- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- 128
bayilirim o animasyona masal:)))
dogdugundan beri bole biraz edepsiz benim minnak
jillian michaels in programi var bende ona hevesleniyom ama benim yapmam mumkun degil:)))
Ayy canım ben de bu animasyona bayılıyorum gerçekten çok güzel ve sevimli çılgın hırsızı da izlemeni tavsiye ederim tabi bunun kadar güzel olmaz ama
Canım bende onu denedim ama zor geldi fıtığımı tetikler diye korktum da biraz leslie 1 mil ısınma niyetine yapıyom zaten kocaaaman sorunum basenler kalça onlara çalışmaya çalışıyorum:18:
kizlar bugun hic hareket yapamadim(
kizim oglen uyurken palates cemberiyle bacak arasi 100 kere hepsi o.... biraz yorgunum....
Üzme kendini elacım bir günden birşey olmaz yarın yine yaparsın kaldığın yerden
evet masalim napalim bugunluk bole sen ne yaptin ders calisiyomusun?
Evet çalışıyorum canım oturmaktan omuzun falan tutulmuş annem masajlar yaptı biraz iyi geldi
Ayın 23 ünde ablamle bebişimiz gelecek o zamana kadar dersleri hafifletmem lazım onlarla rahat rahat gezebilmem içinAyy ablam
gelince misafirliklerdir gezmelerdir derken inşallah kilo falan almam kendimi kaybetmem çok korkuyom
ay neguzell bebisi gorucen :)))
kilo almasin seni anlarlar.... dikkat etigini soyleyince... ablan sonucta yabanci degil...
bende yarin aksam ustu kayinvalideme gidicem.. pazar donucezz(( manti felan yapmis biz gidicez diye oyy oyy bende onu dusunuyom dikkat eticem bakalim ne kadar becerebilirim
Evet canım bütün ahali gün sayıyoruz gelcekler diye pek bi özledikinşallah kilo almam bakalım görecez artık ablam şimdiden pazarlık ediyor ben gelince burger king gitmeyecez mi milkshake içmeyecez mi diye ya
canım çok endişelenme kahvaltını hafif yaparsan akşamda yemezsen sorun olmaz inşallah
Porsiyon (200gr) Mantı (Alınan Kalori)=407 kcal
ozlenmez mi yaaaa hem ablan hemde yeni yegenin cok renkli gececektir :)) bu arada
burger king tavuklu sezar soslu salatasi bayilirimonu yerim sende ben disari cikinca onu yiyorum.. milkshake ten bisey olmaz bi seferde..
.
407 ??? salcasiz yagsiz sadece yogurt doksem...
Hım peki bende deneyeceğim o zaman bakalım artık yada yiyip deli gibi gezerim ertirim artık ayy hiç bilmiyorum ki canım benim sitede
sadece mantı yazıyordu ama zaten normal mantı salçasız olur tabi yağ koymazsan daha az olur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?