Ay birde derler yeter aman sakın başka verme, yok hasta olacaksın yok şöyle yok böyle, zayıflıktan kimölmüş,hepsi çekememezlikten. buün arkadaşım illa ye dedi, hayır dedim diyet sabotajcımısın sen? beni düşünüyorsan ısrar etme, önümetaş koyma dedim , bunları söylerken de bütün arkadaşlarımordaydı, yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali , tek tek dert anlatmamış olmaktan kurtuldum :) İnan çok sevindim.. Bak ben kaç defa diyet yaptım, kaç defa diyetisyene gittim son 5 kilo kala bıraktım amann veririm ne ki diye ama hayır o son 5 kilo hep bela oldu gitmedi, şimdi diyetisyenim bana 58 ideal dedi, hayır dedim 54 'ekadar istiyorum. Bir regli oluyorum 2-3 kilo ödem oluyor 58- in üzerine 2-3ekle al sana 61 ben zaten bıkmışım 60'lı rakamlardan. Ee regli dönemi demübarek 10 gün önceden başlıyorsun şişmeye, ayın yarısını kilolu yarısını ideal kiloda geçiriyordum. Şimdi nasipse ayın yarısını ZAYIF yarasını İDEAL kiloda geçirmek istiyorum.. O son 5 kiloçok tehlikeli bir kilo ve sakın ona aldanma...
Uygulamanın adı ne ? Bende indireyim
arama moturuna adimsayar indir yaz
cikiyor zaten indir tusuyla indir.sonra orda 3 tane secenek var facele gir, emaille gir felan diye.email adresini gir 1-2 dakika sonra sana bir sifre geliyor.sifreyi girince program basliyor.ilk once boyunu, kilonu, yasini giriyorsun ve adim sayarin hazir
dedigin cok dogru beni gorenler aaaaaa ne kadar zayiflamissin dedikce, birde dogum oncesi elbiselere sigdikca sanirim gevsedim.ama midem yedigim gunler cok kotu oluyor.sabahlar resmen spazm geciriyorum.ama cok cok haklisin.sabah tartildim 75 i gecmisim muhtemelen kilodan degil odemden tarti oyle dedi ama gidenler cok cabuk geliyor canim.
diyet tamamen iradeye bagli sen gercekten bugunu atlatirsan bir buyuk altini hakedersin.
birde burda hava hala karli, kapali ya inanki motive olamiyorum ama sabah erken kalktim cep telefonuna adimsayari indirdim.artik kendime bahane bulmamaliyim.
beril boyun kaç?
pek uzun degilim canim 1.74 um ama bmi mi 172 olarak hesapliyom hep.kendime yeme payi veriyom.
sende benim sekerparemsin canim arkadasim.sabah itibariyle tartidaki odem fazlaligimi gitmis gorunce eeeeeeeh yeter beril kendine gel dedim.bicirik uyumak uzere besge yatirip dogru yuruyuse.saunamida giymisimki arkadasim geldimde terle toksinlerde gitmis olacak.
seni gorecemi ummuyordum.seni gornce daha bir mutlu oldum simdi.bakalim kac adim atacam.
bencede haftada bir tartilmak en dogrusu hafta ici odem oluyor yada wc sorunu.tartida - gormeyince resmen dagitiyoruz ya.insallah guzel haberlerle moralimiz yukselir yaglarimiz azalirben de hergün tartıda gram gram verdiğimi görünce çok gaza geliyorum
cumadan beri 0.5 kg daha vermişim
herşeyi dengelemeye çalışıyorum örneğin dün öğlen yemeğin üstüne yaklaşık 1 kibritkutusu kadar kaymak kadayıf yedim
eşim yiyorken tadına bakmazsam çatlardım
ama akşam salata ve 1 dilim ekmek yedim ve sabaha kilo verdiğimi gördüm
bu cuma hedefim 6 lı rakamları görmek olduğu için bu hafta 5 gün akşam salata yiyeceğim
bir de 40 dakikalık eliptik bisiklet yapacağım
cumaya kadar tartılmayacağım süpriz olsun
bakalım cumaya kaç geleceğim:)))))
menun cok guzel acaba yarin icin kopyami ceksemmmmmmmmarkadaşlar motivasyonunuzu kaybetmeyin..
az olsun öz olsun:))
yazmışken bugün menümü de yazayım
sabah:
1 dilim ekmek
1 parça dil peyniri ile yağsız yumurta
2 zeytin
maydonoz nane domates salatalık
şekersiz çay
1 çatal portakal reçeli (annem benim için çok az şekerli yapmış:)))
ara:
1/2 elma
1 ceviz içi
öğle:
6 tane lahana sarması
1/2 kase yoğurt
ara:
yeşil çay
avuç içi kadar leblebi
akşama planladığım:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
yağsız salata
akşam çayın yanına yine kuru dut kuru kayısı felan yerim) nefsimi körlerim..
bu hevesle eminim yaparsin canim.kas oranin artikca yakilan yag da artiyor unutma.bu arada bugün 40 dakika eliptiğimi yaptım
bu hafta hergün yapacağım bakalım çok merak ediyorum sonucu
dunun yorgunlugu olmasin canim.yada hava kapali demistin ondandir belki.arayi bos ver en azindan dinlendin.afiyet olsunBen saat 2 de bir uyumuşum 6 ya kadar, tabi ara öğünler uçup gittiSaat 7 ye geliyor, haşlanmış sebze ve yoğurt yiyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?