2 yaşı doldurmuş bebeklerin annelerinin paylaşım alanı

:roflol::roflol: kız bakma şimdi ne güzel gülüom ama aynı şeyi benim böcük de 2-3 kez yaptıo zaman benim halimde aynı senin gibiydi

sanki karşımda ayna var safir ende aynen sen gibiyim kız benim böcük de aşırı derecede yaramaz ve eşimde 2009 da 2. istiyo ama ben istemiyorum yok yapamam ben biriyle zor baş ediom anlayacagın yalnız degilsin

selam kızlar bakıyorum ben yokkende baya baya dertleşmişsiniz ne güzel :)
benim kızdA BU SIRALAR PEK Bİ GEZENTİ OLDU BU SENE KREŞE VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YALNIZ EVDE SIKILIYO ÇOCUK
ARKADAŞLARI OLUNCA ONUN İÇİN DAHA İYİ OLCAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ayyy hızlıca yazayım derken büyük harf tuşuna basmışım size bağırıyom sanmayın sakın:)

Arkadaşlar benim ufaklık her gördüğü babası yaşındakilere baba demeye başladı çok utandırıyo beni Bi bakıyorum yolda gördüğü tanımadığı adamlara baba baba diyo napcağımı şaşırdım. Sizde böyle bişey yaşadınız mı ne zaman öğrenecek acaba bir tane babası olduğunu?

ayy bakın ne anlatçam bugun alışveriş yapıoruz markette eşim ok.. aldı rüyanaz ne işe yaradıgını bilmio ve hayatında ilk defa alırken görüyo ya bizi baba o annememi die bagırıo satan kız gülüyo eşim de ne diyecegini şaşırdı ben de aynı şekilde kız rezil olduk

selam arkadaşlar benin oğlumda mayıs 25 te 2 yaşını dolduracak birazda inatçı dediği olmayınca elinde ne varsa hemen yere atıyo kızıp aplamaya başlıyo sağı solu karıştırıyo özelliklede yatak odasının çekmecelerini inşallah bu dönemi bizde atlatırız sevgilerle

selam arkadaşlar benim oğlumda mayıs 25 te 2 yaşını dolduracak dediği olmadığı zaman hemen ağlamaya başlıyo diğer odalara gidip kaıştırıyo inatçılık derseniz diz boyu bu dönemi inşallah hayırlısıyla atlatırız :dance:

s

selamlar bende aynı durumdayım,çok zor günler geçiriyorum kızım 2 yaş sendromunu yaşıyor.çok inatçı ve her istediğinin yapılmasını istiyor.3 yaşını sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı....

aynen canım benimde kızım ekimde 3 e gircek çok fazla inatçı ya her istediginin yapılmasını iatiyo

Benim kızımda 20 mayısta 2 yasını dolduracak.Ben bu 2 yaş sendromunu duymamıstım.ama anlatılanlar benim kızımdada var gerçekten. ablalarıyla hiç geçinemiyor hep bana hep bana dıyor. çok ınatçı her istediğinin yapılmasını bekliyor.bende ağlamasın diye çoğunlukla yapıyorum. emmeyi bıraktırmak için uğrasıyorum ama öyle düskün ki ne yapacağımı bilemiyorum..emzirmeyi bırakmak için tavsiyesi olanlar varsa yazarsanız sevnirim..

canım benim kızımda çok zor bıraktı biz kahve sürdük ayakkabı boyası sürdük bi sakız yapıştırdık bi türlü bırakmamıştı en son anneme gönderdim 2 gece orda kaldı unuttu geldigindede siyah yün koydum sordu önceleri siyah yünü görünce de unuttu canım

Merhaba,

benimde bir kizim var suan 27 aylik. Oda suan baya inatci, ama herzaman onun istedigini yapmamaya calisyorum, cogu zaman oluyor genede ama bazende benim dedigim oluyor.

Benim suan en büyük problemim yemek konusu. Birkac tane begendigi yemek var sürekli onlari pisiriyorum baska birsey agzina sürmiyor. Bide et olucak mutlaka yemeklerde. Bu aralar zaten birkac kasik alip birakiyor doydum diye. Meyve nerdeyse hic istemiyor, bazen suyunu iciyor o kadar. Sebzelerde ya corbanin icinde blenderlicem anlamicak, yoksa onuda istemiyor. Bu aralar bunun yüzünden sürekli kabiz oldu. Ne yapcam bilmiyorum ya.

benim afacanlarım 16 aylık kızlar ama biz galiba erken girdik 2 yaş sendromuna.söylediklerinizin aynıları bizimkilerdede var.yabancılar 2 yaş sendromuna bir isim vermişler.terrıble two's( korkunç iki)çeviri ne kadar doğru bilmiyorum.dediklerini duymuştum.moralimizi bozmayalım ama kızlar geçmez bu sendromlar geçmez.

merhabalar kızlar bakıyorum herkez ayrı dertliCADIARZUbende bir hafta 10 gün sonra tuvalete alıştırmaya başlıyacam onun dersi ve sıkınısı şimdiden sardı umarım oğlumdaki gibi zorlanmam ama bu kız biraz beni her konuda daha fazla uğraştırıyo o yüzden bu tuvale konusundada pek endişiliyimCADIARZU

ayyyyyyyyy bizde başladık öfke nöbetlerine. dün akşam bizi deli etti baktık olmuyo bıraktık kendi haline ağladı ağladı sonra sustu

selam bizde aynı sorunlardan şikayetçiyiz çok huysuz yemek yemiyo hemen dediği olmayınca bize küsüyo bilmem artık napıcam deli oluyorum yemek yemiyo diye bu dönemi nasıl atlatıcaz bilemiyorum

başladım sözde alışırmaya ama çabuk pes ettim havalar biraz daha ısınsın bakalım gözüm almadı uğraşmayı ooof yaaa bi atlatsak şunudafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…