Gelmezmi canım hemde ne rahatlık kuş gibi hissediyorum kendimi
Diyetisyenim bana haftada bir gün kaçamak yapabilirsin demişti ama ben fazla yapmıyorum çünkü yapınca çok büyük pişmanlık duyuromSanki 5 kilo alacakmışım gibi geliyor.
Hayır canım hiç bir şey yapmadım sadece arada koşu bandında yada sahilde yürüyüş yaptım ama artık sporuda bıraktım vücudum çok sıkı şuan. Günde 2 kere mutlaka aktardan aldığım yeşil çayı içiyorum metobolizmayı mükemmel çalıştırıyor. Bir arada 72.5 kiloda takılıp kaldım duraklama dönemine girmiştim.Bende 1 hafta boyunca istediğim kadar yedim içtim sonra diyetime kaldığım yerden devam ettim.Bu şekilde yaparak metabolizmayı şaşırtmış oldum ve 1 haftada tekrar 2.5 kg verdim.Hedefime ulaşınca yine 1 kg. almış bile olsam vermeye çalışıp, kilomu korumayı düşünüyorum aslında düşünmüyorum kesinlikle yapacağım
kizlar bugun ugrayamadim cunku geleli daha yarim saat olmadi.elif yataktan dusunce dr.u aradik direk hastaneye gidin dedi.gittik rontgen felan derken bunun uyku hali dr.u suphelendirdi bizi burakmadi.sonra hersey yolunda diye yolladilar,ama inanin can versem bu kadar icim acimazdi.sonrada babamizla meydan savasina basladik.oda ayri bir dert sanki uvey anneyiz yaaaaaaaaa.
bu arada tartilamadim kizlar insallah sabah tartilirim.yedigim ictigimde yazmaya deger degil.ama aklimdaydiniz.yeni arkadas gelmis hos gelmis.insallah yarin itibariyle yeniden beraberiz hepinizi opuyorum.
demmay yarin diyetisyenden iyi haberle gelirsin insallah.
Geldim geldim :) Bugün tam 1 ay oldu ve toplamda 3,6 kilo vermişim görünüyor tartıdaama yağdan 5,6 kilo gitmiş, Zaten yağdan gitmesi önemli bu verdiklerini bir daha almazsın dedi ,( inşallaaahhh ) Kabız olduğum için ödemin çok dedi,o yüzden fazla yansımıyor tartıya, bitkisel birşurup tavsiye etti.. bakalım haftaya nolacak.. 3.5 kilo gitti kaldı 7 kilo, kabız olmasam önümüzdeki ay verebilsem keşke 7 kiloyu ...
kizlar bugun ugrayamadim cunku geleli daha yarim saat olmadi.elif yataktan dusunce dr.u aradik direk hastaneye gidin dedi.gittik rontgen felan derken bunun uyku hali dr.u suphelendirdi bizi burakmadi.sonra hersey yolunda diye yolladilar,ama inanin can versem bu kadar icim acimazdi.sonrada babamizla meydan savasina basladik.oda ayri bir dert sanki uvey anneyiz yaaaaaaaaa.
bu arada tartilamadim kizlar insallah sabah tartilirim.yedigim ictigimde yazmaya deger degil.ama aklimdaydiniz.yeni arkadas gelmis hos gelmis.insallah yarin itibariyle yeniden beraberiz hepinizi opuyorum.
demmay yarin diyetisyenden iyi haberle gelirsin insallah.
Maşallah canım menün oldukça güzel.bugün sabah:
1 yumurtalı menemen
1/2 simit
1 zeytin
maydonoz,nane
şekersiz çay
5-6 kuru üzüm
ara: 1/2 muz
5 fındık
öğle:
5 kaşık semizotu yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
bundan sonra planım şöyle:
ara: leblebi, yeşil çay, 1/2 elma
akşam: kıymalı kabak, 2-3 çatal spagetti (yemekleri artık az yağlı yapıyorum, tencereye kişi başı 1 yk yağ)
akşam çayın yanına yine dut kurusu yerim atıştırma isteğimi dutla veya yaban mersiniyle geçiriyorum)
Bende menümü yazayım kızlar
sabah:
2 dilim uno denge light
1 haşlanmış yumurta
kk kadar peynir
1 kupa yeşil çay
ara ve öğlen yok
dışarıdaydım
akşam:
2 dilim uno denge light
Ton balıklı salata
ara:
1 portakal
Gece acıkırsam
1 avuç tuzsuz leblebi yada üç tane eti form light bisküvi yemeyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım şükür birşey olmamış.Babalar hep öyledir canım sıkma canını
cidden hep bir mazeretle ipin ucu kaciyor.sanirim artik bir son denmeli.yemek icin son gunlerde hersey bahanem olmus.
GUNAYDIN canlar iyi pazarlar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?