- 22 Mart 2022
- 223
- 487
- 53
- 32
Siz zaten kararınızı vermişsiniz.Bilerek babası-babaannesi iyi bakıyor filan yazıyorsunuz ki buradakiler o zaman babasında kalsın desin siz de vicdanınızı rahatlatın. Ama öyle olmuyor işte. Annenizden bunalmışsınız haklısınız ama çözüm bu değil. Bu resmen kızınızı bırakmak olur. Evlenmek istediğiniz kişiye taviz vermişsiniz baştan ben nereye kızım oraya diyecektiniz. İsterse .. istemeyen def olur gider. Sevgilinizin ailesi de evlenmesini istiyormuş ya ailesi mi karar veriyor ne zaman evleneceğine ? Bence bu adam sizi sevmiyor , baskı altında siz de dünden razısınız değerlendiriyor. Kızınızı da istememesi bu yüzden. Evlenmek için evlenecek yani.
ben sizin yerinizde olsam bi yerde işe girerim , kızımı da annemden mümkün mertebe uzak tutarım. Okul sonrası etüde ya da ilgi alanının olduğu bir kursa filan yazdırırım. İşten çıkınca kızımı alırım vakit geçiririm. Evin de bir kaç faturasını öderim , otel gibi kullanırım evi.
ben sizin yerinizde olsam bi yerde işe girerim , kızımı da annemden mümkün mertebe uzak tutarım. Okul sonrası etüde ya da ilgi alanının olduğu bir kursa filan yazdırırım. İşten çıkınca kızımı alırım vakit geçiririm. Evin de bir kaç faturasını öderim , otel gibi kullanırım evi.