Kiyamam masal sana bende en cok tarihi seviyorum o da az kaldi osmanli kismi kaldi sadece :)
Çalışıyom çalışıyom hiç bitmiyo sankiben konuları kovalıyorum onlarda benden kaçıyolar gibiAyy hiç aklımda kalmıyor okuyorum çalışıyorum arkamı dönüyorum hop unutmuşum sayısalcıyım ben bu ne eziyetttttt
Amin canım hepimize Allah yardım etsin zor valla sen hangi sınava gireceksin memurluk mu lisans mıKiyamam ben sana yabende bir turlu kovalayamiyorum kovalasam belki yakalayacagim ama nerde neyime guveniyorum onu da bilmiyorum ne beceriksiz bir insanim sozde konulari bu ayin sonuna kadar bitirecektim ama nerde Allah kolaylik versin canim ya
B grubundan girecegim canim sadece alan cok zor ya
İşletme canım benim alanim
Rabbim yardımcımız olsun canım benim alanımda zor 4 yıl eğitimini aldım sözde ama aldığım yerden sormuyorlar malesef
Canim senin isin daha zor Allah yardimcin olsun canim
Elaprensess tesekkurler canim
Evet zorr
istedikten sonra hic birsey zor degil ... programli calistiktan sonra basaracaginiza inaniyorum kizlar...Allah sağlik versin sağlik yerinde olduktan sonra yapilmicak bisey yok...ole umutsuzluga dusmek yok
Sağol appacanım ya o kadar çok ders var ki inan programa sığmıyor bak sayıyorum ben saymayı bitirdikten sonra sen bebişini uyutursun eşinle kahveni içersin gider mutfağa bulaşıkları yıkar bitirirsin işte o zaman benim saymam biter
1-tarih
2-coğrafya
3-matematik
4-türkçe
5-vatandaşlık
6-rehberlik
7-gelişim psi.
8-öğrenme psi.
9-öyt
10-program geliştirme
11-ölçme ve değ.
12-fizik
13-kimya
14-biyo.
Beni anlıyor musunnnnnnn
Masal alandan girseydim kesinlikle bi okadarda bende olacakti ders
inşallah elacım geçen sene çok çalışamadım olmadı okulla zor oldu benim için ama bu sene çalışıyorum en azından elimden geleni yapmaya çalışıyorum masa başında saatlerce oturmayı ve ders çalışmayı sevmememe rağmen yapmaya çalışıyorum elimden geleni yaptığım için kazanamasam da çok üzülmeyecem kısmet artık ama inşallah umutluyum böyle söyleniyorum arada rahatlıyorum içimde kalsın çatlıyım mı çat diyeRabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah mutlu sağlıklı huzurlu olalım da gerisi gelir elbet Allah yarattığı kulunu rızıksız bırakmaz
Bu arada ilgin alakan teşvikin ve verdiğin azim için sonsuz teşekkürleerrrrrrrrrrrr:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?