20-25 kilo vermek istiyorum

elacım diyet ve spor nasıl gidiyor???

Funsui hoş geldin çok geçmiş olsun canım bende yeni atlattım nane limon ve sıvı bol bol tüket ve dinlen bu sene ki salgın dinlenmeden geçmiyormuş :2:

Sagol tatlim dinlenecegim artik kalkmaya bile halim yok bu arada orucunu Allah kabul etsin canim ben kilo aldim cok fena moralim bozuldu

Sagol tatlim dinlenecegim artik kalkmaya bile halim yok bu arada orucunu Allah kabul etsin canim ben kilo aldim cok fena moralim bozuldu

Amin canım biliyor musun bende aldım cuma günü 80.5 çıkmama rağmen kaç gündür 81 çıkyorum moralim yerlerde ama bırakmadım kendimi şu an ne zorluyorum nede rahat bırakıyorum bakalım nolcak :97::97: Caanım almış olabilirsin üzülme demiyecem üzülüyo insan elinde değil ne zorluklarla veriyoruz çünkü ama bu üzüntü sana azim ve kararlılık versin bırakma sanki yeni başlıyormuş gibi başla hem psikolojik olarak sana iyi gelecektir

Su gribi atlatayim bu kez ne olursa olsun cok dikkat edecegim simdiye 5 kilo verebilirdim ama suan tekrar 82 olmuşum cok pis hirs yaptim yaza kadar kesinlikle 60 olacagim

Su gribi atlatayim bu kez ne olursa olsun cok dikkat edecegim simdiye 5 kilo verebilirdim ama suan tekrar 82 olmuşum cok pis hirs yaptim yaza kadar kesinlikle 60 olacagim

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese

Funsui bugün daha iyisindir inşallah

Elacım sen nasılsın ??

Bende bugün hasta oldum dünkü 1 tatlı kaşığı irmik tatlısını yeme istediğinin kaynağı belli oldu

Canım yaparsın sen merak etme ooo yaza kadar 6 ay var her hafta 1 kilo versen 6 ay sonra 24 kilo yapar ablam hep böyle

söylüyor bana mutlu oluyorum

Gunaydin kizlar bugun dunden biraz daha iyiyim ama burun akintisi ve bas agrisi beni mahvediyor bakalim ders calismaya calisacagim olmazsa hic bulasmayacagim 2 gun daha hic biseye

kizlar nerdesiniz girdim girdim yoksunuz yazamadimda... firsatim olmadi... nasil gidiyor bakem:))) masal nerdesin ??? tuhaf egzersizlerin ( isimlerini unuttum)nasil gidiyo
funsui nasil oldun? ders calisa bildin mi?

Elacım inşallah regl yüzünden böyleyimdir bi daha ki haftaya geçer inşallah temennim o bakalım

Funsui herşeyin başı sağlık önce sağlığın iyileşsin sonra artık istediğini yaparsın şimdilik sadece sağlığını düşün ve hemen iyiyleş emi çok geçmiş olsun canım

Menümü paylaşayım

Sabah= 2 dilim haşlanmış yumurta beyazı + 2 dilim keçi peyniri+ yarım domates+ 2-3 dal roka + 1 kaşık yoğurt+ 1 dilim kepek ekmeği

Ara Öğün= 1 tane yeşil elma

Öğle= 1 porsiyon omletli karnıbahar + yarım domates+ 3-4 dal roka

Akşam= 1 dilim karnıbahar + 1 kivi + 1 greyfurt

Bugünlük böyle spor yapamıyorum bugün yapacaktım ama regl oldum malesef

bende regl okdum dun benimde ayni kiloda yukselme var... vucut su tutuyo...

Kızlar bu ne bicim grip bir turlu iyi olamadim ya offf biraz test cozdum ama 10 tane cozebildim sadece diyet desen yok zaten dogru duzgun biseyde yiyemiyorum

Kızlar bu ne bicim grip bir turlu iyi olamadim ya offf biraz test cozdum ama 10 tane cozebildim sadece diyet desen yok zaten dogru duzgun biseyde yiyemiyorum

Günaydın bu gribe hiç birşey fayda etmiyormuş mikrobu kırmak önemliymiş sirke ile gargara yap yarım bardak suya bir kaşık sirke koyup iç ellerini sık sık sabunla ve bol sıvı tüket dinlenmeyide ihmal etme ilaçlar faydasız kalıyormuş geçmiş olsun

ben burdayim arda bakiyorum .. kahve iciyorum... kizim uyuyo ... sen napiyorsun bakim ... gribin tamamen gectimi..

Ohh afiyet olsun Ayy çok şükür geçti benim çok zor geçiyo grip ve sinüzit var nefes bile alamıyorum o yüzden gripten nefret ediyorum inşallah daha olmam funsui de sende hemen iyileşirsin umarım çok zor ya

Elaprenses Sen de ne var ne yok bakim ?

iyi gectigine sevindim... bende acik oturiyim dedim... bi kahve yaptim kendime... bakiyodum ole ... bi kac bacak hareketi yaptim ... zaten yoruyo kiz beni( cani saolsun...) biraktim .. simdilik aksama kadar tamamlarim ....
daha yemek yapicam uffff

Kizlar bende bir halsizlik yorgunluk var anlamadim gitti ders calisayim diyorum cok fazlada kafami geremiyorum masal sen konularini bitirdinmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…