Daha tanışmamış bile kızla, 1 yıldır görüştüğü adam kızını tanımıyor. Tanımak için efor da harcamıyor çünkü en başından istemediğini belli etmiş.
Niye boşandınız eşinizden? Adamın imkanları daha iyiymiş, keşke baştan verseydiniz çocuğun velayetini. Yok soba yok kömür, madem öyle çocuğu da sefalete sürüklemeseydiniz. Bu yeni koca sizi prenses gibi mi yaşatacak? Evladım gelir diyince yüzü düşen adam bir dediğinizi ikiletmeyecek öyle mi? Adam olsa sen benim eşimsin, çocuğun da benim çocuğumdur der. Sakın endişe etme her an her durumda yanınızdayım der. Ben artık destekliyorum sizi, verin çocuğu babasına yaşayın kaderinizde ne varsa. İnşallah eski eşiniz düzgün vicdanlı hanımefendi biriyle evlenir de çocuğu onlar büyütür.Herkesin yorumlarını tek tek okudum hanımlar. Çoğu kişi yeniden hayat kur ev tut vs bırakma demiş benim aldığım asgari ücret 22 bin tl ev kiraları 1+1 15 bin tl sizce ben nasıl ayrı eve çıkabilirim? Ben 2 yıldır çalışıyorum ama iş saatleri uymuyor 9 da eve geliyorum kızımın ödevlerine zaman ayıramadığım için ilk okul hiç güzel geçmedi. Ben işte olduğum zamanlar annem kızıma bir çikolata ekmek bile sürüp eline vermiyor, eve alınan herşey kendi odalarına koyuluyor, sus istemiş ben hastayım git dayından iste demiş. Bizim ev sobalı, bir onların odasında var birde bizim. Bir ay kömür alacak param yoktu alamadım diye benim kızım parfüm kokuyor diye odalarına almamışlar. Bizim odanın sobasını da yakmamışlar çünkü kömür yok. Bir gün geldim buz gibi odada oyun oynuyor. Babasına dedim sen anne olsan o çocuğu o duruma sokmazsın bana verirdin dedi. Ben şuan çalışıyorum ama çalışmasam ikimizde aç kalırız. Allah korusun başıma bir şey gelse 1 ay yatsam bir bardak su getirmezler. Sürekli babama bu evden ya kızın gidecek ya ben diye doldurup beni hırsızlıkla suçlayan birisi yetmiyor bunu herkese anlatıyor. Ben boşanacağım zaman ben istemem gitsin kocasının evine diye polis çağıran mahalleye beni rezil etmiş kişi annem buna razı olanda babam. Bana sahip çıkacak anne babam yok benim çocuğuma bile bakmazlar. Ben evlenip çocuğumu bırakmak istemiyorum zaten ama babası ben güvenemem veremem diyor artı şuan ki görüştüğüm kişi de ben çocuğunu istemiyorum demiyor. Bunu da bana onay verin diye sormadım. Hemen neden evlilik düşünüyorsun hayatını yaşa kızına tek başına baksaydın demenize istinaden yazıyorum. Hayat öyle çalış, aile evinde yaşa, olmazsa ev tut yaşa. Şeklinde ilerlemiyor. Öyle olsa ben zaten bunu baştan yapar ailem muhtaç olmazdım. Şuan bu durumu anneme babama anlatırdım ama buraya yazıyorum ben.
