2 gün içinde olanlara anlam veremiyorum...

canım bence o sıkılmış mı bunalmış mı bilemem ama her insanın kötü yönleri vardır evet ve bunu gösterip göstermemek bize kalmıştır ama o sana göstermeyi tercih etmiş şimdi ne olursa olsun o sana yalvarsa yakarsa geri dönmek istese bile aklında hep yine acaba eskisi gibi yapacak mı diye soru işareti olacak. evet güzel şeyler yaşanır olur ama hayırlısı, belki de böyle şeyler olmasaydı ileride evlenecektiniz ama evliyken yapacaktı belki annesi çok karışacaktı size falan eğer gerçekten annesi istemiyorsa ya da böyle dengesiz davranıp seni belki olacaksa çocuğunuzu üzecekti iyi bir koca, baba olamayacaktı. şimdiden kurtulduğuna şükret bence. bu şekilde dengesiz davranması bir iyi bir kötü davranması yapmadığın şeylerle seni suçlaması falan hiç hoş değil. böyle insanlara güven olmaz. ne saygı ne hoşgörü ne sevgi. bunlar olmadan da ilişki olmaz, yürümez.

bundan sonrası olmaz zaten büyük ihtimal canım..
ama beni kötü günlerinde dert ortağı yapıp sonra suçu bana atınca o kadar üzüldüm ki..
3 gün içerisinde sınav haftamda birde hayatımın altı üstü birbirine girdi..
ben mesaj atmazdım o atmadan genelde bana asşkımııı özledim kii:) aşkın seni seviyor gibi mesajlar yazıyordu..
annesi ayrıl diye çok ısrar etmemiş buna bahane olmuş sadece..
ikna ettim dedikten sonra telefonda ağlayarak bana aşığım sana aklım mantığım yok şu an devrede kalbimden söylüyorum çook aşığım sana aşığım diyordu..
beni oyalamak içinmiş hepsi sınav geçene kadar..

bundan sonrası olmaz zaten büyük ihtimal canım..
ama beni kötü günlerinde dert ortağı yapıp sonra suçu bana atınca o kadar üzüldüm ki..
3 gün içerisinde sınav haftamda birde hayatımın altı üstü birbirine girdi..
ben mesaj atmazdım o atmadan genelde bana asşkımııı özledim kii:) aşkın seni seviyor gibi mesajlar yazıyordu..
annesi ayrıl diye çok ısrar etmemiş buna bahane olmuş sadece..
ikna ettim dedikten sonra telefonda ağlayarak bana aşığım sana aklım mantığım yok şu an devrede kalbimden söylüyorum çook aşığım sana aşığım diyordu..
beni oyalamak içinmiş hepsi sınav geçene kadar..

unutmak zor olacak tabii o kadar güzel anınız var. kafanda bitirmek en önemlisi, bunu yaptın mı zaten bir daha özlemezsin bile.. hayırlısı olsun canım ama üzme kendini.. güzel anılarınız olmuş evet baksana şimdi okuyunca bile insanın içi ısınıyor. ama yaptıkları çok saçma. dengesiz erkek en kötü erkek tipidir :)

Canım bu kişinin bence çok ciddi psikolojik sorunları var. Bu ne böyle duygularını en uç noktalarda yaşıyor. Sana da yansır tabi.

Son düzenleme:
Canım bu kişinin bence çok ciddi psikolojik sorunları var. Bu ne böyle duygularını en uç noktalarda yaşıyor. Sana da yansır tabi.

psikolojisi bozuk ilaç kullanıyor hatta..
kendi kendine ilacı kesti iyiyim diye..
ama inşallah pişmanlık içine yer eder yer bitirir onu sınav haftamı mahvetti..

unutmak zor olacak tabii o kadar güzel anınız var. kafanda bitirmek en önemlisi, bunu yaptın mı zaten bir daha özlemezsin bile.. hayırlısı olsun canım ama üzme kendini.. güzel anılarınız olmuş evet baksana şimdi okuyunca bile insanın içi ısınıyor. ama yaptıkları çok saçma. dengesiz erkek en kötü erkek tipidir :)

dengesizlikten öte birşey canım bu..
anlam veremiyorum hiç.. ya bu hem ağlayıp aşığım diyor..ertesi gün sesinden iğreniyorum..
yakın şeyler arasında gidip gelse diyeceğim dengesiz ama bunun gittiği dünyanın 2 zıt kutbu..
bakalım zaman içinde ne yapacak..
amacı neymiş..
birde beyfendi telefonunu kapatıyor ayrıldığımızı zahmet edip de bana söylemiyor..
neymiş sınavlarımı umursuyor sınavdan sonra söylicektim..
ben tabi safım 3 4 gün konuşmayınca hiç aklıma gelmicek noldu diye birde işe girdi işin ilk günü kapattı ben hiç merak etmicem 5 gün napıyor diye..

