2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

sizi sevmese evlenmezdi herhalde ama yaptığı davranışlar çok ilginç birbirinizin dibinden ayrılmamanız gerekiyor şu dönemde evliliğin en güzel zamanları çek karşına açık açık konuş kafanda kurma derim ne varsa içinde dök .

Ama yardımı kabul etmiyor, belki de hiç düzelmeyecek. Yazık değil mi bu kadına gencecik. Adam tamam dese elinden geleni yapsa bende destek ol derim ama yaklaşımı çok bencilce.
Umarım iyi olur ne diyeyim.
Kesinlikle size hak veriyorum.Ama henüz 2.5aylik bir evlilik diğer yorumumda özellikle belirttim hatta elinden geleni yap mücadele et düzelmiyorsa bitir diye.
Benim eşim de çok zor kabullendi doktora gitmeyi artık evi terk etmeyeyim diye gitti yani düşünün.
Erkekler malesef bu tip konularda çok katılar kimseyle paylaşmıyorlar bir de bilinç altında yatan şeyler paylaşmasını da engelliyor bir yandan.
Mesela belli bir süre verebilir eşine konu sahibi 6 aya kadar şunları yapmanı bekliyorum yoksa boşanma davasını açacağım vs.gibi.
Gerçekten bu konulari görünce herkese yardımcı olmak istiyorum çok zor çünkü yaşayan bilir sadece.

Hic boyle bise duymadim turk erkeklerinden bahsediyoruz evlenip de hic olmamasi cok garip hakkaten.Niye evlenmis madem?Cikarken filan da mi soguktu boyle hani opmesi filan yok muydu hic

Biri sordu mu bilmiyorum ama 4 sene ilişkide nasıldı sana karşı? Birden mi değişti sana sürpriz mi oldu bu davranışları?

Sevmediğin bi kadınla niye evleniyorsun be adam. Oldumu yani şimdi evlilik çocuk oyuncağımı

4 yıllık birliktelik,6 ay nişanlılık nasıl anlaşılmaz ki bu durum.Bakıslarından bile anlaşılabilir.Anlaşırken vücut dilinden de anlaşılır.Çok garip Allah yardımcınız olsun.Herşey cinsellik değil ama bir kusuru varsa ve bunu sizden saklayarak evlendiyse çok suçlu.

Son düzenleme:
Yani nedeni neymiş siz biliyormusunuz

Altinlar belki de calinmadi. Olayi bilmiyorum ama bunlar belki de calindi dediler. Yeniden altin almadilar belki de onceden alinan altinlari yeniden aldik diye cikardilar.
Ufak tefek cinayetler dizisini izliyorum da. Insanin aklina hersey geliyor iste bu diziyi izleyince.
Bu arada esinin cinsel tercihi de farkli olabilir. Burada oyle birseyler okumustum, bu tipler evlilik yaparak cinsel kimliklerini saklayabiliyorlarmis.
Hicbir erkek 2.5 ay bahanelerle erteleyemez. Ya gercekten baska birileriyle beraber oluyor ya da bir problem var.

Birk git allah askna eziyete gerek yok çocuk yok ki bu gidişle olmayacak olmasinda zaten..lutfen hemen boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…