Herkesin yorumlarını tek tek okudum hanımlar. Çoğu kişi yeniden hayat kur ev tut vs bırakma demiş benim aldığım asgari ücret 22 bin tl ev kiraları 1+1 15 bin tl sizce ben nasıl ayrı eve çıkabilirim? Ben 2 yıldır çalışıyorum ama iş saatleri uymuyor 9 da eve geliyorum kızımın ödevlerine zaman ayıramadığım için ilk okul hiç güzel geçmedi. Ben işte olduğum zamanlar annem kızıma bir çikolata ekmek bile sürüp eline vermiyor, eve alınan herşey kendi odalarına koyuluyor, sus istemiş ben hastayım git dayından iste demiş. Bizim ev sobalı, bir onların odasında var birde bizim. Bir ay kömür alacak param yoktu alamadım diye benim kızım parfüm kokuyor diye odalarına almamışlar. Bizim odanın sobasını da yakmamışlar çünkü kömür yok. Bir gün geldim buz gibi odada oyun oynuyor. Babasına dedim sen anne olsan o çocuğu o duruma sokmazsın bana verirdin dedi. Ben şuan çalışıyorum ama çalışmasam ikimizde aç kalırız. Allah korusun başıma bir şey gelse 1 ay yatsam bir bardak su getirmezler. Sürekli babama bu evden ya kızın gidecek ya ben diye doldurup beni hırsızlıkla suçlayan birisi yetmiyor bunu herkese anlatıyor. Ben boşanacağım zaman ben istemem gitsin kocasının evine diye polis çağıran mahalleye beni rezil etmiş kişi annem buna razı olanda babam. Bana sahip çıkacak anne babam yok benim çocuğuma bile bakmazlar. Ben evlenip çocuğumu bırakmak istemiyorum zaten ama babası ben güvenemem veremem diyor artı şuan ki görüştüğüm kişi de ben çocuğunu istemiyorum demiyor. Bunu da bana onay verin diye sormadım. Hemen neden evlilik düşünüyorsun hayatını yaşa kızına tek başına baksaydın demenize istinaden yazıyorum. Hayat öyle çalış, aile evinde yaşa, olmazsa ev tut yaşa. Şeklinde ilerlemiyor. Öyle olsa ben zaten bunu baştan yapar ailem muhtaç olmazdım. Şuan bu durumu anneme babama anlatırdım ama buraya yazıyorum ben.
Ömür boyu olsun mutluluğunuz.Merhaba . Bende ıkıncı evlılıgımı yaptım . 1 yıldır evlıyım . Çocuğumun babasından ayrıldığımda oğlum 4 aylıktı . 2018 de ayrıldım 2023 de esımle tanıştım . 2024 de de evlendık . Ama benım çocuğumun hıc babası ıle ılıskısı yok tanımıyor bıle . Ayrıldıktan sonra 2 defa gördü oda o zaman benimle barışmaya çalıştığı ıcındı . Barışmayacağımı anlayınca çocuğu da görmek ıstemedı . Benım sımsıkı esım daha önce bır evlılık yapmış ama çocuğu yok . Edım oğlumla bag kurmak ıcın çok çabaladı ılıskımızın 2. Ayında yüz yüze tanışmaya başladı tabı o zaman arkadaşım dıyerek tanıttım oğlum hastahalandıgında hastahane ye gıttıgımde oda hemen geldıgı ıcın oylelıklr tanıdı . Hemen ardından aılemle görüşmek ıstedı . Ben aılenın yerınde olsam hayatına bırı gırdıgını bölmek ısterım tanışmam lazım dedı çok ısrar edınce aıleme soyledım . Oğlum la çok çabuk kaynaştılar tabı esımın emegı çok ben çalışırken bıle oğlumu evden annemden alıp balık tutmaya , maca falan götürüyordu . Ben oğlum berbere bıle benimle gıdıyor dıyınce aldı trasa o götürdü o günden sonra . İlk evlendık 3 gün sonra annemden aldık beraber yaşadık . Oğlum eşime baba demeyı sectı . Esımde hep oğlum der . Bır kere babası sorun çıkardı esım çok sınırledı oğlumu benden alamazsın bu zamana kadar nerdeydin dıye batırdığında dıken döken oldum . Oturduk güzelce oğluna anlattık . Esıme benım babam sensın ben senı çok sevıyorum dedı .esım çok merhametlı sesını bıle yükseltmeyen mükemmel bır ınsandır . Allah ondan razı olsun . Çocuğum babalık duygusunu tattı . Sımdı beraber ders yaparlar oyun oynarlar maça gıderler çalıştığı kendı dükkanına goturur. Bunları hep kendı düşündü ılk baştan berı . Benım babamda olmayınca annem kız kardeşim ben 3 kadının ıcınde yetısıyor dıye esım yanında erkek fıguru görsün dedı . Ben onları gördükçe duygulanıyorum . Oğlum esımın gelısını kapıda karşılıyor boynuna sarılıp hocgeldıın baba dıyor oda onu mutlu etmek ıcın eve eli dolu gelıyor