Son düzenleme:

anlam veremiyorum hiç.. ya bu hem ağlayıp aşığım diyor..ertesi gün sesinden iğreniyorum..
yakın şeyler arasında gidip gelse diyeceğim dengesiz ama bunun gittiği dünyanın 2 zıt kutbu..
amacı neymiş..

amacı ne bilmiyorum ama ne senin duygularınla oynamaya ne de senin sınav haftanı mahvetmeye hakkı var.. kendi kayıp dünyası içinde çırpınıp dursun. ileride pişman olduğunda artık çok geç olacak

amacı ne bilmiyorum ama ne senin duygularınla oynamaya ne de senin sınav haftanı mahvetmeye hakkı var.. kendi kayıp dünyası içinde çırpınıp dursun. ileride pişman olduğunda artık çok geç olacak

özgürlüğü özlemiş.. artık gitsin hangi kızla yatıp hangi kızla kalkıcaksa naparsa yapsın..
birde zoruma giden o kendi psikolojik rahatsızlığından bana kızmıştı istemeden sonra çok üzülmüştü utanmıştı..
bende o üzülmesin diye aşkım herkes biraz rahatsızdır bende de paranoya var galiba bak hiçbirimiz normal değiliz demiştim..
bana son ayrılık konuşmamızda paranoyak dedi hakaret olarak..
o kadar gücüme gitti ki..

valla kızlar ne deseniz haklısınız..
şunu söyleyeyim hayatımda gördüğüm en yalancı insan..
Sınav sonrası ayrılmayacağız deyip annesi üzerine yemin etti..başka yerde yemin etti hep yemin etti..
Bana yazdığı mesajları buraya yazsam hepiniz ayy ne aşık çocuk ay ne çok seviyor dersiniz..
Bana ağladığı rolmuş.. Nasıl ağlar bi insan seviyorum derken anlamıyorum içinde hissetmezken..
Ben dedim ben acillerdeyken sen o arkasından o... Dediğin kızı ekliyormuşsun dedim ekledim ama sildim dedi..
Facebook şifresi bende var o bilmiyor ama baktım silmiş mi diye silmemiş..umrumda değildi ama sırf yalan mı diye baktım..
Sesimden iğreniyormuş..
Allahım lütfen onu sesimin bir damlasına muhtaç et..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

özgürlüğü özlemiş.. artık gitsin hangi kızla yatıp hangi kızla kalkıcaksa naparsa yapsın..
birde zoruma giden o kendi psikolojik rahatsızlığından bana kızmıştı istemeden sonra çok üzülmüştü utanmıştı..
bende o üzülmesin diye aşkım herkes biraz rahatsızdır bende de paranoya var galiba bak hiçbirimiz normal değiliz demiştim..
bana son ayrılık konuşmamızda paranoyak dedi hakaret olarak..
o kadar gücüme gitti ki..

hahaha bence biliyor musun sen iyi ki kurtulmuşsun bundan :) şizofren... kendisi normal olmadığı için etrafındakileri de normal göremiyor herhalde.

smyl arkadaşım bu arada kusura bakma bazen sinirlendim sert bir üslup kullandım; ama sana yaptıkları çok gücüme gitti. hiç sevmiyorum böyle erkekleri.. ve ne yazık ki etrafta çok var ..

smyl arkadaşım bu arada kusura bakma bazen sinirlendim sert bir üslup kullandım; ama sana yaptıkları çok gücüme gitti. hiç sevmiyorum böyle erkekleri.. ve ne yazık ki etrafta çok var ..

