- 11 Şubat 2023
- 11.692
- En iyi cevaplar
- 2
- 28.259
- 528
Seneye atanma garantisini kim verdi bu herife ?Evet içimde oturtamadığım tek şey kızım onu öylece bırakıp gidemem. Görüşmene karışmam dedi ama ben öyle hergün arayarak görüntülü konuşarak yanında olamam. Babannesi ona iyi bakıyor bundan eminim ama anne sevgisi başka. Şuan aslında ailem kaynaklı biraz ama hayatımdaki kişiyi seviyorum onunla gelecek düşünüyorum. Kendisine söyledim 3 yıl daha zaman tanı diye ama kendisi seneye atanacağı için ailesi de evlenmesini istiyor haliyle o kadar beklemek bana geç olur biz 1 yıldır birlikteyiz dedi.
Biz kimiz ya. Bunun hesabını bize mi verecek. Herkes doğurduğuna sahip çıksın . Çıkamıyorsa doğurmasın arkadaş. Sonrada el ayağa gelince evladım hayırsız derler. Hayırsızlığı böyle öğreniyorlar işte.Aslında planlı çoktan yapmış da bizden gaz istiyor.
Cocuk sizinle kalirsa yuzu dusecek adami mi seviyorsunuz? Yanlis mi anladim?merhaba hanımlar. Ben 28 yaşındayım eşimden 2 yıl önce ayrıldım eşim başka şehirde ve ben aile evinde yaşıyorum 7 yaşında kızım var. Ve şuan hayatımda daha önce evlenmemiş birisi var beni çok seviyor değer veriyor. 1 yıldır beraberiz. Aileside beni sevdi istemeye gelelim evlenin artık diyorlar. Ben bu ay aileme açıklamak istiyorum ama kafam çok karışık sebepleri ise şu. Ben evlenirsem eski eşim kızımı yanına alacakmış evlendiğim kişi kim olursa olsun güvenemem dedi. Yanına alırsa zaten uzak bir şehirde her zaman göremem ayrıyetten, şuan ki görüştüğüm kişi teğmen olucak ve uzak şehire gidicem evlenirsek. Şuan kızım babasının yanında tatil olduğu için orda da gayet iyi mutlu ama ben onu özlüyorum çok iyi giden bir ilişkim var evet ama ona eğer hep bizimle yaşamak isterse tepkin ne olur dediğim de suratı değişti hoşuna da gitmedi sanki ama oda bir eşya değil bende vicdansız değilim dedi sadece alışamadım hala biraz değişik geliyor onuda zamanla aşarım ben dedi.. çok korkuyorum ya eski bir eşim hiç görüştürmezse diye veya şuan ki kişi ilerde değişirse diye. Bir yanım ayrıl diyor ama aile evindede öyle mutlu değilim annem çok sıkıntılı birisi evde herşeyi saklar kızımla ben yemeyim diye babama sürekli ya bu kızın evden gidecek ben diyor 2 gün önce de eşyasını çalmakla suçladı beni. Evlensem çocuğumu bırakan vicdansız gibi hissediyorum ama ben yavrumu da çok seviyorum. Ama ya babasında mutsuz olursa ve ben almak istediğimde şuan ki kişi sorun yaratırsa diye Şuan çok kararsızım ne yapmalıyım ;(
Katılıyorum size, bizi de üzüyorlar onay vermez kimse buna. bile bile konu açıyorlarHayır bir de buraya ne ummayı düşünerek böyle konuları açıyorsunuz anlamıyorum. Ay gençsin, güzelsin boşver kızını, ver babasına hayatını yaşa falan denileceğini mi zannediyorsunuz.
Eğer mesele onay almaksa yanlış site. Yok canım sıkıldı benim akşam akşam canım bir linç çekti diyorsa da Allah sorsun.Vallahi kızını düşünmekten moralim bozuldu.Katılıyorum size, bizi de üzüyorlar onay vermez kimse buna. bile bile konu açıyorlar
Çocuğunuz hakkında kimseden fikir istemeyin. Siz onun annesiniz, yabancı bir kişi kim ki fikir beyan edecek? Ayrıca beklentilerinizi çok düşük tutuyorsunuz, kızınız değil her konuda sınırlarınızı çizin ve geçilmesine asla izin vermeyin.Velayeti bende. Çocuğumu yanımda istiyorum ama kızım sonuçta dünyanın en mükemmel insanı da olsa belki kızım rahat etmez babasında kalmak ister orda da mutlu gayet iyi bakılıyor ama ben istediğim zaman benim yanıma gelsin istiyorum benimle kalsın ondan babalık istemiyorum sadece kızımla aramdaki o ilişkiye karışmasın sınır koymasın. Eski eşim evlenirse ben kızımı üvey anneye bırakamam onu yanına alırım. Ama işte ilerde değişir mi benim kızımı istemez değişir mi diye korkuyorum
ironiOrtak cocuk olunca onceki cocukla niye gorusmeyi azaltiyor yahu? Evlatliktan mi dusuyor bu cocuk.
o da kaçar 16sında bi yereBiraz babaanne , biraz hala evinde sürünür bu çocuk ne yazık ki bu çocuğa bicilen hayat bu.
Hayır tanışmadılar henüz işte aile tanışması olursa tanışacaklar onlarda bu ay gelelim diyorlar. Tam olarak bu yüzden kararsızım o dünyaya gelmek istemedi onu ben getirdim. Şuan kafam çok karışık doğru mu yapıyorum yada ne yapmalıyım nasıl yol almalıyım bilmiyorum
7 yaşında kızım var onun anneye ihtiyacı var. Bir erkek için çocuğumu bırakmam. Evlenmeyi düşündüğünüz insan hiç evlenmemiş tabi etrafta çocuk istemez.Velayeti bende. Çocuğumu yanımda istiyorum ama kızım sonuçta dünyanın en mükemmel insanı da olsa belki kızım rahat etmez babasında kalmak ister orda da mutlu gayet iyi bakılıyor ama ben istediğim zaman benim yanıma gelsin istiyorum benimle kalsın ondan babalık istemiyorum sadece kızımla aramdaki o ilişkiye karışmasın sınır koymasın. Eski eşim evlenirse ben kızımı üvey anneye bırakamam onu yanına alırım. Ama işte ilerde değişir mi benim kızımı istemez değişir mi diye korkuyorum
Benimde öyle, okuyunca aklı başına gelir inşallahEğer mesele onay almaksa yanlış site. Yok canım sıkıldı benim akşam akşam canım bir linç çekti diyorsa da Allah sorsun.Vallahi kızını düşünmekten moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?