Velayeti babaya vermenizde sorun yok ki, siz anneyseniz o baba, çocuğun şartları nerede uygunsa orada yaşar.Herkesin yorumlarını tek tek okudum hanımlar. Çoğu kişi yeniden hayat kur ev tut vs bırakma demiş benim aldığım asgari ücret 22 bin tl ev kiraları 1+1 15 bin tl sizce ben nasıl ayrı eve çıkabilirim? Ben 2 yıldır çalışıyorum ama iş saatleri uymuyor 9 da eve geliyorum kızımın ödevlerine zaman ayıramadığım için ilk okul hiç güzel geçmedi. Ben işte olduğum zamanlar annem kızıma bir çikolata ekmek bile sürüp eline vermiyor, eve alınan herşey kendi odalarına koyuluyor, sus istemiş ben hastayım git dayından iste demiş. Bizim ev sobalı, bir onların odasında var birde bizim. Bir ay kömür alacak param yoktu alamadım diye benim kızım parfüm kokuyor diye odalarına almamışlar. Bizim odanın sobasını da yakmamışlar çünkü kömür yok. Bir gün geldim buz gibi odada oyun oynuyor. Babasına dedim sen anne olsan o çocuğu o duruma sokmazsın bana verirdin dedi. Ben şuan çalışıyorum ama çalışmasam ikimizde aç kalırız. Allah korusun başıma bir şey gelse 1 ay yatsam bir bardak su getirmezler. Sürekli babama bu evden ya kızın gidecek ya ben diye doldurup beni hırsızlıkla suçlayan birisi yetmiyor bunu herkese anlatıyor. Ben boşanacağım zaman ben istemem gitsin kocasının evine diye polis çağıran mahalleye beni rezil etmiş kişi annem buna razı olanda babam. Bana sahip çıkacak anne babam yok benim çocuğuma bile bakmazlar. Ben evlenip çocuğumu bırakmak istemiyorum zaten ama babası ben güvenemem veremem diyor artı şuan ki görüştüğüm kişi de ben çocuğunu istemiyorum demiyor. Bunu da bana onay verin diye sormadım. Hemen neden evlilik düşünüyorsun hayatını yaşa kızına tek başına baksaydın demenize istinaden yazıyorum. Hayat öyle çalış, aile evinde yaşa, olmazsa ev tut yaşa. Şeklinde ilerlemiyor. Öyle olsa ben zaten bunu baştan yapar ailem muhtaç olmazdım. Şuan bu durumu anneme babama anlatırdım ama buraya yazıyorum ben.
Kızınızı bu şartlarda o evde tutmanızın bir anlamı yok evet.Herkesin yorumlarını tek tek okudum hanımlar. Çoğu kişi yeniden hayat kur ev tut vs bırakma demiş benim aldığım asgari ücret 22 bin tl ev kiraları 1+1 15 bin tl sizce ben nasıl ayrı eve çıkabilirim? Ben 2 yıldır çalışıyorum ama iş saatleri uymuyor 9 da eve geliyorum kızımın ödevlerine zaman ayıramadığım için ilk okul hiç güzel geçmedi. Ben işte olduğum zamanlar annem kızıma bir çikolata ekmek bile sürüp eline vermiyor, eve alınan herşey kendi odalarına koyuluyor, sus istemiş ben hastayım git dayından iste demiş. Bizim ev sobalı, bir onların odasında var birde bizim. Bir ay kömür alacak param yoktu alamadım diye benim kızım parfüm kokuyor diye odalarına almamışlar. Bizim odanın sobasını da yakmamışlar çünkü kömür yok. Bir gün geldim buz gibi odada oyun oynuyor. Babasına dedim sen anne olsan o çocuğu o duruma sokmazsın bana verirdin dedi. Ben şuan çalışıyorum ama çalışmasam ikimizde aç kalırız. Allah korusun başıma bir şey gelse 1 ay yatsam bir bardak su getirmezler. Sürekli babama bu evden ya kızın gidecek ya ben diye doldurup beni hırsızlıkla suçlayan birisi yetmiyor bunu herkese anlatıyor. Ben boşanacağım zaman ben istemem gitsin kocasının evine diye polis çağıran mahalleye beni rezil etmiş kişi annem buna razı olanda babam. Bana sahip çıkacak anne babam yok benim çocuğuma bile bakmazlar. Ben evlenip çocuğumu bırakmak istemiyorum zaten ama babası ben güvenemem veremem diyor artı şuan ki görüştüğüm kişi de ben çocuğunu istemiyorum demiyor. Bunu da bana onay verin diye sormadım. Hemen neden evlilik düşünüyorsun hayatını yaşa kızına tek başına baksaydın demenize istinaden yazıyorum. Hayat öyle çalış, aile evinde yaşa, olmazsa ev tut yaşa. Şeklinde ilerlemiyor. Öyle olsa ben zaten bunu baştan yapar ailem muhtaç olmazdım. Şuan bu durumu anneme babama anlatırdım ama buraya yazıyorum ben.
