2 yaşı doldurmuş bebeklerin annelerinin paylaşım alanı

günaydınnn:içelim:vede imdaattt:çok üzgünümğlum dün 2 yaşına girdi ve memeyi hala bıraktıramadım:çok üzgünüm:ne yapıcam benn:sm_confused:

günaydınnn:içelim:vede imdaattt:çok üzgünümğlum dün 2 yaşına girdi ve memeyi hala bıraktıramadım:çok üzgünüm:ne yapıcam benn:sm_confused:
Sana da günaydın Kronick. Oğlun 2 yaşına girdi mi yoksa 2 yaşını doldurdu mu ? Anlayamadım :sm_confused:2 yaşına girdiyse sorun yok bence .Ayrıca Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşaallaha.s.

benim kide hiç istemiodu canım aglıodu çişi oldugu halde yok die ilk gün çok zorlandım ama bak rahatım şimdi 2 gün sık dişini bak gör çok mutlu olacan

canım benimki de 20 aylıktı ve çok düşkündü ya çok zor bıraktık biz herşeyi denedik bi türlü bırakmadı 2 günlügüne anneme bıraktık biz öyle bırakabildi

Sana da günaydın Kronick. Oğlun 2 yaşına girdi mi yoksa 2 yaşını doldurdu mu ? Anlayamadım :sm_confused:2 yaşına girdiyse sorun yok bence .Ayrıca Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşaallaha.s.

2 yaşını doldurdu canım.3ten gün almaya başladı yani.ama hala memesiz uyumuyor,gece uyanınca memee diye tutturuyor.
naapıcamm(

Benimki de bırakmadı daha .Bir ara teşebbüs ettik , çok zor uyudu ve hemen uyandı ben de daha sonraya bıraktım. (bu arada meme dediğin emzik olan meme di mi?Bunu da mı anlamadım yoksa:uhm:)

2 yaşını doldurdu canım.3ten gün almaya başladı yani.ama hala memesiz uyumuyor,gece uyanınca memee diye tutturuyor.
naapıcamm(

güzelim işin çok zor evet ama artık gerçekten bırakması gerekiyor eminimki biliyorsundur bu dini açıdanda sakıncalı biraz ağlıyacak bir şekilde uğraşacaksınız ama atlatırsınız kolay gelsin güzelim ben bu konuda problem yaşamadığım için pek yardımcı olamadım sana ama eminim daha tecrübeli olanlar yardımcı olacaklardır:çok üzgünüm:

:içelim:evet arkadaşlar benimde çocuğum 2 yaşını doldurdu bende duymuştum 2 yaş sendromunu bazen öfkeli halleri oluyor çocuklarda haklı kış döneminden çıktık dışrlarda bazı aktiviteler geçirmesi bu dönemi kolay atlatmasına yarar bence arkadaşlar hepimize kolay gelsin

10 yaşında bir kızım ve 23 aylık bir oğlum var.iki yaş sendromunu öğreneli çok fazla olmadı.Kızımda yaşamamıştım çünkü.Ama oğlum...Yaramaz değil ama çok hırçın,çok tersve huysuz biraz...Oyuncaklarını rastgele atmalar,bana vurmalar,kapıları çarpmalar...En sonunda alt komşularımızdan şikayet geldi artık.Bu 4-5 aydır böyle ve bana bu dönem hiç geçmeyecek gibi geliyor.

10 yaşında bir kızım ve 23 aylık bir oğlum var.iki yaş sendromunu öğreneli çok fazla olmadı.Kızımda yaşamamıştım çünkü.Ama oğlum...Yaramaz değil ama çok hırçın,çok tersve huysuz biraz...Oyuncaklarını rastgele atmalar,bana vurmalar,kapıları çarpmalar...En sonunda alt komşularımızdan şikayet geldi artık.Bu 4-5 aydır böyle ve bana bu dönem hiç geçmeyecek gibi geliyor.

benimde 2 yaş 2 aylık oğlum var. benimkide çok huysuz ve dediğini yaptırmaya çalışıyor. umarım bu durum geçer. sevgiler

günaydın hanımlar napıonuz bakalım 2 yaş çok zormuş gerçektende ya ben bugunlerde tırlatçam sıkıntıdan ha bire dışarı çıkmak istiyo

bendende hepinize mutlu günler evet gezmek istiyorlar Allahtan hava güzelde bahçede falan vakit geçiriyoruz bizde çiş problemini ne ettiniz kızlar halletinizmi tamamıyla
kronikçim seninki bıraktımı emme isteğini merak eetim yaafisfisfis

benim cadının uyku saatleri biraz farklı sabah 10:00 gibi kalkıyor öğlen 2:00 de uyusun istiyorum ama mümkün değil 3:0 de anca yorulup uyuyor akşamda malese 23:00 bazen 24:00 de bile uyuduğu oluyor çok yoruyor beni çok:çok üzgünüm:

selam kızlar nasıl sizin ufaklıklar benmki hafif çapta üşütmüş gibi Allahtan büyük bir vehamet yok
rüyacım gece kaçta yatıyor senin ki iyice yorup biraz geç yatırsan belki birazcık geç kalkar hee ne dersinCADIARZU

merhaba benimkide yeni 2 yaşına girdi acayip inatçı her yeri karıştırsın didiklesin istiyor şimdide yardım etme hobisi oldu ben bulaşık yıkarken yanıma geliyor tabureyi alıp üstüne çıkıyor yardım yardım diye bağırıyor bana yardım etcekmiş maksat su ile oynamak ama neyse yerim ben onun minik ellerini aşkım bebeğim herşeyim çok sulu göz ağlayarak her şeyi yaptırmak istiyor bazen olmaz diyom ama ağlayınca kıyamıyom yine ona yenik düşüyom ve istediğini yapıyom bu konuda eşimle çok tartışıyoz yapma diyor bana ama dayanamıyorum napıyimmm yaaa. bu yaşlarıda geçicez ve bu günlerimizi gülerek anıcaz bunu biliyorum herkeze sabır diliyorum kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…