- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- 128
Ayy çok sevindim adına canım darısı benim başıma inşallah
Kilo Bildirimi
Geçen hafta=82.5
Bu hafta= 80.5
tuhhh masallahh masalima 2
kilo :)))) bide en guzeli 70 lere geldin az kaldi)))
kızlar tekrikler çok güzel vermişiniz:)) ela walla kutluyorum seni tam 30 kg helal olsun yani. masal sende haftada 2 kg vermişin çok iyi yaaa bana sormayın canlarım ben daha öncede dediğim gibi 500 gr almışım:44: yaaa acaba funsui ne yaptı sesi soluğu çıkmıyor acaba bıraktımı diyeti koyverdi herhalde
Evettttt çok mutluyum 70'leri gördüğüme
simdi gerisi cok hizli gelcek bak gor
ayy pek yoruldum evi temizledimhaftasonu annem tutamıyo yapıyor sonrada yoruluyor bütün haftasonu da temizlikle bitmiş oluyo
kıyamıyom ona canım benimGörmemişler gibi ablamla annemi arayıp kilomu söyledim ayy ama ama gerçekten de görmemişim
böyle kilo vermeyisiz neler yaptınız bugün bakim? Ela nerelerdesin napıyooonnn bebiş napıyo
iyi yapmissin soyle tabi... sana moral verirler yureklendirirler... bende arabadayim yolda .bebis simdi uyudu. bebekle yolculuk cok zor bacimkayinvalideme gidiyoruz. yol 2,5 3 saat suruyo...
temizlikle gecmis gunun 500 gr vermisindir kesinoptum seni cookkk
kızlar merhaba yarın kendi evime dönüyorum artık diyet olayı tamamen fiyasko oldu sormayın bizim aile çok kalabalık maşallah her yemek olayı 5-6 çeşit kendi evimde süperdi herşey yarın döndükten sonra tamamen diyet olayına kaptırıyorum kendimi 1 hafta herşey iyiydi ama ikinci hafta herşey tepetaklak oldu
Bu arada harikasınız ne güzel kilo vermişsiniz tebrikler ben kiloma bile bakamadım ama kesin almışımdır eve gittiğimde şok olmayacagım
merhaba kızlar iyi akşamlar herkeslere biz bugün annemle gezmelere pazarlara gittik pek gezdik yaa
Sabah kahvaltı da tost yaptım kepek ekmeğinden içine yarım domateste doğradım güzel oldu yanınada şekersiz çay ve 1 kaşıkyoğurtla
1çay kaşığı reçel
Tabi erkenden çarşı pazara gidince öğle yemeği yok onun yerine yarım paket eti form ve 1 elma yedim ve 1 top küllah sade:18::18:
dondurma ve başka birşey yok
Kızlar ya ben dün sabah 80.5 çıktım ama dünden beri 81 çıkıp duruyorum birşey yemedim ki öyle oldu şimdi dün mercimek çorbası içtim
o kadar bugünde yemedim ve çok dolaştım geldim baktım malesef yine aynı ya neden böyle oldu ki
elacım saçların nasıl oldu? Merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?