Herkesin yorumlarını tek tek okudum hanımlar. Çoğu kişi yeniden hayat kur ev tut vs bırakma demiş benim aldığım asgari ücret 22 bin tl ev kiraları 1+1 15 bin tl sizce ben nasıl ayrı eve çıkabilirim? Ben 2 yıldır çalışıyorum ama iş saatleri uymuyor 9 da eve geliyorum kızımın ödevlerine zaman ayıramadığım için ilk okul hiç güzel geçmedi. Ben işte olduğum zamanlar annem kızıma bir çikolata ekmek bile sürüp eline vermiyor, eve alınan herşey kendi odalarına koyuluyor, sus istemiş ben hastayım git dayından iste demiş. Bizim ev sobalı, bir onların odasında var birde bizim. Bir ay kömür alacak param yoktu alamadım diye benim kızım parfüm kokuyor diye odalarına almamışlar. Bizim odanın sobasını da yakmamışlar çünkü kömür yok. Bir gün geldim buz gibi odada oyun oynuyor. Babasına dedim sen anne olsan o çocuğu o duruma sokmazsın bana verirdin dedi. Ben şuan çalışıyorum ama çalışmasam ikimizde aç kalırız. Allah korusun başıma bir şey gelse 1 ay yatsam bir bardak su getirmezler. Sürekli babama bu evden ya kızın gidecek ya ben diye doldurup beni hırsızlıkla suçlayan birisi yetmiyor bunu herkese anlatıyor. Ben boşanacağım zaman ben istemem gitsin kocasının evine diye polis çağıran mahalleye beni rezil etmiş kişi annem buna razı olanda babam. Bana sahip çıkacak anne babam yok benim çocuğuma bile bakmazlar. Ben evlenip çocuğumu bırakmak istemiyorum zaten ama babası ben güvenemem veremem diyor artı şuan ki görüştüğüm kişi de ben çocuğunu istemiyorum demiyor. Bunu da bana onay verin diye sormadım. Hemen neden evlilik düşünüyorsun hayatını yaşa kızına tek başına baksaydın demenize istinaden yazıyorum. Hayat öyle çalış, aile evinde yaşa, olmazsa ev tut yaşa. Şeklinde ilerlemiyor. Öyle olsa ben zaten bunu baştan yapar ailem muhtaç olmazdım. Şuan bu durumu anneme babama anlatırdım ama buraya yazıyorum ben.