- 1 Ekim 2023
- 4.947
- 18.900
- 128
Tek merak ettiğim eşinden neden boşanmıştınız? Sebep neydi?Mesleğim yok şuan özel bir yerde 9-9 çalışıyorum iş değiştirsem bile bulunduğum yerde heryer aynı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek merak ettiğim eşinden neden boşanmıştınız? Sebep neydi?Mesleğim yok şuan özel bir yerde 9-9 çalışıyorum iş değiştirsem bile bulunduğum yerde heryer aynı.
Nafaka 3 bin tl alıyorumben de şu an perişanım bu konuya, kız çocuğuna çok içim yandı. keşke elimizden gelen bişey olsa çocuk için.
nafaka alıyor musunuz?
anane diyormuş bunu, aklım almadı benim de. resmen eziyet görüyorlar o evde anlattığına göre. biraz abartı gibi sanki.Anlattığı şeyleri mantıklı bulamadım. Dede diyecek ki 7 yaşındaki çocuk için ya o gidecek ya ben... biraz abartılı değil mi?
Bence o değil konu. Çocuğun hem annede hem babada yerleşik düzeni olmalı. Belli ki babada var olması gerektiği gibi. Anne dış kapının dış mandalı olma yolunda.
bu konuda annenin evleneceği kişi kızı kesinlikle istemiyor bariz şekilde ve annede kaldığında huzursuzluk çıkacak.
Kızına yuva hissiyatını vermeyecek biriyle evlenmezsin.
Evine karşı sorumsuzdu para yönünden sürekli gizli hesaplar açıp aldatıyordu yıllarca sevgisi ve saygısı yoktu.Tek merak ettiğim eşinden neden boşanmıştınız? Sebep neydi?
yeni hayat kurmak için arttırma talebinde bulunsanız, yani en azından eski eş kızı için kirayı ödese. sizde maaşınızla evi geçindirirsiniz.Nafaka 3 bin tl alıyorum
Evet kötüymüş ama şartlarınız şimdikinden daha iyiydi. Peki neden işe girip bir şeyler biriktirip ondan sonra boşanmadınız?Evine karşı sorumsuzdu para yönünden sürekli gizli hesaplar açıp aldatıyordu yıllarca sevgisi ve saygısı yoktu.
Anlattığı şeyleri mantıklı bulamadım. Dede diyecek ki 7 yaşındaki çocuk için ya o gidecek ya ben... biraz abartılı değil mi?
evet ben de şu an aynı şeyi düşünüyorum.Yorum yapanların dikkate almadığı şey anne evlenmek istiyor ve evlenecek. Bu yüzden çocuk babada kalmalı. Zaten konu sahibinin anneside ikisini evde istemiyor.
İnanın abartı değil tüm teyze dayılarımda bunu bilir ama annem bunu demek zor ama çirkef birisi asla karışmıyorlar. Hatta kocan ne olursa olsun tamam kötüydü ama boşanmayacaktın diyorlar sende de suç var diyorlar. Tek bana destek olan halamdı beni ilk boşandığımda evine aldı anneminde yüzüne tükürdü ama onu bile mahalleye rezil etti beni dövdüler diye iftira attı. Kimse bunu bildiği için karışmıyor da artık yani.anane diyormuş bunu, aklım almadı benim de. resmen eziyet görüyorlar o evde anlattığına göre. biraz abartı gibi sanki.
saki yenisinin varyıllarca sevgisi ve saygısı yoktu.
O adamla evlenebilmek için kızını babasına veriyor. Herkes buna şaşırdı
Çalışmama izin vermedi ben karımı çalıştırmam dedi yoksa git babanın evine dedi. Yıllarca bu yüzden çalışmadım ona muhtaç şekilde ama sonra baktım ki olacak gibi değil ayrıldım.Evet kötüymüş ama şartlarınız şimdikinden daha iyiydi. Peki neden işe girip bir şeyler biriktirip ondan sonra boşanmadınız?
büyük konuşmayı sevmem amaEvet benim içinin rahat etmediği kısım bu zaten birbirimizi seviyoruz kendisi de çok vicdanlı merhametli biri ama sanırım çocuğumu henüz içinde sindiremedi ve kızım benim yanımda fazlalılık gibi yada istenmeyen gibi hissetsin de istemiyorum
evet ben de şu an aynı şeyi düşünüyorum.
en mantıklısı babane büyütsün çocuğu o zaman.
konu sahibi zaten pişman olup geri dönecek.
İşte öyle olduğu için eleştiriyorlar. Dediğin gibi. Çocuğunu birakiyimmi diye acaba duyan annenin yanında kalmaması daha iyi.Neden şaşırdılar anlayamadım? Çünkü bir çok anne böyle zaten. Ayrıca evliliği çocuktan önde tutan bir annede çocuk kalmamalıdır. Anlattığına göre baba çocuğu iyi bakıyormuş bu durumda babada kalması daha iyi.
Eline tuzu almış koşuyor. Toslaması yakındır.Senin gözün çocuk görmüyor ki zaten git evlen de gör gününü
annemin üç tane daha evi vardıKusura bakmayın, sizi gerçekten kırmak istemem. Ancak depremde evi yıkılan anneannesini: o dönemde 19 yaşında reşit bir insan olan kızınızın, evinizde istememesinin mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Umarım anneniz şu anda iyidir ve düzenini kurmuştur.