- Konu Sahibi Karakutu55
-
he valla doğru dedin. Deli olduk buradaAmaaannnn..
Anla anlayabilirsen.
Severek evleniyor sozde ama cinsel anlamda yaklasmiyor arada da sana karsi birsey hissetmiyorum diyor.
Ugras dur elin adamiyla.
Derdin ne kardesim?
Valla sinirlik bir durum
Kesinlikle size hak veriyorum.Ama henüz 2.5aylik bir evlilik diğer yorumumda özellikle belirttim hatta elinden geleni yap mücadele et düzelmiyorsa bitir diye.Ama yardımı kabul etmiyor, belki de hiç düzelmeyecek. Yazık değil mi bu kadına gencecik. Adam tamam dese elinden geleni yapsa bende destek ol derim ama yaklaşımı çok bencilce.
Umarım iyi olur ne diyeyim.
Mesela belli bir süre verebilir eşine konu sahibi 6 aya kadar şunları yapmanı bekliyorum yoksa boşanma davasını açacağım vs.gibi..
Kadınlar yapı olarak duygusal yaklaşabiliyor cinselliğe ama erkekler öyle değil içgüdüleri farklı çünki bizden hani evlenmiş adam sevmese bile dayanamaz diyorumdayanak nedir? Öyle bi kesin konuştunuz ki. Bence karakter meselesi kadını erkeği yok
Evlenmeden once yaklasiyormus opme vs.yani normalmis ..Biri sordu mu bilmiyorum ama 4 sene ilişkide nasıldı sana karşı? Birden mi değişti sana sürpriz mi oldu bu davranışları?
Sevmediğin bi kadınla niye evleniyorsun be adam. Oldumu yani şimdi evlilik çocuk oyuncağımıMerhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Teşekkür ederim canımEvlenmeden once yaklasiyormus opme vs.yani normalmis ..
Evlendikten sonra surpriz olmus bu sogukluk
Yani nedeni neymiş siz biliyormusunuzKesinlikle size hak veriyorum.Ama henüz 2.5aylik bir evlilik diğer yorumumda özellikle belirttim hatta elinden geleni yap mücadele et düzelmiyorsa bitir diye.
Benim eşim de çok zor kabullendi doktora gitmeyi artık evi terk etmeyeyim diye gitti yani düşünün.
Erkekler malesef bu tip konularda çok katılar kimseyle paylaşmıyorlar bir de bilinç altında yatan şeyler paylaşmasını da engelliyor bir yandan.
Mesela belli bir süre verebilir eşine konu sahibi 6 aya kadar şunları yapmanı bekliyorum yoksa boşanma davasını açacağım vs.gibi.
Gerçekten bu konulari görünce herkese yardımcı olmak istiyorum çok zor çünkü yaşayan bilir sadece.
Cinsel birleşme yok dediğim gibi yüzeysel surtunerek boşaliyorZaten ben anlamadım adam bazen yakınlaşıyormuş. Cinsellik var sanırım
Flört döneminde çok istekli ve ısrarcıydı herhangi bir problem yoktuBiri sordu mu bilmiyorum ama 4 sene ilişkide nasıldı sana karşı? Birden mi değişti sana sürpriz mi oldu bu davranışları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?