canım bence o sıkılmış mı bunalmış mı bilemem ama her insanın kötü yönleri vardır evet ve bunu gösterip göstermemek bize kalmıştır ama o sana göstermeyi tercih etmiş şimdi ne olursa olsun o sana yalvarsa yakarsa geri dönmek istese bile aklında hep yine acaba eskisi gibi yapacak mı diye soru işareti olacak. evet güzel şeyler yaşanır olur ama hayırlısı, belki de böyle şeyler olmasaydı ileride evlenecektiniz ama evliyken yapacaktı belki annesi çok karışacaktı size falan eğer gerçekten annesi istemiyorsa ya da böyle dengesiz davranıp seni belki olacaksa çocuğunuzu üzecekti iyi bir koca, baba olamayacaktı. şimdiden kurtulduğuna şükret bence. bu şekilde dengesiz davranması bir iyi bir kötü davranması yapmadığın şeylerle seni suçlaması falan hiç hoş değil. böyle insanlara güven olmaz. ne saygı ne hoşgörü ne sevgi. bunlar olmadan da ilişki olmaz, yürümez.
bundan sonrası olmaz zaten büyük ihtimal canım..
ama beni kötü günlerinde dert ortağı yapıp sonra suçu bana atınca o kadar üzüldüm ki..
3 gün içerisinde sınav haftamda birde hayatımın altı üstü birbirine girdi..
ben mesaj atmazdım o atmadan genelde bana asşkımııı özledim kii:) aşkın seni seviyor gibi mesajlar yazıyordu..
annesi ayrıl diye çok ısrar etmemiş buna bahane olmuş sadece..
ikna ettim dedikten sonra telefonda ağlayarak bana aşığım sana aklım mantığım yok şu an devrede kalbimden söylüyorum çook aşığım sana aşığım diyordu..
beni oyalamak içinmiş hepsi sınav geçene kadar..