20 gün sonra düğünüm var lütfen bana yardım edin....

gerçek yüzlerini çabuk göstermişler şanslıymışsın sakın evlenince düzelir deme ozaman anneleri daha bi kıymetli oluyo her dediklerini yapıp hep onlara inanıyorlar herşey yolundayken bile zor ki senin durumunda bilmiyorum..evlenince kaynana ve efradı seni saysın sevsin istiyosan ilkin eşin seni el üstünde tutacak yoksa gerisi boş çok ezilirsin

Siz daha o eve girmeden bunları yapabiliyorsa, düğün olup siz o eve girdikten sonra neler yapar tahmin bile edemiyorum. Allah korusun, hayatınız boyunca hem eşinizden hem annesinden azap görbilirsiniz. Nasıl olsa resmi nikah oldu diye iç yüzlerini göstermişler. Zor olsa da yolun daha bu kadar başındayken dönmeniz daha hayırlı gibi duruyor. Belli ki bunlara sabır gösteremeyecek bir insansınız (ki haklısınız da), kendi hayatınıza bakmanız sizin için daha iyi olacaktır. Kararınız ne olursa olsun mutlu olmanızı dilerim.

bencede arkadaşlara katılıyorum hiç devam etme o bitirmiş seni gözünde sende bitir kaybetmekten korksa böyle yapmazdı ..

Bitti demeye gösterdiğin cesaretten ötürü seni alkışlıyor ve öpüyorum vallahi... alkisalkisalkis

Nişanlının bu durumu hemen kabul etmesi ise, çok şaşırtıcı.Senin vazgeçeceğini düşünüyor bence.Çok rahat davranıyor ya, beyfendiye bak sen!!! klava:

Altınları da verme kız!!! Kaç para tutuyor hesaplat. Verme valla! Bak sen ya...

Of keşke abin olsaydım, döverdim valla onu!

Güzelim, sakın vazgeçme bak ileride çok pişman olucaksın... Anneci ise vazgeç. Objektif olamıyor demekki. Küfür ettiğini söylüyorsun ve annesine hak veriyor filan.Yuh artık yalan mı söyleyeceksin yani.

Resmi nikaha gelince, bişeycik olmaz.Artık öyle şeylere takılmayalım bence. İlerde evlenceğin kişiye açıklayabilirsin, istemezsen de açıklamazsın=) Ama ömrün bir tane.Ve güzel değerlendir.

Zararın neresinden dönülse kârdır canım. Çok zor bir durumdur eminim ama bu adamla evlenirsen ailesi ve kendisi seni deli ederler.
Altınları bozdur falan, çok çirkin ifadeler ya.
Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

canım cok uzuldum .( umarım hakkında hayırlısı olur ne ayrıl dıyebılırım ne de ayrılma cok zor bır durummus gercekten

canım senin yaşadığını arkadaşım da yaşadı ailesi evliliğini çok onaylamıyordu küçük 1yerde yaşıyordu arkadaşları tanıştırmış çocuğun doğu görevi çıkınca lojman için erken nikah yaptılar ve o melek gibi anlattığı çocuk değişti düğün yapmamk masraf yapmamak için biz evlendik direk gel diyodu sonrası 1sürü sorun yaşadılar baştan açık konuşsa düğün de istemezdim diyodu kız ama nikah yapıldı necebolsa gelecek diye seninki gibi tavır ve tafralar başladı ailesi ögrenince kızı anın da boşattılar aynı senin herif gibi takıları istemiş kız hepsini verdi ama sonrasında bu yaşadıklarını kendine yediremedi ve tedavi gördü şimdi Allaha şükür rahat ve huzurlu dahada rahatlıcak inşallah ve o çocukmu ailesini bile arayıp beni yanlış anladı diye özürler diledi ama bitmiş bitmiştir bugünlerde saygı sevgi göstermeyen pisikopat kilik ilerdemi gösterecekti.
bak canım hiç yoktan dul sayılmak tabiki zor 1şeyler yaşarsın anlaşamaz boşanırsın bu tabiki doğal eger bu yükü kaldırabileceksen ve ailende destek olacaksa böyle bi adamdan hemen ayrıl enazından yarın bunu kime anlatsan seni anlayışla karşılarlar pisikopat ve isteklerini zorla yaptırma taraftarı birinden de uzak dur altınlarını bile ver Rabbim sana daha güzellerini sahip eder inşallah hemde zevkle neşeyle takmanı ve hiç üzülme o üzülüp peşinde koşsun ben neyaptım diye

20 gun sonra dugununuz var, ayrica yeni evlisiniz yani esinin suan seni yeri goge koyamayacak kadar el ustunde tutuyor olmasi gereken donem...
ama o tam tersi...
seni sevdiginden emin misin canim?
insan annesinin doldurusuyla bile bu kadar kotu davranmaz sevdigine

31-08-2010, tarihinden bu yana 2 ay geçmiş. umarım herşey yolundadır.

Son düzenleme:

kesınlıkle ayrıl boyle bır adamla bir ömürü bırak 1 ay nasıl gecer kafayı yersın madem bukadar duskunmus ogluna nıye senınle nıkah kıydırmıs kı ay allah şerrinden korumus senıde gostermıs kadın yuzunu gercı bıraz gec olmus ama aılenı sakın ezdırme elın adamına ve anası olucak şirret kadına kesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin baglarını kopar hayat devam eder bosanmak kotu bırsey degıl nıkah var dıye cekılırmı bu ezıyet delımısın sen

canım yolun basındayken ayrıl bşan daha beraber olmamışsınız anladıgım kadarıyla düğün olmamış ilerisini göremedim anlattıklarından yola cıkarak yarın öbürgün birde bebegin olursa iyice kötü olur derim ben allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…