2. Evlilik ve kızım…

Görüşmene karışmam derken? Yok bir de karışsaydı.

Bunu lütuf gibi sunduğuna göre evlendiğinde asla istemeyecek çocuğunuzu ona göre karar verin.

Öz annen mi?

Yaşıt sayılır çocuklarımız. Benimki de 8 yaşında. Ben ayrı bir hayat yaşayamazdım. Kabul etmeyenle de evlenmezdim. Ailemle sorun da yaşasam evlenmez çocuğumla kalırdım.
Anne şefkatine en ihtiyacı olduğu yaşlar bırakmazdım

Hayır tanışmadılar henüz işte aile tanışması olursa tanışacaklar onlarda bu ay gelelim diyorlar. Tam olarak bu yüzden kararsızım o dünyaya gelmek istemedi onu ben getirdim. Şuan kafam çok karışık doğru mu yapıyorum yada ne yapmalıyım nasıl yol almalıyım bilmiyorum

Evladımı asla ama asla suratı turşu satan adama değişmem!!! Kızınız sizi asla affetmez babaya koz vermiş olursunuz ve o sevgiliniz asla ama asla aşamayacak hatta ilk işi sizi hamile bırakıp yeni bebeğe odaklanmanı kızını içten içe unutmanı bekleyecek.. anneni bahane etme kızını gerçekten seviyorsan ayrı eve çık kızını kızın bilen biriyle ol

Adam çocuğu kesinlikle istemiyor. İstese elli kere tanışırdı merak ederdi.
Evlenirsen de ömür boyu üveyliğini hissettirecek.
İyi düşün konu sahibi.
Çocuğuna bunu yaşatmaya hakkın var mı?

tamam da sence tanismalarinin yeri aile tanismasi mi? cocugun ne kadar rahat olabilir ki aile tanismasinda? sevgilin ne kadar rahat olabilir? onca insanin icinde birbirlerini ne kadar taniyabilirler?
adamin arabasi varsa cocugu lunaparka falan götürün. sevgilim deme, arabasiyla gittiğiniz biri sansin. orada cocuga jetonlar alsin, bazi seylere beraber binin, bazi erkek isi oyuncaklarda beraber oynasinlar. aile gibi bif gun gecirin. o zaman daha belli olur hoslanip hoslanmadiklari.
belki kanlari kaynar birbirlerine

Yahu nasil tanismadi. Sizin aile tanismasindan once kizinizla onu tanıştırıp gozlemleyecektiniz. Uyum yakalayabiliyor mu bakacaksiniz. Aile tanismasinda cocuk mu tanistirilir. Siz bastan cocuksuz evliligi dusundunuz sanirim niye tanistirmadiniz

Yol almayacaksin, yol vereceksin.
Ha bir de burasi Turkiye. Hic evlenmemis ogullarina bosanmis ve cocuklu bir kadini yakistirmazlar kolay kolay.
Nikah kiymak istemelerinin ardinda bir is var, uyanik olun az.
Siz daha cocukla bu adami tanistirip olur mu diye bakmadan palas pandoros evlenmeyi dusunuyorsunuz bu ne aymazliktir

Ayrıca beni çok seviyor demişsiniz ya bundan bu kadar emin olmayın. Seven insan çocuğunu gönder babasına arada görmene izin veririm demez. Ben de elimden geleni yaparım kendimi sevdirir abilik yaparım der. Canını kanını bırakmanı istemez. Tercih yapmanı istemez.

Haklısınız evet.

Değişiksin. Daha ne istediğini bile bilmiyorsun.

Benim için çoook erken yaşta bir evlilik yaparak bir hata yapmışsın ikinci hatayı yapmaya doğru gidiyorsun.
Elin adamı nasıl senin çocuğunda ilişkine karışabilir ki? Bence kafanın karışması bile hata. Çocuğu dert ediyorsa niye daha önce evlenmemiş biriyle görüşmemiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…