20-25 kilo vermek istiyorum

Kiyamam masal sana bende en cok tarihi seviyorum o da az kaldi osmanli kismi kaldi sadece :)

Çalışıyom çalışıyom hiç bitmiyo sankiben konuları kovalıyorum onlarda benden kaçıyolar gibi Ayy hiç aklımda kalmıyor okuyorum çalışıyorum arkamı dönüyorum hop unutmuşum sayısalcıyım ben bu ne eziyetttttt

Kiyamam ben sana ya bende bir turlu kovalayamiyorum kovalasam belki yakalayacagim ama nerde neyime guveniyorum onu da bilmiyorum ne beceriksiz bir insanim sozde konulari bu ayin sonuna kadar bitirecektim ama nerde
Allah kolaylik versin canim ya

Kiyamam ben sana ya bende bir turlu kovalayamiyorum kovalasam belki yakalayacagim ama nerde neyime guveniyorum onu da bilmiyorum ne beceriksiz bir insanim sozde konulari bu ayin sonuna kadar bitirecektim ama nerde Allah kolaylik versin canim ya
Amin canım hepimize Allah yardım etsin zor valla sen hangi sınava gireceksin memurluk mu lisans mı

Allah ikinizinde yardimcisi olsun kizlar.. amin...
oglen yemedim.. sabahta klasik kahvaltimi yaptim..
aksam yemegimi yedim 17:30 da
köri soslu etli salata
dahada bisey yemem kahve icicem birazdan...

istedikten sonra hic birsey zor degil ... programli calistiktan sonra basaracaginiza inaniyorum kizlar...Allah sağlik versin sağlik yerinde olduktan sonra yapilmicak bisey yok...ole umutsuzluga dusmek yok

Sağol appa canım ya o kadar çok ders var ki inan programa sığmıyor bak sayıyorum ben saymayı bitirdikten sonra sen bebişini uyutursun eşinle kahveni içersin gider mutfağa bulaşıkları yıkar bitirirsin işte o zaman benim saymam biter

1-tarih
2-coğrafya
3-matematik
4-türkçe
5-vatandaşlık

6-rehberlik
7-gelişim psi.
8-öğrenme psi.
9-öyt
10-program geliştirme
11-ölçme ve değ.

12-fizik
13-kimya
14-biyo.

Beni anlıyor musunnnnnnn

anliyorum appasi
saka biyana canim niye anlamiyimmm... ama yapilmicak sey degil .. programin belli caliscaklarin belli sadece umutsuzlanmayin diye diyorum. calisacaginiz disinizi sikacaginiz bir sene bilemedin iki ben innaniyorum yaparsinizzzz.... gercektende zor hemde cok konu var cok kisi giriyo alinan sayi belli..
belki alimlar az oluyodur brans a gore ne kadr tam fikrim yok... bir mucadele icindesiniz... farkindayim ama yaparsizz ne eksiginiz var digerlerinden....

inşallah elacım geçen sene çok çalışamadım olmadı okulla zor oldu benim için ama bu sene çalışıyorum en azından elimden geleni yapmaya çalışıyorum masa başında saatlerce oturmayı ve ders çalışmayı sevmememe rağmen yapmaya çalışıyorum elimden geleni yaptığım için kazanamasam da çok üzülmeyecem kısmet artık ama inşallah umutluyum böyle söyleniyorum arada rahatlıyorum içimde kalsın çatlıyım mı çat diye Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah mutlu sağlıklı huzurlu olalım da gerisi gelir elbet Allah yarattığı kulunu rızıksız bırakmaz

Bu arada ilgin alakan teşvikin ve verdiğin azim için sonsuz teşekkürleerrrrrrrrrrrr:80:

Masal alandan girseydim kesinlikle bi okadarda bende olacakti ders

artık üç beş çalışacaz mecbuuuurrrrrr Canım bence o kadar sınava giriyorsun alana da gir bi dene zaten çalışacaksın gy-gk birazcık alana da bak üç beş soru yaparsan bile belki atanırsın nerden bilcen zararlı çıkacağın tek şey sınav giriş parası olurDenemekte fayda var inan zor ve ders çok diye artık kimse alana hazırlanmıyo ve puanlar düşüyo belki bu sene de geçen sene gibi düşer:26:

ne demek masalim... tabiki ilgim olacak hergun biseyler paylasiyoruz....
uzulmeni gereken bir durumda yok zaten gene calisirsin olmazsa...olana kadar... evde oturacak degilsinya... biliyorum cok yipratici bir surec ama yapacak bisey yok.... o kadr emek vermis ailen ... olur elbet bende dua edicem size...

fazla appaya bagladim bea
neyse bu arda 400 er yaptim bacak hareketini yupii birazdan 500 tamalicam bugun rekor kiriyom kikiki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…