- 24 Ağustos 2019
- 452
- 173
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
-
10 bin ₺ borcu var ve şimdiden ona kılıf arayıp sizi kandırmaya çalışıyorMerhaba kızlar. 2 yıllık evliyim. Daha önce de güvensizlikle ilgili yazılarım vardı. Geçenlerde tekrar konuyu açtım. Bunun üzerine de tedavi görmeyi kabul etti. Evlilik terapistine gidicez cuma günü. Bunu konuştuğum gün bana yalan söyleme artık dedikten 2 saat sonra, aslında ben doktora gitmiştim. Sana demedim üzülme diye. Ve üzerine 10 bin TL borç yaptım. Ve tedaviden sonuç almadım dedi. Bende, nasıl oluyor ki sen eve işten anca çıktım deyip 11 12lerde geliyorsun. İşten ancak çıktım diyorsun. Ee sen işten erken çıkabiliyormuşsun dedim. Ses yok tabi dinliyor. Sende mi çalışsan diyo. Zaten hastaneye gittiğine inanmadım. 10bin TL lik ne tedavisi bu. Saçma sapan. Zaten haberim olmadı. Ve bu parayı aslında nereye harcadı. 10bin mi borçlu. Yoksa daha mı az.? Daha mı fazla.? Doktorun adını hatırlamıyor. Hastane adını saatlerce sormama ragmen kaç saat sonra söyledi. Kıvırdı yani. Cuma günü gidicez. Ya düzeltirsin ya biter dedim. Her dakika ağlıyor. Sensiz olmaz diyo.ama yine de hiçbirşeyden geri kalmıyor. Ne yapayım bilemedim. Bende bunaldım artık
Terapiste gitmiş. Ben iş yerinde psikoloğa gittiğini biliyorum sadece. O da başka kadınlarla yaşamasını önermiş. Ama eşim asla yapmadım bunu denemedim diyoEşiniz daha önce hiç psikiyatriste gitti mi? Evlilik terapistinden önce buna ikna edin bence.
Terapist evli bir danışanına başka kadınlarla birlikte ol mu demiş, doğru mu anladım?Terapiste gitmiş. Ben iş yerinde psikoloğa gittiğini biliyorum sadece. O da başka kadınlarla yaşamasını önermiş. Ama eşim asla yapmadım bunu denemedim diyo
Anlattiginiz kadariyla söyledikleri yalan bence, hangi psikolog bunu derTerapiste gitmiş. Ben iş yerinde psikoloğa gittiğini biliyorum sadece. O da başka kadınlarla yaşamasını önermiş. Ama eşim asla yapmadım bunu denemedim diyo
Sürekli yalan söylüyor bu adamTerapiste gitmiş. Ben iş yerinde psikoloğa gittiğini biliyorum sadece. O da başka kadınlarla yaşamasını önermiş. Ama eşim asla yapmadım bunu denemedim diyo
Bi minare çalmış kılıfı uyduruyo. Terapiste gidin ama eşiniz düzelmeye istekli değilse maalesef.Merhaba kızlar. 2 yıllık evliyim. Daha önce de güvensizlikle ilgili yazılarım vardı. Geçenlerde tekrar konuyu açtım. Bunun üzerine de tedavi görmeyi kabul etti. Evlilik terapistine gidicez cuma günü. Bunu konuştuğum gün bana yalan söyleme artık dedikten 2 saat sonra, aslında ben doktora gitmiştim. Sana demedim üzülme diye. Ve üzerine 10 bin TL borç yaptım. Ve tedaviden sonuç almadım dedi. Bende, nasıl oluyor ki sen eve işten anca çıktım deyip 11 12lerde geliyorsun. İşten ancak çıktım diyorsun. Ee sen işten erken çıkabiliyormuşsun dedim. Ses yok tabi dinliyor. Sende mi çalışsan diyo. Zaten hastaneye gittiğine inanmadım. 10bin TL lik ne tedavisi bu. Saçma sapan. Zaten haberim olmadı. Ve bu parayı aslında nereye harcadı. 10bin mi borçlu. Yoksa daha mı az.? Daha mı fazla.? Doktorun adını hatırlamıyor. Hastane adını saatlerce sormama ragmen kaç saat sonra söyledi. Kıvırdı yani. Cuma günü gidicez. Ya düzeltirsin ya biter dedim. Her dakika ağlıyor. Sensiz olmaz diyo.ama yine de hiçbirşeyden geri kalmıyor. Ne yapayım bilemedim. Bende bunaldım artık
Evet öyle demiş. Boşalmak sorunu vardı. Sadece benimleyken olmuyor. Kendi kendine yaptığında 15 dakika sürmüyor. O da başkalarıyla denersen sorunun çözüleceğini söylemişTerapist evli bir danışanına başka kadınlarla birlikte ol mu demiş, doğru mu anladım?
Böyle saçmalık olabilir mi ya !? Bunu (sözde) 10 bin TL verdiği doktor mu demiş?Evet öyle demiş. Boşalmak sorunu vardı. Sadece benimleyken olmuyor. Kendi kendine yaptığında 15 dakika sürmüyor. O da başkalarıyla denersen sorunun çözüleceğini söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?