20 yaş altı sokağa çıkma yasağı & 2,5 yaşındaki oğlum

Yahu yap diyenmi var israrla diyip duruyor birde
Bebeğinizi koynunuza alın yedii yirmidort gezin😂eee ee ebebek tuvaletede gitme bişey olabilir haaa.buyj tuvaletin gelir Allah mağaza uzun sürer tut emi akşam babası gelene kadar🤣🤣😂
Hanımefendi milleti gazlıyorsunuz marifetmiş gibi ama yasak yasak. Vallahi yasak hele gelişmiş ülkelerde o çocuğu evde yalnız bulsalar sosyal hizmetler alır elinizden, mahkemelerde sürünürsünüz. Bir bebeği, küçük çocuğu yetişkin gözetiminde olmaksızın yalnız bırakamazsın. Tükürüğünde boğulan bebek var. Nasıl müdahele edeceksin? Anahtarı evde unutsan, kilidin dili takılsa ne yapacaksın? Kafalar binbeşyüz vallahi o çocuklar sağ salim iyi büyümüş. Pes!

Bence siz ya toplu taşıma kullanın, ya yürüyün ya da bebekle evden çıkın. Öğle evde yalnız bırakma, bağlama falan duyunca ben şok oldum. Bizde de sıkıntı oldu, ücretsiz izne ayrıldım. Olmadı istifa edeceğim artık. Ölen bebekler, çocuklar da var. Onlar da risk grubunda.

Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Bakıcı kameraları varyavonlardan olsa ama mama sandalyesi olmaz kalkabilşr benimde 2 buçuk yalında kızım var kalkıyor allah yardımcınız olsun

Yahu yap diyenmi var israrla diyip duruyor birde
Bebeğinizi koynunuza alın yedii yirmidort gezin😂eee ee ebebek tuvaletede gitme bişey olabilir haaa.buyj tuvaletin gelir Allah mağaza uzun sürer tut emi akşam babası gelene kadar🤣🤣😂
Şunu demek istiyorum, siz yapmışsınız evet ama, bence bunu tavsiye olarak vermeyin. Çocuklarınız da büyümüş zaten.
Ve evet, koynumda çocuğumla geziyorum çoğunlukla, çünkü henüz küçük bir bebek ve bunun normali şu an için bu.
Bakış açınız ve yazım tarzınız şaşırtıcı.

Hanımefendi milleti gazlıyorsunuz marifetmiş gibi ama yasak yasak. Vallahi yasak hele gelişmiş ülkelerde o çocuğu evde yalnız bulsalar sosyal hizmetler alır elinizden, mahkemelerde sürünürsünüz. Bir bebeği, küçük çocuğu yetişkin gözetiminde olmaksızın yalnız bırakamazsın. Tükürüğünde boğulan bebek var. Nasıl müdahele edeceksin? Anahtarı evde unutsan, kilidin dili takılsa ne yapacaksın? Kafalar binbeşyüz vallahi o çocuklar sağ salim iyi büyümüş. Pes!
Kız anacigim benim çocuklarım büyüdü zaten artık herkes nasıl istiyorsa yapsın.banane
Emin olun o çok dikkatliyim 5 dk yanından ayrılmadım diyenlerin 😂🤣 başına neler gelmiştir.🙏🙏🙏bin şükür yüce rabbim cocuguna bağlı sanırım benimkiler usluydu🙏

Ya kalbimden geçenleri yazmışsınız tam olarak, sağolun

Kız anacigim benim çocuklarım büyüdü zaten artık herkes nasıl istiyorsa yapsın.banane
Emin olun o çok dikkatliyim 5 dk yanından ayrılmadım diyenlerin 😂🤣 başına neler gelmiştir.🙏🙏🙏bin şükür yüce rabbim cocuguna bağlı sanırım benimkiler usluydu🙏
O çocuğa evde yalnızken bir şey olursa savcı canını okur, taksirle adam öldürmeden yargılanır. Bakım yükümlülüğü var hele!
Sizinkiler şansa büyümüş. Yazma bana valla, midem bulandı.

Büyüdü dediğiniz çocuk 2 yaşında mı yanlış mı hatırladım, öyle yazdınız sanki?

Şunu demek istiyorum, siz yapmışsınız evet ama, bence bunu tavsiye olarak vermeyin. Çocuklarınız da büyümüş zaten.
Ve evet, koynumda çocuğumla geziyorum çoğunlukla, çünkü henüz küçük bir bebek ve bunun normali şu an için bu.
Bakış açınız ve yazım tarzınız şaşırtıcı.
Zaten son çare diye sadece örnek verdik.
Yapın da yapın dedikmi konu sahibine hanımefendi
Allahım yarabbim

Kesinlikle korkutmsk değil olayın cidiyetini anlatmak için yazıyorum eşimin iş arkadaşının eşi büyük kızınıın okula götürüyor sabah 4 yaşındaki oğlunu evde bırakıyor uyuyor diye dönüyor ki çocuk yerde camdan düşmüş😔bir dizi ameliyatlar platin takıldı sonra Allah korusun ben olsam cezayı göze alırdım yada taksi en olmadı toplu taşıma sakın yalnız bırakmayın

İnsan aklını yitirecek oluyor olasi senaryolari düşündükçe.yemisim işini maaşını...Allah hayırlı bir yol açsın bizlere

Kesinlikle korkutmsk değil olayın cidiyetini anlatmak için yazıyorum eşimin iş arkadaşının eşi büyük kızınıın okula götürüyor sabah 4 yaşındaki oğlunu evde bırakıyor uyuyor diye dönüyor ki çocuk yerde camdan düşmüş😔bir dizi ameliyatlar platin takıldı sonra Allah korusun ben olsam cezayı göze alırdım yada taksi en olmadı toplu taşıma sakın yalnız bırakmayın
Aynen.birakmayiz canım.

Ben anlamadim. Arabaniz varsa eşiniz neden götürüyor sizi. Siz gidin. O da evde çocukla kalsın.

Ya benim de bebegim cok küçük daha 4aylik, önümüzdeki hafta aşıları var ve menenjit aşıları olduğu için ertelemese daha iyi olur dedi danistigim 2 çocuk doktoru da... şimdi biz aşı için kontrol için de çıkamayacak miyiz? Kontrol tabi ki önemli değil ben de sağlık ocağı hastane gitmek istemiyorum ama aşılarını yaptırmak zorundayım :(

Ya benim de bebegim cok küçük daha 4aylik, önümüzdeki hafta aşıları var ve menenjit aşıları olduğu için ertelemese daha iyi olur dedi danistigim 2 çocuk doktoru da... şimdi biz aşı için kontrol için de çıkamayacak miyiz? Kontrol tabi ki önemli değil ben de sağlık ocağı hastane gitmek istemiyorum ama aşılarını yaptırmak zorundayım :(
Onceden hayaller ve hayatlar derdik.simdi kurallar ve hayatlar diyoruz.meger ne rahatmisiz onceden.siz de kaygilanmakta ne yapacağınızı sasirmakta haklısınız.bir yanda zamanında yapılması gereken asi bir yanda salgin bir yanda sokağa çıkma yasagi.Allah her birimize kolay yollar açsın.Hepimizi ailemize bagislasin

Back
X