2 gün içinde olanlara anlam veremiyorum...

facebookuna "seni her düşündüğümde bir göz yaşı kadar küçülüyor düşüncelerim" yazmış..
hangi kızı düşünüp hangi kıza ağlıyorsun bilmiyorum ama bedenin beni aldatmasa da kalbin beni aldatıyormuş sanırım..

Hey Allah'im su erkeklere akil fikir ver.
Kurtuldun guzelim cok sukurrrrrrr, artik sinavlarina calis. Boyle tipler icin sagligini bozma emi.
Salla gitsin, facebookta ne yazarsa yazsin, ne hali varsa gorsun, dengesiz herif ya!

cidden kurtuldum yaa..
psikolojim bozuluyordu her geçen gün..
ve geçmişinde birsürü kız olması içimi çok rahatsız ediyordu.. çoğu sevgili değil ..tek gecelik ilişkiler..
duyduğumda çok kötü olmuştum.. benden uzakta napıyor nerde demektense artık kafam rahat..
atlatamadığım şey olayın şoku tabi birde ben bu adama mı değer vermişim diyorum..
bazen ister istemez o sevdiğim adamı özlüyorum şimdiki halini değil tabiki eski hallerini...

Az önce beni engellemiş faceten bende facesine girip baktım..
o yatak arkadaşı için kullandığı kıza merhaba yazmış..
kıza ben aşk adamıyım ben çıkmaktan çok aşkı şarkılarda yaşayacağım falan demiş..
bana göre deil çıkmak falan demiş.. kıza sevgilin için problem olur mu eklemen demiş..
beyefendi çok da düşünceli..

Az önce beni engellemiş faceten bende facesine girip baktım..
o yatak arkadaşı için kullandığı kıza merhaba yazmış..
kıza ben aşk adamıyım ben çıkmaktan çok aşkı şarkılarda yaşayacağım falan demiş..
bana göre deil çıkmak falan demiş.. kıza sevgilin için problem olur mu eklemen demiş..
beyefendi çok da düşünceli..

kurtulduguna dua etmelisin bide bu laf çıktı aşk adamı hay ben sizin aşk anlayışınıza başlayım yazarlar canım yatak arkadaşına sana verdgi degerin 10 katını verir yüzsüz nolcak benide engelemişti ruh hastası eski sevgilim takmadım bile takma geçer inşallah çok daha mutlu olursun:71:

Canım şu an için üzülsen de, ilerde şükredeceksin böyle bir sapıktan kurtulduğun için..
Ne halt yerse yesin..

ayrıldığıma üzülmüyorum kızlar.. çooook aşık falan değildim çok yeni bir birliktelikti..
ama ne yalan söyleyeyim o kadar masum görünüyorduki ona karşı sevgi hissetmemek mümkün değildi..
bana bakarken gözleri doluyordu ağladı kaç kez..yanından ayrılcağım zaman resmen mızmızlanıyordu..
ayrıca etrafında çok sevilen biriydi.. tabi o da kalmadı artık..herkes gerçek yüzünü görünce..
sizinle konuşsa diyeceğiniz kelime çok duygusal, romantik, gönül adamı, şair ruhlu biri, çok iyi niyetli hep iyi niyetinden kaybetmiş..
ama bu maskelerini kendi elleriyle düşürdü..
ve insan nasıl olurda yalan olduğunu bile bile annesinin üstüne yemin eder hemde 2 kez..
yalan göbek adı olmuş...
ayrıca bu konudan 2 yakın arakadaşımla aram çok açıldı onu da anlatacağım yazıda siz kimi suçlu bulacaksınız bakalım..

Son düzenleme:
ayrıldığıma üzülmüyorum kızlar.. çooook aşık falan değildim çok yeni bir birliktelikti..
ama ne yalan söyleyeyim o kadar masum görünüyorduki ona karşı sevgi hissetmemek mümkün değildi..
bana bakarken gözleri doluyordu ağladı kaç kez..yanından ayrılcağım zaman resmen mızmızlanıyordu..
ayrıca etrafında çok sevilen biriydi.. tabi o da kalmadı artık..herkes gerçek yüzünü görünce..
sizinle konuşsa diyeceğiniz kelime çok duygusal, romantik, gönül adamı, şair ruhlu biri, çok iyi niyetli hep iyi niyetinden kaybetmiş..
ama bu maskelerini kendi elleriyle düşürdü..
ve insan nasıl olurda yalan olduğunu bile bile annesinin üstüne yemin eder hemde 2 kez..
yalan göbek adı olmuş...
ayrıca bu konudan 2 yakın arakadaşımla aram çok açıldı onu da anlatacağım yazıda siz kimi suçlu bulacaksınız bakalım..

