadınlarımıza yardım etsin Allahım kucaklarımızı boş çevirmesin Aminnnn iyiki varsınız
Merhaba adetin kaçıncı günü öyle çıkmış ve şu an hangi süreçtesizniBenim 98.4 çıkmış e2 değerim
Kaç çıktı değerHastane sonuçum pozitif Allahım Analı babalı büyütsün inşallah Allahım isteyen savaşan tüm kadınlarımıza yardım etsin Allahım kucaklarımızı boş çevirmesin Aminnnn iyiki varsınız
Ne güzel Sağlıkla ilerlesin inşallahhh sağ Salim kucağına almayı Allah nasip etsinHastane sonuçum pozitif Allahım Analı babalı büyütsün inşallah Allahım isteyen savaşan tüm kadınlarımıza yardım etsin Allahım kucaklarımızı boş çevirmesin Aminnnn iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?