- Konu Sahibi beyaz toprak
-
selam kızlar dün evim bi kremlendi bi kremlendi sormayın gitsin :roflol:bizim cadı almış beni krem kutusunu üstünü başını elini yüzünü birazda koltukları sanırım onlarında biraz neme ihtiyacı varşakkıdı kremlemiş her yeri temizleyene kadar akla karayı seçtimkafamçokkarıştı
kızım çok fena,dağıtıyo evi,hırçın,saldırgan,sinirli,napıcağımı şaşırdım..
çok yoruyo beni,deli ediyo,ya sabır diyorum allah eksikliğini yaşatmasın diyorum..
etrafımdakilerde allah sabır versin diyo çok kötü oldu..
valla dönem mönem geçer biran önce umarım..eşimde 2. yapalım diyo,
dedim görüyosun çocuğu,halimi,kreşe yollamadan olmaz dedim,gelemem okadar sıkıntıya valla,
çocuk patırtısı çekemeyecem..
s
selamlar bende aynı durumdayım,çok zor günler geçiriyorum kızım 2 yaş sendromunu yaşıyor.çok inatçı ve her istediğinin yapılmasını istiyor.3 yaşını sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı....
Benim kızımda 20 mayısta 2 yasını dolduracak.Ben bu 2 yaş sendromunu duymamıstım.ama anlatılanlar benim kızımdada var gerçekten. ablalarıyla hiç geçinemiyor hep bana hep bana dıyor. çok ınatçı her istediğinin yapılmasını bekliyor.bende ağlamasın diye çoğunlukla yapıyorum. emmeyi bıraktırmak için uğrasıyorum ama öyle düskün ki ne yapacağımı bilemiyorum..emzirmeyi bırakmak için tavsiyesi olanlar varsa yazarsanız sevnirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?