- Konu Sahibi crying_butterfly
-
:a015: 20 gün sonra düğünüm var ve nişanlımla birbirimzi çok severek her türlü zorluğa göğüs gererek nişanlandık..ama herşey boşunaymış..bir kaç ay önceden beri nişanlım sürekli bnmle kavga ediyordu,ailemden nafret ediyordu.halbuki hiç bu karaktrdeki biri değildi.nys sürekli alttan ala ala sevdiğim için bu işi buraya kadar getirebildim..ve geçen ay resmi nikahı yaptıktan sonra hepsi ailesi ve kendi 90 derece döndüler.. artık bnm ne istediğimin bir önemi yok..nasıl olsa bn o ewe gidicem gözüyle bakılıyor.nişanlımın tayini başka bir şehre çıktığı için kendi ailemle gittik 40 derece sıcakta bütün gün ew aradık inşaatlı evi yalnzca annem bn ve kardeşm temizledik ve hala bnm ailemden kötüsü olmadı.çeyizimin gideceği gün ben erkenden taşınacağımız şehire mobilyaları karşılamaya gittim nişanlımla. ama annesi çeyiz çıkartırken yapmadığı pislik söylemediği kötü söz kalmamış.ve ben belki bunlara gene inanmazdım ama meğerse her olan biteni nişanlıma mesajla abarta abarta anlatıyormuş mesajı gördüm çok sinirlendm.birşey demedm.nişanlım annesini savunuyor sürekli. annem çeyiz sermeye gelmedi.bütün gün ağladı.yengemler geldi ve yengemlern yanında annesi söylemediği kötü sözü yapmadığı pisliği bırakmadı sustum sırf misafirlemzn hatrına olay büyümesin dedim.ama ben sustukça nişanlım annesinin yanında oldu..onu haklı gördü..çeyiz derdi bitti. ewime döndükten sonra arkamdan söylediği bütün çirkin sözleri duydum delirdim sinirden aradım nişanlımı anlattım herşeyi annesini sawundu,annesini aradım terbiyeli bir şeklde sordum inkar etti küfretmeye başladı.oğlunu kıskandığını paylaşamadığını anladım.ve nişanlım bnm hiç yanımda değil sürekli annesinin ağzına bakıyor. ve ben artık sinirden aradım nişanlımı herşey bitti dedim.oda tamamen tek başınıza altınları bozdur hesabıma yatr gel eşyalarını topla dedi.ne yapacağımı bilmiorum resmi nikahımız var ve 20 gün sonrada düğünümüz.çok mutsuzum.yapılanları hazmedemiyorum.lütfen biri bana akıl versin yardıma ihtiyacım var..
canım çok üzüldüm adına.
bana kalırsa sevginden vazgeç.
daha yolun başındayken böyle yaparsa ileriki zamanlarda bu davranışları düzelmez aksine artar.
evlenip boşanmaktansa yolun başındayken bitir her şeyi. ne istiyorlarsa da ver altın vs..
düğününe 20 gün kala kimsenin kimseye bunları yaşatmaya hakkı yok.
terbiyeli bir şekilde sordum derken sanki biraz kinaye sezdim... benim hissettiğim tamamen farklı oldu arkadaşım. sanki siz birşeyler anlatmıyorsunuz gibi geldi..
Nişan devresin her iki tarafta birbirini suçlar. eşlerden daha çok aileler yüzünden bitiyor evlilikler. Allah yuvanızı dağıtmasın bence. Ben bir evliliğin bu kadar kolay bitmesini istemem. Çünkü hepimiz belirli sıkıntılar çekiyoruz. Mücadelesiz, acısız, evlilik olmaz ki!
Artık bu durumun nedeni niçini kalmamış, tek yapılacak şey boşanmak
Evet nikah yaptık diye güya kıt akıllarıyla sizi ezmeye sindirmeye çalışıyorlar
Sanki dönemeyeceksin sanıyorlar, sende bu kadar sineye çekmişsin olanları bugüne dek
Yani evlilikte bunlar daha gayretlenir, o zaman napacaksın baba evindende çıktın
Herşey o zaman daha zorlaşacak.. bekarlığın gözünü seviyim diyeceksin
Keşke o zaman bıraksaydım diyeceksin..
Sizin için hayırlısı neyse o olsun, aklınızı kullanın herey ortada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?