kendi eskiden yaşadıgım ilşkiye çok benzettim gerçekten oda hep annesinin babasının üstüne yemin ederdi ve dedigin herşey aynı ya öyle insan çok yüzsüzler ne desen bana mı diyon demezler

ben sevgilimle çıkmıyordum o aralar daha arkadaştık.. 2 tane kız arkadaşım var birine E dicem diğerine B.. sevgilime de A diyeceğim... önceden tanışıyorduk selam alıp verecek kadar..

ben bu kızların evine gittim gece oldu neyse dışarı çıktık... sonra A'ya rastladık aa senin ne işin var derken gece birlikte şakalaştık eğlendik .. o zaman sevgilim değildi ama bana laf atıyordu beni sinir etmeye çalışıyordu.. benimde hoşuma gidiyordu..o gece eve döndük bende arkadaşım E'ye "ben A'dan hoşlanıyorum galiba" dedim E hemen o daha önce bana teklif etmişti hatta sarhoştum ayağına yattı dedi.. ben kötü oldum sustum.. sonra E, B ben ve A şehir dışına çıktık ödev işimiz vardı.. ama A benimle nasıl ilgileniyor nasıl ilgileniyor..sonra neyse ertesi gün oldu A beni parka çağırdı gezelim diye.. bende gittim.. orada aramızda elektriklenme oldu.. ben dedim ki birinci sınıfta sen E ye teklif etmiştin sanki o zamanlar öyle birşey duymuştum dedim o da annemin üzerine yemin ediyorum ki olmadı öyle birşey dedi..ben kapattım sonra çıkmaya başladık.. 2 hafta oldu ben arkadaşlarıma söyledim çıkmaya başladığımızı..

1 gün B, ben ve bir arkadaş kafede otururken E birinci sınıfta çok fenaydı bütün erkekleri ayartmaya çalışıyordu felan dediler.. bende konu açılmışken sorayım dedim sordum.. teklif olayı vaar mı yok mu diye birde uyardım kimseye söylemeyin dye.. ikiside biz E nin ağzından duyduk.. tam emin olamadılar..
Sonra B benden habersiz gidip E' ye hesap soruyor sen böyle birşy dedin mi diye... sonra sevgilimi arıyor sen yaptın mı diye.. ortalığı karıştıyıor... sonra E bana mesaj atıyor ben sana çok önce demiştim teklif olayını sen ondan sonra hoşlanıyorum dedin dedi... ya ben herşeyi net hatırlıyorum.. sonra B bana herşey üstüme geliyor sınav haftasında vs. bende dedim ben sana kimseye söyleme dedim sen niye durduk yere açtın konuyu benden habersiz dedim.. ben ortalığı karıştırmak istesem kendim 1 ay beklemezdim dedim..E bana mesaj atıyor bir erkek yüzünden ortalığı karıştırdın diye.. sanki ben aradım herkesi ben hesap sordum..

Bahaneleri neymiş sevgilim benle çıkmadan önce benim hakkımda kötü şeyler demiş.. o yüzden olmasını istemiyorlarmış.. ee bana neden demediniz dedim.. söyleyemezlermiş böyle birşeyi bana.. birde ssevgilim yalancı biriymiş daha öncedende bunu gelip yüzüme söylemiyorlar.. garip garip sanki sevgilimin benle olmasını kıskanıyorlar gibi algınacak hareketler yapıyorlar.. bana güzelce söyleseniz bende düşünürdüm herhalde..

Son düzenleme:
yeni face bombası..

ayrılmadan 2 gün önce beğendiği yazı...

güzel söz söylediğim herkes kendilerine aşık olduğumu sanıorlar.. oysa ben o sözleri söylerken hayal ettiim kişiye aşığım..

kandil günü allahımmm pişmanlıktan yansın tutuşsunnn...

Back
X