elacım diyet ve spor nasıl gidiyor???
Funsui hoş geldin çok geçmiş olsun canım bende yeni atlattım nane limon ve sıvı bol bol tüket ve dinlen bu sene ki salgın dinlenmeden geçmiyormuş :2:
Sagol tatlim dinlenecegim artik kalkmaya bile halim yok bu arada orucunu Allah kabul etsin canim ben kilo aldim cok fena moralim bozuldu
Su gribi atlatayim bu kez ne olursa olsun cok dikkat edecegim simdiye 5 kilo verebilirdim ama suan tekrar 82 olmuşum cok pis hirs yaptim yaza kadar kesinlikle 60 olacagimAmin canım biliyor musun bende aldım cuma günü 80.5 çıkmama rağmen kaç gündür 81 çıkyorum moralim yerlerde ama bırakmadım kendimi şu an ne zorluyorum nede rahat bırakıyorum bakalım nolcak :97::97: Caanım almış olabilirsin üzülme demiyecem üzülüyo insan elinde değil ne zorluklarla veriyoruz çünkü ama bu üzüntü sana azim ve kararlılık versin bırakma sanki yeni başlıyormuş gibi başla hem psikolojik olarak sana iyi gelecektir
Su gribi atlatayim bu kez ne olursa olsun cok dikkat edecegim simdiye 5 kilo verebilirdim ama suan tekrar 82 olmuşum cok pis hirs yaptim yaza kadar kesinlikle 60 olacagim
Kızlar bu ne bicim grip bir turlu iyi olamadim ya offf biraz test cozdum ama 10 tane cozebildim sadece diyet desen yok zaten dogru duzgun biseyde yiyemiyorum
Kzlarrrrr napıyonuz nerelerdesiniz
ben burdayim arda bakiyorum .. kahve iciyorum... kizim uyuyo ... sen napiyorsun bakim ... gribin tamamen gectimi..
Ohh afiyet olsunAyy çok şükür geçti benim çok zor geçiyo grip ve sinüzit var nefes bile alamıyorum o yüzden gripten nefret ediyorum inşallah daha olmam funsui de sende hemen iyileşirsin umarım çok zor ya
Elaprenses Sen de ne var ne yok bakim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?