20-25 kilo vermek istiyorum

Merhaba kızlar ben daha iyileşemedim

Sizler nasılsın nasıl gidiyor???

Merhaba kızlar ben daha iyileşemedim

Sizler nasılsın nasıl gidiyor???

daha iylesemezsin neyse yarin biraz hafifler... :)))
bende iyiyim funsui gelmicek galiba (

bende bugunki menumu yaziyim;

oglen: 1 muz( kizim yemedi )
ogleden sonra: biraz cecil peyniri 1,5 kepekli grisini ince dilim salam,roka
aksam: brokoli ve karnibahar haslama sarmisakli yogurtlu pul biber nane ustune
4 tane kahve gun boyu

aktivite:
300 er sag bacak hareketi
30 mekik(yarim)
100 ic bacak ( plates cemberi ile)

İyi akşamlar kızlar hala aynı salya sümüğüm ama geçecek inşallah

Menümü yazayım

Sabah= yarım armut+ 1 tane kivi+ 1 kase lahana çorbası
Öğle= brokoli kavurması + 1 kase lahana çorbası
Ara Öğün= nane limon
Akşam=1 kase lahana çorbası

Malesef hasta olduğum için birşey yiyemiyorum

umutcicegi ne icin sordun? ne kadar yemen gerk onun icin mi sordun ? vallabence kisi kendisini bilir. herkesin bunyesi farkli cevap veriyo... ben diyetisyen degilim... herkes neyi ne kadar yerse ona gore kilo alacacini bilir gibime geliyo... yani bilemicem cok zor sordun bea bana kalirsa her ogun ince bir dilim cavdar tam tahilii gibi besin degeri yuksek bir ekmek yemek gerekli...

masal nasilsin bugun????

Günaydın ela Herkese Hayırlı Sabahlar

Ayy bu gün biraz daha iyi gibiyim çok şükür hala elimde ve her yerde peçeler var:2: ama olsun buna da şükür nihayet bugün normal

insanlar gibi kahvaltı yaptım biraz spor bile yaptım vücudum tembelliğe alıştı napayım burnumu çeke çeke spor yapmanın tadı da bir

başka oluyo :2::2:

günaydın kızlarr :))

uykum var benim yaaa 2 gündür spor yapamıyorum ve sanırım kilo aldım ((

günaydın kızlarr :))

uykum var benim yaaa 2 gündür spor yapamıyorum ve sanırım kilo aldım ((

2 günde spor yapmadın diye kilo almazsın canım ya üzme kendini eğer aldıysan da yanlışlık yapmışsındır bir yerde öyle hemen alınırsa

da verirsen de zararlı zararlı diyorlar ama bilemedim sen yine de üzme kendini

ayyy kiyamam sana:))) bak bugun daha iyimissin cok sevindimm))
bende 100 er basladim bakalim bugun 500 yapicam :))) ins firsatim olursa

regl felan olucaksindir belki.. kilo almamisindir . iki gunde tartildin mi ki

tartıldım 500 gr almışım görünüyor regle daha 15 gün var p.tesi öğlen iş yerinde makarna yemek zorunda kaldım (pırasa yemeği pişmediği için iade edilmiş) salıda evde yemeğim yoktu eşimde ısrar etti patates köfte kızarttım yani sebebi var nedeni belli ((

ayy canım üzülme ama daha dikkatli olursun bir kaç güne gider o kızarmadan uzak durmaya çalış canım kızartmalar yağ fıçısı gibi

bende çok severim ama eğer eşin çok isterse fırında yap o da güzel oluyo ben denedim hemde daha sağlıklı

zaten fırında yaptım yağlı kağıt üzerinde çok çok az yağ ile ama sonuçta patetes yemiş oldum

500 gr biseycik olaz sorun bu olsun... daha hirslanirsin merakketme gider o ben hic bozmasam bile 800 aldigim oluyo bazen vucut direniyo galiba.. sen yemissin bide bisiklete uzun binmeye calis..

Elaaa nerelerdesin bugün hiç yoktun:44::44:
ara ara bakiyorum.. yazan varmi diye ole giriyom.:))))

kizlar ne yedigimi yazamicam şu, şu kadr bu, bu kadar diye...cunku benim icin sacma bir gun oldu
kizim cok yordu beni emeklemiyoda ile ben goturecem her yere. hep kucak hep... cok yorulsum bugun ara ara biseyler yedim. rejim bozcak seyler degil ama not ta almadim.. grisini peynir yok mandalina bir kase yogur bole surekli atistirdim .. yemek yemeye zamanim olmadi.
kizim uyuyuncada yemek yaptim karniyarik esim icin.. tabi ben geneeeee yemedimmmm :)))afferim bana
o yuzden gene bole grisini yok domates yok roka gibi gecistirdim..

aktiviteye gelince 300 bacak hareketi o kadar(((( 500 yapmak istiyodum ama anca bu kadar.. neyse 3. 5 te olsa yapiyom ya:))))

kizimi uyuttum simdi de bir kahve iciyorum:))) kizlar gelinde sizede yapayimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…