iyi gectigine sevindim... bende acik oturiyim dedim... bi kahve yaptim kendime... bakiyodum ole ... bi kac bacak hareketi yaptim ... zaten yoruyo kiz beni( cani saolsun...) biraktim .. simdilik aksama kadar tamamlarim ....
daha yemek yapicam uffff
zor yemek yapmak hele benim gibi beceriksizse daha zor bırak yemek yapmayı annem ıspanak yıka dedi onu bile hiç gözüm kesmiyo Allah yardımcın olsun canım
Kizlar bende bir halsizlik yorgunluk var anlamadim gitti ders calisayim diyorum cok fazlada kafami geremiyorum masal sen konularini bitirdinmi.
saol masalcim hergun bisey yapmak, ne yapicam derdi ufff...
ispanak yikamak ta cok gicik is yika yika bitmez Allah sanada kolaylik versin...
Elacım bu sağ bacak veya iç bacak demişsin ya nasıl hareketler onlar faydası var mı benimde basenim varrr
Hımm anladım elacım çok iyi bende 1 mil yani 15 dakikalık leslie den sonra bacak hareketleri yapıyorum açıp kapatma gibi benziyo yani
leslie nin faydasini gordunmu ne zamandan beri yapiyorsun:))
Günaydın canım düzenli yapmıyorum ama spor yapmadığım zaman kilo vermem yavaşlıyor hemde bölgesel sorunlarım olduğu için
gitmiyor leslie beni terletiyo hemde evde yürüyüş yapmış gibi hissediyorum dışarıda yürümeyi sevmiyorum köpüşler var korkuyorum o
yüzden evde yapmak daha iyi 15 dk leslie yapıyorum ısınmaya sayıyorum onu sonrada bölgesel çalışıyorum aslında birazda beli
incitecek hareketler yok diye de tercih ettim
gunaydin masal...
evet spor yapmayinca zor veriliyo kilolar yavasliyo... 15 dk sonra bolgesel guzelll valla duzenli yainca cok hizli cvp veriyo spor bide galiba 2,3,4,5 var bu leslie nun sen diyince baktim..
kahvaltim:
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 dilim domates
1 ince dilim salam
1 zeytin
yarim buyuk boy kupa yesil cay
Evet canım var ama ben onları çok yapamıyorum belim ağrıyo ama 1 mil veya 2mil yapınca çok zorlanmıyorum evet güzel oluyo sabah ve akşam 1 millik yapıyorum iyi oluyo inşallah düzenli yapmaya başlarım
doktora gittinmi masal belin icin
Evet canım 2 tane ileri derecede fıtık varmış
fizik tedavi yada ameliyat??? dedimi
Yok canım doktorum çok rahattı söylerken sanki ikiz çocuklarım olacakmış gibi konuşuyorduTedavisi tok canım sadece ağır
kaldırmayacaksın çok yorulmayacaksın falan filan amelyat var ama o da kesin çözüm değil ki zaten olmakta istemem dikkat etmeye çalışıyorum ama zor yani bir çarşıya falan gidince hemen kötü oluyorsun hemen de geçmiyo işte herşeyin başı sağlık üniversite zamanında o kadar çok valiz taşıdım ki ondan olduve spora gitmiştim oradada olmuş olabilir tabi:26:
ikiz cocuklarin mi:)))alemsin guldurdun beni ... dikkat et o zaman yerden bisey alirken dizlerini kir da al.. yataktan kalkarkende once yan don kolunl a destek olup kal ole lak diye kalkma bu yaşta da fitik...neyse Allah baska dert vermesin...amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?