- 23 Mart 2015
- 5.785
- 12.223
- 448
- 36
- Konu Sahibi Karakutu55
-
Hayır bu doğru bir yol değil bir çözüme götürmez sizi.Eşim şu an işte gelince konuşacağımızı söyledi çok öfkeliyim geldiğinde dayanamayıp sesimi Yükseltecegim muhtemelen o da yükselecek ve hararetli bi tartışma olacak sizce ne demem gerekiyor ona yada tartışırsak gitmelimiyim beklemelimiyim
Erkeklerin cinsellik yaşaması için sevmesi gerekmiyor ki kadın dayanır ama erkek aslaBence seksüel bi durum yok. Adam sevmediği için durum bu.
Erkekte elbette dayanabilir fakat burda anormal olan adamın dayanması gerekmiyor evli yaniErkeklerin cinsellik yaşaması için sevmesi gerekmiyor ki kadın dayanır ama erkek asla
Yok sevmediği için öyle demiş ya yani sevmese bile cinselliğini yaşar erkekErkekte elbette dayanabilir fakat burda anormal olan adamın dayanması gerekmiyor evli yani
Sevmiyorsa niyr evlenmis?Yok sevmediği için öyle demiş ya yani sevmese bile cinselliğini yaşar erkek
Kesinlikle cinsel açıdan problemli benceSevmiyorsa niyr evlenmis?
Hadi evlendi hic cinsellik yasamadan 1 kere bile duramaz normal bir erkek.
Ciddi sorunu var adamin.
Adam tedaviyi kabul etmiyor, hiç bir çaba sarfetmiyor, üstüne hakaret ediyor, sürtünerek kendi ihtiyacını bencilce gideriyor ve yorumlar bilinçsiz öyle mi. Bilinçli olan ne kadının tek taraflı çabası mı?Hayır bu doğru bir yol değil bir çözüme götürmez sizi.
Daha 2.5aylik bir evlilik mücadele et tedavi olsun eşin o da mücadele etsin olmazsa düzelmezse öyle git evinden.
Bak burada çok bilincsiz yorumlar var çok fazla gaza gelme derim.
Sadece iyi bir terapist çözer bu sorunu.
Evet buna katılıyorum sevmese de yaşar potansiyelleri var yani.Yok sevmediği için öyle demiş ya yani sevmese bile cinselliğini yaşar erkek
Sizin yorumlarınızı görmedim ama ilk sayfalarda seni sevmiyor aşık değil vs.gibi yorumlar vardı onları kastederek yazdım.Adam tedaviyi kabul etmiyor, hiç bir çaba sarfetmiyor, üstüne hakaret ediyor, sürtünerek kendi ihtiyacını bencilce gideriyor ve yorumlar bilinçsiz öyle mi. Bilinçli olan ne kadının tek taraflı çabası mı?
dayanak nedir? Öyle bi kesin konuştunuz ki. Bence karakter meselesi kadını erkeği yokErkeklerin cinsellik yaşaması için sevmesi gerekmiyor ki kadın dayanır ama erkek asla
Kadını erkeği elbette yok fakat erkekler daha meyilli diye demiş arkadaş.dayanak nedir? Öyle bi kesin konuştunuz ki. Bence karakter meselesi kadını erkeği yok
Ama yardımı kabul etmiyor, belki de hiç düzelmeyecek. Yazık değil mi bu kadına gencecik. Adam tamam dese elinden geleni yapsa bende destek ol derim ama yaklaşımı çok bencilce.Sizin yorumlarınızı görmedim ama ilk sayfalarda seni sevmiyor aşık değil vs.gibi yorumlar vardı onları kastederek yazdım.
Adamın ruh halini bilinç altını bilemeyiz o nedenle şu anda karşısında sakin olmak gerek.
Bakin 2 yıl buna çok benzer problemler yaşadım boşanmanın eşiğinden döndüm ve eşime neler neler dedim kavgalar vs.
Hiçbiri ise yaramadı ve problem çok farklı bir şey cıktı belki ben daha sakin kalabilseydim sorun 2 yılda değil de 1 yılda cozulecekti.
Şu an o adamın yardıma daha çok ihtiyacı var belli ki.
Hayır yokmuş, sürtünüyormuş sadeceZaten ben anlamadım adam bazen yakınlaşıyormuş. Cinsellik var sanırım
Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Hey Allahım iki ucu çok bilinmeyenli denklemHayır yokmuş, sürtünüyormuş sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?