Mesleğim yok şuan özel bir yerde 9-9 çalışıyorum iş değiştirsem bile bulunduğum yerde heryer aynı.
Eşiniz nafaka vermiyor mu ben kaçırdım mı orayı?Herkesin yorumlarını tek tek okudum hanımlar. Çoğu kişi yeniden hayat kur ev tut vs bırakma demiş benim aldığım asgari ücret 22 bin tl ev kiraları 1+1 15 bin tl sizce ben nasıl ayrı eve çıkabilirim? Ben 2 yıldır çalışıyorum ama iş saatleri uymuyor 9 da eve geliyorum kızımın ödevlerine zaman ayıramadığım için ilk okul hiç güzel geçmedi. Ben işte olduğum zamanlar annem kızıma bir çikolata ekmek bile sürüp eline vermiyor, eve alınan herşey kendi odalarına koyuluyor, sus istemiş ben hastayım git dayından iste demiş. Bizim ev sobalı, bir onların odasında var birde bizim. Bir ay kömür alacak param yoktu alamadım diye benim kızım parfüm kokuyor diye odalarına almamışlar. Bizim odanın sobasını da yakmamışlar çünkü kömür yok. Bir gün geldim buz gibi odada oyun oynuyor. Babasına dedim sen anne olsan o çocuğu o duruma sokmazsın bana verirdin dedi. Ben şuan çalışıyorum ama çalışmasam ikimizde aç kalırız. Allah korusun başıma bir şey gelse 1 ay yatsam bir bardak su getirmezler. Sürekli babama bu evden ya kızın gidecek ya ben diye doldurup beni hırsızlıkla suçlayan birisi yetmiyor bunu herkese anlatıyor. Ben boşanacağım zaman ben istemem gitsin kocasının evine diye polis çağıran mahalleye beni rezil etmiş kişi annem buna razı olanda babam. Bana sahip çıkacak anne babam yok benim çocuğuma bile bakmazlar. Ben evlenip çocuğumu bırakmak istemiyorum zaten ama babası ben güvenemem veremem diyor artı şuan ki görüştüğüm kişi de ben çocuğunu istemiyorum demiyor. Bunu da bana onay verin diye sormadım. Hemen neden evlilik düşünüyorsun hayatını yaşa kızına tek başına baksaydın demenize istinaden yazıyorum. Hayat öyle çalış, aile evinde yaşa, olmazsa ev tut yaşa. Şeklinde ilerlemiyor. Öyle olsa ben zaten bunu baştan yapar ailem muhtaç olmazdım. Şuan bu durumu anneme babama anlatırdım ama buraya yazıyorum ben.
ben de şu an perişanım bu konuya, kız çocuğuna çok içim yandı. keşke elimizden gelen bişey olsa çocuk için.Konu sahibesi gariban, kuş kadar paraya çalışıyor, ailesi bktan, eski koca bktan yeni adam keza bu kadın da çaresiz bir yerde
nafaka alıyor musunuz?Mesleğim yok şuan özel bir yerde 9-9 çalışıyorum iş değiştirsem bile bulunduğum yerde heryer aynı.
Anlattığı şeyleri mantıklı bulamadım. Dede diyecek ki 7 yaşındaki çocuk için ya o gidecek ya ben... biraz abartılı değil mi?Konu sahibesi gariban, kuş kadar paraya çalışıyor, ailesi bktan, eski koca bktan yeni adam keza bu kadın da çaresiz bir yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?