En doğrusı o yüzden beklemeyi düşünüyorumBence sabredin İnan bu sefer daha merak ediyor insan ben hiç yapmadım test bile almadım eve yaparım diye
Benim kasıklarım ağrıyor ilk günden bu yana arada iğne batması gibi de oluyorBeklemek çok zor. Birde ben adet olcak gibi hissediyorum ya karın ağrılarım başladı çok fazla
Benim evde vardı dolabın üstüne attım elimin altında durmasın diyeBence sabredin İnan bu sefer daha merak ediyor insan ben hiç yapmadım test bile almadım eve yaparım diye
Benim de öyle. Bildiğin adet sancısıBeklemek çok zor. Birde ben adet olcak gibi hissediyorum ya karın ağrılarım başladı çok fazla
Gerçekten bu sefer daha zor oğlumda bu kadar zorlanmamıştım şimdi hemen öğrenmek istiyorumBeklemek aşırı zor gelmeye başladı
Evet öyle. Karnımda bariz adet sancısı var yine de dikkate almamaya calisiyorumAlın bendende o kadar ama iki ihtimalinide düşünerek beklemem gerektiğini düşünüyorum
Baska şeylerle meşgul olmaya çalışalımGerçekten bu sefer daha zor oğlumda bu kadar zorlanmamıştım şimdi hemen öğrenmek istiyorum
Benimde dün geceden beri kasıklarımda bir ağrı var ara ara yokluyor şuandafa bir kaç saattir sol kasığımda bir uyuşukluk hissi var bacağıma vuruyor.Evet öyle. Karnımda bariz adet sancısı var yine de dikkate almamaya calisiyorum
Bol bol oğlumda meşgulum daha iyi bir meşguliyet olamaz benceBaska şeylerle meşgul olmaya çalışalım
Hepimizde aynı agrilar varsa normaldir belkiBenimde dün geceden beri kasıklarımda bir ağrı var ara ara yokluyor şuandafa bir kaç saattir sol kasığımda bir uyuşukluk hissi var bacağıma vuruyor.
Normal tabiki ama benimki regli ağrısı gibi değil daha çok üşüttünce vs kasıklar ağrır ya o tarz bir ağrı ve tek taraflı sadece sol kasıktaHepimizde aynı agrilar varsa normaldir belki
Yok benim bildigin adet sancısıNormal tabiki ama benimki regli ağrısı gibi değil daha çok üşüttünce vs kasıklar ağrır ya o tarz bir ağrı ve tek taraflı sadece sol kasıkta
Gaz bende de çok fenaydıValla ben fitile bağlıyorum. O kasık ağrısı ve bacağa dökülme ağrısı yapıyor. Benim zorlandığım konu gaz oldu. Bilmiyorum üşütttüm mü naptım. Aslında kabız olmadım. Ama o zorluyor gaz olması
Benimde aynı her an olabilirim gibi hissediyorumYok benim bildigin adet sancısı
Benimde ağrıyor ara ara ama dikkat ediyorum progestandan sonra artıyor o yüzden ilaçlardan diye düşünüyorum inşallah miniklerimiz tutunmuştur çoktanNormal tabiki ama benimki regli ağrısı gibi değil daha çok üşüttünce vs kasıklar ağrır ya o tarz bir ağrı ve tek taraflı sadece sol kasıkta
Bende öyleyim ya şu an gazlayım zorlandım vallaValla ben fitile bağlıyorum. O kasık ağrısı ve bacağa dökülme ağrısı yapıyor. Benim zorlandığım konu gaz oldu. Bilmiyorum üşütttüm mü naptım. Aslında kabız olmadım. Ama o zorluyor gaz olması
İnsallah normaldirBenimde aynı her an olabilirim gibi hissediyorum
Evinde yürüyorum ediyorum falan bir rahatlayamadımBende öyleyim ya şu an gazlayım zorlandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?