- Konu Sahibi beyaz toprak
-
merhaba benimkide yeni 2 yaşına girdi acayip inatçı her yeri karıştırsın didiklesin istiyor şimdide yardım etme hobisi oldu ben bulaşık yıkarken yanıma geliyor tabureyi alıp üstüne çıkıyor yardım yardım diye bağırıyor bana yardım etcekmiş maksat su ile oynamak ama neyse yerim ben onun minik ellerini aşkım bebeğim herşeyim çok sulu göz ağlayarak her şeyi yaptırmak istiyor bazen olmaz diyom ama ağlayınca kıyamıyom yine ona yenik düşüyom ve istediğini yapıyom bu konuda eşimle çok tartışıyoz yapma diyor bana ama dayanamıyorum napıyimmm yaaa. bu yaşlarıda geçicez ve bu günlerimizi gülerek anıcaz bunu biliyorum herkeze sabır diliyorum kolay gelsin.
selam kızlar...ben bööle arada uğrarımtatlicadiarzu
en son memeden bıraktırmaya çalıştığımı yazmıştım.
Allah'ıma şükür bıraktı oğlum üstelik beni hiç zprlamadan:teytey:
limon sürdüm,acı acı dedim bi dahada istemedi.
ama gece memelerime yaslanmadan uyutmayı nası başarıcam onu bilemiyorum işte:a015:
emmeyi bıraktı ama memeyi bırakmadıtatlicadiarzu
benimde oglum var bizde bu evrelerden geçtik oglum kreşe gidiyor oranın psikologu ile hep irtibat kurdum inatlaştıgında sakın onunla inatlaşmayın yoksa inat onda hep kalıcı olacaktır demişti bizde inatlaşmadan bişeyde ısrarcı olunca hep ilgisini başka şeylere çektik. onu çevrenizdeki yaşıtlarıyla biraaraya getirin onlarla olmak hoşuna gidecektir demişti bende her fırsatta arkadaşlarımın yaşıt çocuklarıyla biraarya getirmeye çalıştım hareketlerinizde sakın şiddet çok kızma onunla inatlaşma gibi zıt şeyler sakın olmasın 2 yaş onun kişiliğinin oluştugu ilk adım demişti
aksi takdirde yaptıgınız olumsuz herşey onun kötü bir kişilik kazanmasına yol açacaktır demişti.ve biz her dediğini hep uyguladık oglum şuan gayet iyi mutlu bir çocuk
Merhaba Hanımlar benim oğlumun 2 yaşını doldurmasına daha 2 ay var ama ben de aranıza katılmak istedim. Hepinize hayırlı kandiller...
Sabah gördüm mesajını da bana olduğunu bir daha okuyunca yeni anladım a.s. kusura bakma. Ufaklık çok hareketli. Her yere tırmanıyo. Aralarında mesafe olan yerlerden birbirine geçmeye çalışıyo. Atlamayı bilmiyor koltuklardan merdivenden iner gibi inmeye çalışıyor. Korkuyorum düşüp incecik bacaklarını kıracak diye. Peşindeyim devamlı bütün anneler gibi dedektiflik yapıyorum. Ama bir bebişim olduğu için çok mutluyum :smiley-cool: onun yeni öğrendiği şeyleri yapmasını ve söylemeye çelışmasını büyük bir gururla izliyorum. Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin. Bunun keyfi başka hiç bişeyde yok
merhabalar rüyacım senin cimcime bu günde makyajını tazeledimi:roflol:ne alemdesiniz bakalım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?