2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

Hayır bu doğru bir yol değil bir çözüme götürmez sizi.
Daha 2.5aylik bir evlilik mücadele et tedavi olsun eşin o da mücadele etsin olmazsa düzelmezse öyle git evinden.
Bak burada çok bilincsiz yorumlar var çok fazla gaza gelme derim.
Sadece iyi bir terapist çözer bu sorunu.

Benim bir arkadaşım yaşadı bunu 3 yıllık evliydiler mutlu sanıyorduk Birgün çok kötü geldi iş yerine anlattı herşeyi hala bakireyim bana hiç dokunmadı diye. Tedaviyide reddediyormuş ayrılmayıda çıkmazdayım demişti. 3 yıldır kavgada ettim sakincede konuştum sonuç alamadım demişti. Nasıl sonuçlandı derseniz sonunda ya tedavi olursun yada gider rapor alırım kocalık görevini yapamıyor diye dava açar herkeze rezil ederek tazminatımı alarak boşarım seni dedi ve boşandılar

Yani yaşamanız gereken şeyleri yaşamıyorsunuz... Üstelik kendinde hata aramayan duyarsız bir eşiniz var. Üzüldüm. Ama size daha çok üzüldüm. Bence kv ile bir görüşün. Kendi aileniz biliyor mu?

Cinsellikle alakali sorunlari var gibi ama bunu itiraf etmek yerine kabaligin arkasina sığınıyor desteksiz cozulmesi zor

Adam tedaviyi kabul etmiyor, hiç bir çaba sarfetmiyor, üstüne hakaret ediyor, sürtünerek kendi ihtiyacını bencilce gideriyor ve yorumlar bilinçsiz öyle mi. Bilinçli olan ne kadının tek taraflı çabası mı?

Sizin yorumlarınızı görmedim ama ilk sayfalarda seni sevmiyor aşık değil vs.gibi yorumlar vardı onları kastederek yazdım.
Adamın ruh halini bilinç altını bilemeyiz o nedenle şu anda karşısında sakin olmak gerek.
Bakin 2 yıl buna çok benzer problemler yaşadım boşanmanın eşiğinden döndüm ve eşime neler neler dedim kavgalar vs.
Hiçbiri ise yaramadı ve problem çok farklı bir şey cıktı belki ben daha sakin kalabilseydim sorun 2 yılda değil de 1 yılda cozulecekti.
Şu an o adamın yardıma daha çok ihtiyacı var belli ki.

Ama yardımı kabul etmiyor, belki de hiç düzelmeyecek. Yazık değil mi bu kadına gencecik. Adam tamam dese elinden geleni yapsa bende destek ol derim ama yaklaşımı çok bencilce.
Umarım iyi olur ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…