valla canım kullan benim için sorun değil.. bende çok kızgınım..
çok kırgınım.. insan sevmiyor bile olsa bi hakkını helal et hakkın geçti bile demedi..
hayatımı mehvettin kalbimi kararttın.. zaten karaydı iyice karardı..dedi ve gitti..
bende o an dedim hayatım hiç mahvolmadı ertesi gün 2 tane zor sınav var ben 6 dan 10 a kadar hastanede serum yiyorum..
bensiz mutluymuş üstünden bi yük kalkmış
allahımm sen büyüksün.. sen görüyorsun.. dediği lafları tek tek yutsun

valla canım kullan benim için sorun değil.. bende çok kızgınım..
çok kırgınım.. insan sevmiyor bile olsa bi hakkını helal et hakkın geçti bile demedi..
hayatımı mehvettin kalbimi kararttın.. zaten karaydı iyice karardı..dedi ve gitti..
bende o an dedim hayatım hiç mahvolmadı ertesi gün 2 tane zor sınav var ben 6 dan 10 a kadar hastanede serum yiyorum..
bensiz mutluymuş üstünden bi yük kalkmış
allahımm sen büyüksün.. sen görüyorsun.. dediği lafları tek tek yutsun

canım sen hiç üzülme ilahi adalete inanıyorum ben elbet bir gün yaptıklarının karşılığını alacak.. insanda biraz utanma olur ya

suç sende değil.. arkadaş fazla havalanmış :) eski kız arkadaşını felan eklediğine göre kaşınıyor kendisi.. seni kaybetmekten korksaydı böyle birşey yapmazdı bence.. aldatmaya davetiye çıkarıyor adam resmen

amacı neymiş..
birde beyfendi telefonunu kapatıyor ayrıldığımızı zahmet edip de bana söylemiyor..
neymiş sınavlarımı umursuyor sınavdan sonra söylicektim..
ben tabi safım 3 4 gün konuşmayınca hiç aklıma gelmicek noldu diye birde işe girdi işin ilk günü kapattı ben hiç merak etmicem 5 gün napıyor diye..

benimkide öle yapmıştı 2 gün önce herşeyimsin senden başka kimsem yok sonra biz anlaşamıyoruz demişti onunda psikolojik sorunları var dı bayada deggesizdi bence ayrılmanız en hayırlısı diye düşünüyorum seni çok yıpratmış zaten

kendini biraz olsun seviyorsan,
bırak aramayı,o arasa bile açma telefonunu,
inan bana çok pişman olursun sonra

benimde dengemi bozup gitti..
duyanlar şok oluyor.. anlatamıyorum bittiğini söylediğimde inanmıyorlar yok o sana aşıktı bitemez falan..
eski sevgilisi değil eklediği.. nasıl desem kız geliyor işini görüyor gidiyor.. nasıl anlatabilirim başka bilmiyorum..
beni hayatından çıkarır çıkarmaz aklına ilk gelen şey kızla yatmakmış herhalde hemen eklemiş..

duyanlar şok oluyor.. anlatamıyorum bittiğini söylediğimde inanmıyorlar yok o sana aşıktı bitemez falan..
eski sevgilisi değil eklediği.. nasıl desem kız geliyor işini görüyor gidiyor.. nasıl anlatabilirim başka bilmiyorum..
beni hayatından çıkarır çıkarmaz aklına ilk gelen şey kızla yatmakmış herhalde hemen eklemiş..

Canım kimse için kendini yıpratmaya değmez. Bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya.
Eğer hastaysa gitsin doktora iyileşsin. Hiç tölerans göstermeye iyi niyet göstermeye affedici olmaya gerek yok.
Senin gibi bir insanı ve düzgün bir ilişkiyi kaldıramamış. O ahlaksız ilişkisini aramış resmen.
Bırak eski hayatına geri dönsün, kendi pisliğinde boğulsun.
Herkes layığını bulur. O sana layık biri zaten hiç olmamış.
Kendini sakın üzme. Kendin için yaşa bu hayatta. İnsanlara olduğundan daha fazla değer vermeye gelmiyor maalesef..

en yakın arkadaşı bugün karşılaştık.. ayrılmışsınız dedi bende evet dedim..
onun dedi ailesinde bir sürü problem var bakma sen o bişeyler olmuştur sana patlamıştır.
ben konuşurum öğrenirim dedi bende öyle birden sinirden söylenecek şeyler değildi dedim..
çok şaşırdı o yapar arada öyle dedi bakalım..
konuşsun bakalım.. çok merak ediyorum..onlara ne diyecek..

