Bende evdeyim izin aldım bir şey yapmıyorum evde bol bol yürüyorum birde progestan iğnesi için dışarı çıktığımızda yürüyorum sakin yavaş yavaşİşe ara verdim
Evde hiçbir iş yapmıyorum. Sağ olsun her şeyi eşim yapıyor
Bende evdeyim sadece tezgah falan silip buzdolabından bir şeyler alıyorum o kadarBu arada kızlar neler yapıyorsunuz yatıyormusunuz çalışıyormusunuz? Ev işi vs yapıyormusunuz
Prenseslik dönemiBende evdeyim sadece tezgah falan silip buzdolabından bir şeyler alıyorum o kadar
Çalışıyorum dinlenmeye ama oğlum gelince pek mümkün olmuyor anne yemek, anne oyun diye sürekli peşimde çok hareketli ani hareketler vs yapıyor sürekli tedirginlikİyiyim çok şükür canım dinlen bol bol
Birşey olmaz allahın izniyle merak etmeyinBende iyyiim, tuvalete çıkabildim dün, ılık su içtim bence onun etkisi oldu. Bir şey sorcam, uyuyordum zil çaldı hızlı hızlı kalktım kargoymuş telefonu alcam diye acele ettim bir şey olmaz dedi o kadardan. Benim sol tarafımda hafif kasılma var öyle yürüdüm diye mi bilemedim biran korktum
Bende aynı seyi yaşadım canım bir şey olmaz korkmaBende iyyiim, tuvalete çıkabildim dün, ılık su içtim bence onun etkisi oldu. Bir şey sorcam, uyuyordum zil çaldı hızlı hızlı kalktım kargoymuş telefonu alcam diye acele ettim bir şey olmaz dedi o kadardan. Benim sol tarafımda hafif kasılma var öyle yürüdüm diye mi bilemedim biran korktum
Ay sağol valla pişmanda oldum biranda uykudan da kalkınca naptığımı bilemedimBende aynı seyi yaşadım canım bir şey olmaz korkma
Yarın t+7 idrar yapsam mı diye düşünüyorumm artık çıkar mı kiiiBelirti arama lütfen ben oğlumda hiç belirti yaşamadım şimdi 4 yaşındabu seferde t+2. Gün bugün yorulunca kasık ağrım oluyor sadece başja birşey yok hatta o kadar yokki hiç transfer olmamış gibi hissediyorum
Bence kötü etkilemez. Tüp Bebek değil de şuan plansiz haberinizin olmadığı bir gebelik olsaydı bilmeden yine onunla ilgilenmeye devam edecektinizOh ne güzel ben mecburi ilk günden ayakladım ev süpürüp silmek dışında her şeyi yapıyorum afacan bir oğluö var onun ihtiyaçlarını karşılıyorum mecbur eğilmek, yere oturup kalkmak vs her şeyi yapıyorum umarım kötü sonucu olmaz
Evet evet ben de evde yürüyüş yapıyorum. Kesinlikle tamamen yatmanın bir fayfasi yokturBende evdeyim izin aldım bir şey yapmıyorum evde bol bol yürüyorum birde progestan iğnesi için dışarı çıktığımızda yürüyorum sakin yavaş yavaş
Benim fikrim, yapmamalisin. Test erken olduğu için Allah korusun yanlış bir negatif moralini çok bozar çok üzer. Ya da değer düşük gelirse yükselecek mi stresi yaşayacaksın. İki gün kalmış zaten. 7 gün dayanan iki gün de dayanabilir.Yarın t+7 idrar yapsam mı diye düşünüyorumm artık çıkar mı kiii
Ben t+6 da yaptım çook silik çıktıYarın t+7 idrar yapsam mı diye düşünüyorumm artık çıkar mı kiii
Maşallah dilerim pozitiftir bende yaptım bitane sabah hiçbirşey çıkmadı labuquick hiç kuruma çizgisi yapmıyor dendi ondan almıştım internetten bu testi sonra baktım çıkmış kuruma çizgisi artık nasipBen t+6 da yaptım çook silik çıktıama kendimi hep daha çok erken eğer negatif çıkarsa üzülmicem diye hazırlayarak yaptım
Ben de çok önceden prodoctor almıştım 12 liMaşallah dilerim pozitiftir bende yaptım bitane sabah hiçbirşey çıkmadı labuquick hiç kuruma çizgisi yapmıyor dendi ondan almıştım internetten bu testi sonra baktım çıkmış kuruma çizgisi artık nasip
Benim de 5. Gün bana da 11 gün sonraya verdi burda da görüyorum her doktor farklı gün veriyor canım senin doktorun baya yüksek değer görmek istiyor anlaşılanBirde arkadaşlar 5.gün çift embriyo transferi oldum ona rağmen doktorum testimi 14 gün sonraya vermiş bayağı şaşırdım
Galiba birkez kimyasal geçirdiğim için bunda emin mi olmak istiyor anlamadım ama umarım sağlıkla bizimledirler aminnnBenim de 5. Gün bana da 11 gün sonraya verdi burda da görüyorum her doktor farklı gün veriyor canım senin doktorun baya yüksek değer görmek istiyor anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?