2 yaşı doldurmuş bebeklerin annelerinin paylaşım alanı

ayy güzelim yaa yazını okurken dedim benim cadıyı anlatıyo, aynen be güzelim beraber sofra kurup beraber kaldırmaya başladık geçenlerde nerdeyse çaydınlığı getirecekti sofradan Allahtan hemen farkedip kavradım ben yoksa çok kötü olabilirdi tabure olayına gelince her an her dakika dibimde tamam dursunda ocak başındaykende çıkmasına canımsıkılıyor yanacak falan çok korkuyorum:çok üzgünüm:

günydın kızlar nasıl bebekleriniz napıo benimki yine erkenden kalktı kahvaltısını yaptı çizgi filmin başına oturdu ... sabah sabah almış eline ruju bi güzel makyaj yapmış kendine

ayy rüyacım moralim sıfırdı yazını okudum keyfim yerine geldi pek güldüm tatlım o güzel kızının yanaklarını benim için ısır olurmuŞeniz

ısırırım canım ısırmasına ben hep öle seviom zaten de senin neden moralin bozuk anlatmak istersen yaz bana özelden yada sohbete gireriz ok grş

selam kızlar...ben bööle arada uğrarımtatlicadiarzu
en son memeden bıraktırmaya çalıştığımı yazmıştım.
Allah'ıma şükür bıraktı oğlum üstelik beni hiç zprlamadan:teytey:
limon sürdüm,acı acı dedim bi dahada istemedi.
ama gece memelerime yaslanmadan uyutmayı nası başarıcam onu bilemiyorum işte:a015:
emmeyi bıraktı ama memeyi bırakmadıtatlicadiarzu

o kadar yapmışsın ya oda hallolur canım hiç merak etme

benimde oglum var bizde bu evrelerden geçtik oglum kreşe gidiyor oranın psikologu ile hep irtibat kurdum inatlaştıgında sakın onunla inatlaşmayın yoksa inat onda hep kalıcı olacaktır demişti bizde inatlaşmadan bişeyde ısrarcı olunca hep ilgisini başka şeylere çektik. onu çevrenizdeki yaşıtlarıyla biraaraya getirin onlarla olmak hoşuna gidecektir demişti bende her fırsatta arkadaşlarımın yaşıt çocuklarıyla biraarya getirmeye çalıştım hareketlerinizde sakın şiddet çok kızma onunla inatlaşma gibi zıt şeyler sakın olmasın 2 yaş onun kişiliğinin oluştugu ilk adım demişti
aksi takdirde yaptıgınız olumsuz herşey onun kötü bir kişilik kazanmasına yol açacaktır demişti.ve biz her dediğini hep uyguladık oglum şuan gayet iyi mutlu bir çocuk

Merhaba Hanımlar benim oğlumun 2 yaşını doldurmasına daha 2 ay var ama ben de aranıza katılmak istedim. Hepinize hayırlı kandiller...

Merhaba Hanımlar benim oğlumun 2 yaşını doldurmasına daha 2 ay var ama ben de aranıza katılmak istedim. Hepinize hayırlı kandiller...

aramıza hoşgeldiniz bayanlar sizlerinde kandili mübarek olsun:1hug:

Sabah gördüm mesajını da bana olduğunu bir daha okuyunca yeni anladım a.s. kusura bakma. Ufaklık çok hareketli. Her yere tırmanıyo. Aralarında mesafe olan yerlerden birbirine geçmeye çalışıyo. Atlamayı bilmiyor koltuklardan merdivenden iner gibi inmeye çalışıyor. Korkuyorum düşüp incecik bacaklarını kıracak diye. Peşindeyim devamlı bütün anneler gibi dedektiflik yapıyorum. Ama bir bebişim olduğu için çok mutluyum :smiley-cool: onun yeni öğrendiği şeyleri yapmasını ve söylemeye çelışmasını büyük bir gururla izliyorum. Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin. Bunun keyfi başka hiç bişeyde yok

alıntı yapayımda bu sefer karışıklık olmasın:roflol:
Allah bağışlasın güzelim tam hareketli zamanları ama çokta sıkma bence kendi kendine bırak ,bırakki güven duygusu gelişsin sürekli hep senle birşeyler yapmaya alışmasın:1hug:

Fazla titiz bir anne olmak istemiyorum aslında. Oğuzdan (oğlum) önce çocuğuna fazla düşen annelerin hatalarını görüp ben öyle olmayacağım diyordum. Aslında yapı olarak da soğukkanlı bir insanım. Ama insanın kendi çocuğu olunca işler değişiyor sanırım. Elim ayağı birbirine dolaşıyor. :bbo:

kuzuş hoşgeldin aramıza sık sık paylaşımlarını bekliyoruz tatlım sen olgun bir anneye benziyorsun bize faydan dokuna biliryerimseniben

Bugün oğluşa küçük bi bisiklet aldık. Öyle hoşuna gittiki ayakları pedala değmese bile yatana kadar devamlı üzerinde oturdu kornasını çalıp durdu. Tatlım benim yaa. Böyle zamanlarda bazen büyüyüpte benimle tartışacağı olası durumlar geliyor gözümün önüne. Annemi daha iyi anlıyorum. Öyle zamanlarda bile çok seveceğim onu.

selam kızlar dün evim bi kremlendi bi kremlendi sormayın gitsin :roflol:bizim cadı almış beni krem kutusunu üstünü başını elini yüzünü birazda koltukları sanırım onlarında biraz neme ihtiyacı varşakkıdı kremlemiş her yeri temizleyene kadar akla karayı seçtimkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…