- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Ben yapim gereği fazla anaç birisi olmadığımı düşünüyorum.
Kızımı çok seviyorum ama bazen tukendigim donemlerim oluyor.
11 yaşına girecek ve aynı çevre defalarca 2.çocuğu sorup durdu.
Tek dediğim istemiyorum.
Evet istemiyorum.
Öyle deme bak günah diyenler oldu
Ne alaka yahu istemiyorum işte neyin günahı :)
Öyle deme Allah elindekini de alır görürsün oldu.
Öyle deme evladına bir şey olsa diğerine sarilirsin bile diyen oldu yahu.
Dusunebiliyor musunuz daha ölmeden evladımı toprağa gomup neden çocuk yapmam gerektiğini anlatma curreti sergilediler.
Böyle de değişik bir kafaya sahip bizim toplumumuz
bizi bizden iyi düşünüyorlar vallahiBende aynı durumdayım bıktım bu patavatsızlardan yaparim yapmam kime ne size mi kaldı 2 bucuk yasina gircek kızım ikisi aynı anda büyürmüş sonra zor olurmus bi tane de erkek olcakmis istemiyorum diyince oyle demeyinciler allah yardımcımız olsun kim ne derse desin yapmicam oda ayrı
Bence aksine bebek kalmasinlar bez mama falan cok masrafli :)En az 2 kural gibi.kimi insana bakiyorum evliligi sorunlu birine bakamaz yetemezken ikinci ucuncu oluyor.bebek sevmek icin cocukmu yapilir.hep bebek kalsalar keske.maddi manevi sorumluluk.kimseye degil cocuk anneyi bagliyor.evet cocuk guzel birsey ama birakinda buna analar babalar karar versin.allahin nasibi denilen biseyde var
Off ofis off :)bunlarla, "bir şeyi çok isteme allah onunla imtihan eder"ciler ölümüne kapışır.. sonra da aynı tipler farklı bir konuda "allah dile kulum vereyim demiş" derlerhayatımda bu kadar patavatsız bir millet görmedim, bu saatten sonra da görmem herhalde..
konu sahibi, bu derece korkuyorsan kesinlikle sert bir dille bir çocuk daha istemediğini söyle, hatta bir hayli sert söyle ki bir daha sormasınlar.. yaş ilerledikçe çocuk daha da zor bir hale geliyor, her şeye yeniden başlayacak olmak zor..
Off ofis off :)
Hakikaten yasım geregi tahammül sınırlarımın tam sınırında dolanıyorum.
Korkuyorum işte anlayın !
Yok ille 2.ciyi yaptıracaklar.
açık diyeyim 36 oldum bu saatten sonra çocuk yapmak = c.başkanlığına adaylığımı koymak gibi bir şeykorkmakta, yeniden aynı şeyleri yaşayacak olmaktan çekinmekte son derece haklısın ben tamamen anlıyorum seni.. eskiden kınardım ama iki çocuğu arka arkaya yapıyorsan yapacaksın sonra ara açılınca olmuyor doktorum.
Kafama taş düştü
Avrupa da yasıyorum..yani bizim ülkede niye böyle insanlar. bekarken ne zaman evlencen, evlendin ne zaman çocuk olacak, çocuk olur ikinci ne zaman olacak, yeminle bıktırırlar insanı. benim de bir oğlum var 8 yaşında. inanın memlekete gidesim gelmiyor. sürekli bi sorular filan. en sonunda siz mi bakacaksınız dedim tersleedim hepsini. Avrupada böyle değil, kimse kimseye kişisel sorular sormazlar. Siz gerçekten istiyorsanız yapın. Çevreyi boşverin. Çünkü kendinizi yine en iyi kendiniz tanırsınız. etrafı boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?