sözde kimseye eyvallahı olmayan biri.. çok açık sözlü hiç çekinmezdi hani yolda biri biri dik dik baksa dönüp birşey mi var diyecek kadar hiç lafını esirgemez..
annesini sözde ikna ettikten sonra beni aradı ağladı çok aşığım deli gibi seviyorumm aşığım sana.. bana attığı mesajlar senin sesini duymaya bile değer aşkımmm aşkımmmm uzakta bile olsak senin varlığını hissetmek güzel vs. (normalde aynı okuldayız memleketine gitti)
sonra işte ertesi günde beni biraz daha az kısıtla bitanem dedi tamam dedim güzelce konuştuk.. o günde çözdük..
dün işte nolduysa ipler koptu.. benim acile gittiğimi şaka yollu facee yazdım saat 6ydi o arada arkadaşımla telefonda konuşmuşlar saat 8 de nete girmiş durumumu görmemesi imkansız. ama hiç arayıp naptın diye sormadı..
bugün hiç aramadım zaten 5 de geliyor bakalım napacak arar mı aramaz mı bilemiyorum.. facete eklediği kız eski sevgilisi değil, kız bunla beraber oluyormuş kızın ne tür bi kız old anladınız benle çıkmaya başlayınca kızı sildirdim faceten..

çok aşırı uçları yaşıyoruz..bi bakıyorum deli divane kapımda köpek olmuş bi bakıyorum umrunda değilim..
psikolojisi bozuk ilaç kullanıyor.. ayrılmayı gerçekten istese açık açık neden söylemiyor..
birde bana ben hiç uzun bir ilşki yaşamadım en uzunu 1 ay demişti..
ağlarken sana deli gibi aşığımm bunu söylerken korkuyorumm sana aşığımm deli gibi ama kalbim korkuyor falan demişti..

en yakın arkadaşı bugün karşılaştık.. ayrılmışsınız dedi bende evet dedim..
onun dedi ailesinde bir sürü problem var bakma sen o bişeyler olmuştur sana patlamıştır.
ben konuşurum öğrenirim dedi bende öyle birden sinirden söylenecek şeyler değildi dedim..
çok şaşırdı o yapar arada öyle dedi bakalım..
konuşsun bakalım.. çok merak ediyorum..onlara ne diyecek..

arkadaşım sen mazoşistmisin kendine böyle işkence yapıyorsun, belliki bu adamın psikolojisi bozuk hazır senden ayrılmaya niyetli ayrıl kurtul. böyle insanlarda ne buluyosunuz anlamıyorum gerçekten, sen yüzüne bakılmayacak kadar çirkinmisin, iki muhabbet etmeyi bilmiyomusun yada ne bileyim bi kusurunmu var ki bu adama muhtaçsın, belliki yaşın daha küçük ünv. öğrencisiyim diyosun aklını başına al hayatını mahvetme, ilaç kullanıyor diyosun bide şaştım kaldım şu yazdıklarına, ya sen ne yazdığını bilmiyosun yada arabesk acı dolu yaşamayı seviyosun. biran önce bu adamdan kurtulmaya bak bence, geleceğinizde ben bişey göremiyorum sen görüyomusun?

arkadaşım sen mazoşistmisin kendine böyle işkence yapıyorsun, belliki bu adamın psikolojisi bozuk hazır senden ayrılmaya niyetli ayrıl kurtul. böyle insanlarda ne buluyosunuz anlamıyorum gerçekten, sen yüzüne bakılmayacak kadar çirkinmisin, iki muhabbet etmeyi bilmiyomusun yada ne bileyim bi kusurunmu var ki bu adama muhtaçsın, belliki yaşın daha küçük ünv. öğrencisiyim diyosun aklını başına al hayatını mahvetme, ilaç kullanıyor diyosun bide şaştım kaldım şu yazdıklarına, ya sen ne yazdığını bilmiyosun yada arabesk acı dolu yaşamayı seviyosun. biran önce bu adamdan kurtulmaya bak bence, geleceğinizde ben bişey göremiyorum sen görüyomusun?

benim amacım naparsam döner gelir değil zaten..içimi dökmek anlam veremediğim şeyleri anlatmak için yazdım..
3gün öncesine kadar anlayışlı kibar çok iyi ilgili aşık görünen bir adam 3 gün içerisinde dünyanın en iğrenç insanına dönüştü..
nasıl anlatsam normalde 3 4 gün öncesine kadar bana acı çektiren biri değildi.. tam tersi sevgi dolu komik özleyen ilgi gösteren biriydi..
birden 180 derece dönünce ister istemez etkileniyorsunuz ki birde vize haftamda..
herşey güllük gülistanlık giderken birden ayrılma lafı 3gün içinde herşeyin allak bullak olması vs.. taş değil insan üzülüyor..
ilaç kullandığını ben bi zaman sonra öğrendim, öğrendiğimde ilaç kullanıyor diye bırakamazdım yani ben yapamam..

Back
X