19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Evet öyle. Karnımda bariz adet sancısı var yine de dikkate almamaya calisiyorum
Benimde dün geceden beri kasıklarımda bir ağrı var ara ara yokluyor şuandafa bir kaç saattir sol kasığımda bir uyuşukluk hissi var bacağıma vuruyor.

Baska şeylerle meşgul olmaya çalışalım
Bol bol oğlumda meşgulum daha iyi bir meşguliyet olamaz bence en çok bu yüzden merak ediyorum zaten hiç dinlenmedim hep hareket halindeyim nerdeyse sadece oğlum kreşte iken bir kaç saat dinlenmeye çalışıyorum geriis hep bir koşturma

Valla ben fitile bağlıyorum. O kasık ağrısı ve bacağa dökülme ağrısı yapıyor. Benim zorlandığım konu gaz oldu. Bilmiyorum üşütttüm mü naptım. Aslında kabız olmadım. Ama o zorluyor gaz olması

Gaz bende de çok fenaydı

Normal tabiki ama benimki regli ağrısı gibi değil daha çok üşüttünce vs kasıklar ağrır ya o tarz bir ağrı ve tek taraflı sadece sol kasıkta
Benimde ağrıyor ara ara ama dikkat ediyorum progestandan sonra artıyor o yüzden ilaçlardan diye düşünüyorum inşallah miniklerimiz tutunmuştur çoktan

Bende öyleyim ya şu an gazlayım zorlandım valla

Evde artı Med kaset test var direniyorum yapmamak için
Bu marka için iyi şeyler okumadım tecrübeniz var mı kızlar kaset testiyle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…