- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi crying_butterfly
-
Terbiyeli deerken sakin sakin sordum demek istemiş bence,o mesajları gördüğüm halde fevri davranmadım gibi.
Hem ortada bir evlilik yokki ,evli olduğunu düşünen adam,tamam getir altınları bitsin bu iş demez,dünden hevesli,nasıl başlarsa öyle gidiyor arkadaşım emin ol,nişanlın şimdiden anasının sözünden çıkmıyor,evlenince saç baş yoldururlar ana oğul,sinir hastası olursunuz,kadın resmen kuması gibi görüyor sizi
terbiyeli bir şekilde sordum derken sanki biraz kinaye sezdim... benim hissettiğim tamamen farklı oldu arkadaşım. sanki siz birşeyler anlatmıyorsunuz gibi geldi..
Neden tek başınıza temizliğe gittiniz? Karşı taraf istemedimi? neden bu kadar kızgıblar size... neden oturup konuşmadınız bunları?
Nişan devresin her iki tarafta birbirini suçlar. eşlerden daha çok aileler yüzünden bitiyor evlilikler. Allah yuvanızı dağıtmasın bence. Ben bir evliliğin bu kadar kolay bitmesini istemem. Çünkü hepimiz belirli sıkıntılar çekiyoruz. Mücadelesiz, acısız, evlilik olmaz ki!
Kesinlikle bende istemem bir evliliğin bitmesini
Burda o kadar konu okudum, hep kurtarılabilirmi diye düşündüm
Bundada öyle amaaa bu daha aynı eve başlarını sokmadan bir hüsumet başlamış..
Şimdi bu arkadaş eksik anlatıyorsa bilemem, kendinde hata varmı onları böyle cepe aldıracak bişeyler yaptımı vs.. vs... bunları o anlatmazsa biz bilemeyiz..
Ama bu durumda ayrılması en sağlıklısı
Daha kocası olacak kişiyle iletişimi yok bu bayanın, bu durumdayken ne evlilik olur
nede birliktelik.
sizin anlattıklarınız kadarıyla çok haklısınız böyle insanlarla birlikte durulmaz diyoruz amaaaaaaaaa eksik bişeyler var bence neden nişanlınız ailenizi sevmiyor kız sevmedimi anlarım ama erkekler kız tarafı için problem çıkarmaz kolay kolay, bişeyi dert etmezler ,tartşıcak şey az olur ,ailenize düşman gibi resmen öyle anladım buna sebep olan şeyler ne sizin taraf o tarafı çok mu zorladı yıprattı da bunlarda nikahtan sonra şimdi sıra bizde tavrı sergilediler. ailesini daha önce tanımadınızmı daha önce büyük kırgınlık oluşturacak bi problem çıktımı keşke diğer taraftan biride olsada objektif olabilsek biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?